By Barun Silver Kadın 925 Ayar Gümüş Büyük Boy Ayetel Kursi Kolye - Rose KL-0291

449,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

By Barun Silver Kadın 925 Ayar Gümüş Büyük Boy Ayetel Kursi Kolye - Rose KL-0291

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByBarun Silver Satıcı Ünvanı: BURCU BARUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050372638
    Bu ürün ByBarun Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 925 Ayar Gümüş
  • Zincir Uzunluğu 40 cm + 5 cm = 45 cm
  • Kolye Ucu Çap 2.2 cm
  • Kullanma Talimatı: Gümüş ürünlerinizin parfüm, sabun, deodorant ve diğer kimyasal maddelerle temasından kaçının. Gümüş ürünleriniz karardığı zaman gümüş parlatma bezi veya nemli bir bezle silmenizi öneririz. Ürünlerinizi kullanmadığınız zamanlarda ışıktan uzak, hava almayan kapalı bir kutuda muhafaza ediniz. Ürünlerinizin yüzeyinin çizilmemesi için koruyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Tip Günlük
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

By Barun Silver Kadın 925 Ayar Gümüş Büyük Boy Ayetel Kursi Kolye - Rose

Takı, kombinleri tamamlayan önemli aksesuarlardan biridir. Bu önemli aksesuarın pek çok farklı özelliğe ve görüntüye sahip çeşidi bulunur. By Barun Silver kadın 925 ayar gümüş büyük boy Ayetel Kürsi kolye - rose seçeneği, hoş görünümü ve kaliteli yapısı ile öne çıkar. Ürün, gümüş ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Bu sayede son derece etkileyici ve zarif bir görüntüye sahip olur. Dikkat çeken görüntüsü, ürünün çok sayıda kişi tarafından beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eden niteliklerinden biridir. Aynı zamanda ham madde özelliği, ürünün uzun süre kullanılabilmesine yardımcı olur. Kararma veya kırılma gibi rahatsız edici istenmeyen durumların görülmesi söz konusu değildir. Siz de etkileyici görüntüye sahip olan ve uzun süre rahat bir şekilde kullanılan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Gümüş ham madde
  • Zarif ve etkileyici görüntü
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Zarif By Barun Silver Kadın 925 Ayar Ayetel Kürsi Kolye

Zarif By Barun Silver Kadın 925 Ayar Ayetel Kürsi Kolye

By Barun Silver gümüş kolye seçeneği, oldukça dikkat çeken bir görüntüye sahiptir. Görsellik açısından sunduğu başarı, ürünün çeşitli kombinler ile rahat bir şekilde kullanılabilmesine yardımcı olur. Sportif kıyafetler ile uyumlu bir görüntü sergilemesinin yanı sıra çeşitli kombinlerin de şıklık kazanmasında büyük katkı payına sahiptir. Modelin gümüş renk tonu bulunur. Bu özelliği sayesinde siyah, beyaz veya pembe gibi pek çok değişik renk ile uyumlu bir görsellik sergiler. Aynı zamanda ürün, kadın müşterilerin istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilir. Bu niteliği sayesinde çok sayıda müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşılar. Ürün, hediyelik eşya olarak da son derece büyük talep görür. Karşıdaki kişiye verilen kıymetin ve önemin sergilenmesine aracılık eder. Siz de hediyelik eşya olarak tercih edilen, zarif ve etkileyici bir görüntüye sahip olan üründen yana seçim yapabilirsiniz.

By Barun Silver Kadın 925 Ayar Ayetel Kürsi Kolye Yorumları

By Barun Silver Kadın 925 Ayar Ayetel Kürsi Kolye Yorumları

By Barun Silver kadın 925 ayar gümüş büyük boy Ayetel Kürsi kolye - rose yorumları; ürünün zarif ve dikkat çeken bir görüntüye sahip olduğunu ortaya koyar. Gümüş kolye üzerinde Ayetel Kürsi suresine yer verilir. Bu özelliği sayesinde çok sayıda kişinin hayatına psikolojik açıdan güvenli bir şekilde devam etmesine yardımcı olur. Ürün üzerinde bulunan Ayetel Kürsi suresi, gümüş kolyenin sıklıkla tercih edilmesinde büyük rol oynar. Ürün; doğum günü gibi çeşitli özel kutlamalarda oldukça büyük talep alır. Kıymet verilen ve değer gösterilen kişinin mutluluğunun artmasına aracılık eder. By Barun Silver kadın 925 ayar gümüş büyük boy Ayetel Kürsi kolye - rose kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de Ayetel Kürsi detayı sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilen ve dikkat çeken görüntüye sahip olan ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

By Barun Silver Kadın Ayetel Kürsi Gümüş Kolye Fiyatı

By Barun Silver Kadın Ayetel Kürsi Gümüş Kolye Fiyatı

Gümüş kolye, zincir detayı ile beraber müşterilere ulaştırılır. Zincir uzunluğu 45 cm şeklindedir. İdeal zincir uzunluğuna sahip olan gümüş kolye, çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Bu detay, ürünün görsellik açısından başarı sergilemesine olanak tanır. Aynı zamanda ürün, 925 ayardır. Gümüş kolye, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıdadır. Bu özelliği sonucunda beklenmeyen ani darbe ya da çarpmalara karşı kırılma veya zedelenme gibi çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Uzun süre kararma gibi durumlar görünmeden rahat bir şekilde kullanılır. By Barun Silver kadın 925 ayar gümüş büyük boy Ayetel Kürsi kolye - rose fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Siz de ideal zincir uzunluğunda sahip olan 925 ayar gümüş kolye seçeneğini Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.