8
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez & Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,38 TL277,59 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359 TL265 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
321,16 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez & Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevmek Yetmez Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça Martha Moraghan Jablow, Nancy Samalin / Buzdağı Yayınları Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786050624816
  • Yazar: Martha Moraghan Jablow, Nancy Samalin
  • Çevirmen: Dr. Esra Eret
  • Çocuklarımızı çok seviyoruz bunda şüphe yok. Fakat sorumluluklarının bilincinde ve kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirebiliyor muyuz? Çocuklarımız sorumluluklarını yerine getirmediklerinde mızmızlandıklarında birbirleriyle kavga ettiklerinde yemeklerini yemediklerinde ya da bizi dinlemediklerinde onlara büyük tolerans gösteriyoruz. Bazen de buna gücümüz yetmediğinde patlıyoruz. Kızıyor bağırıyor tehditler savuruyoruz. Sonra da bunları yaptığımız için kendimizden nefret ediyoruz. Tüm bu sorunlar doğru dili kullanmamamızdan kaynaklanıyor. Çocuklar doğru dili kullanmadığımızda bizi dinlemiyor. Böyle olduğunda da işler sarpa sarıyor. Mesela odasını onun yerine biz toplamak zorunda kalıyoruz. Ama bu hem yorucu hem de sürdürülebilir değil. Ayrıca sonradan kendimizden nefret etmemize sebep olacak öfke patlamalarına da sebep oluyor. Doğru iletişim olduğunda ise tüm sorunlar kendiliğinden çözülüyor. Çocuklar ebeveynlerini dinlemeye ve sorumluluklarını yerine getirmeye başlıyor. Anne ve babalar da asıl yapmaları gerekenlere odaklanabiliyor. Öfke patlamaları ve sonrasında gelen pişmanlıklar ortadan kayboluyor. Sevmek Yetmez kitabı çocuklarla doğru iletişimi nasıl kuracağımızı anlatıyor. Anlatılan yöntemler onlarca yıldır başarıyla uygulanıyor. Kitap gerçekten yaşanmış sayısız örnek diyalog ve olayı da barındırıyor. Böylelikle anne ve babalar en sık karşılaştıkları durumlara verdikleri yanlış tepkileri görebiliyor ve doğru olanları öğrenebiliyor. Sürekli çocuklarımızın yanında olamayacağız karşılaştıkları engelleri onların yerine ortadan kaldıramayacağız. Kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı sevmemiz bunun için yeterli değil. Onlarla doğru ve etkili iletişim kurmayı da bir an evvel öğrenmeliyiz. Hem çocuklarımız hem kendimiz için.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Buzdağı Yayınevi Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça Sevmek Yetmez Seçenekleri Trendyol'da!

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez adlı kitap, çocuğun karakterini sağlamlaştırmak ve sorumluluk bilincini oturtmak için okunması tavsiye edilen ürünlerden biridir. Martha Moraghan Jabrow ve Nancy Samalin tarafından kaleme alınan kitap, Dr. Esra Eret aracılığıyla Türkçeye çevrilmiştir. Toplamda 320 adet sayfadan oluşan kitap, çocukla ebeveyn arasında sağlam bir köprü kurabilmek için kaçınılması ve yapılması gereken davranışlar hakkında bilgiler verir. Karton kapaklı ürün, 13,5 x 21 cm ebatlarına sahiptir. Kitap içerisindeki anlatılar, gerçek hayatta yaşanmış diyaloglardan oluşur. Örnekle somutlaştırılan anlatım, bu özelliği sayesinde okurların çocuk yetiştirme konusunda bilinçlenmesine de katkıda bulunur. Sahip olduğu özelliklerle ürün, hemen her okurdan büyük alkış almayı başarır.

  • Yazar: Martha Moraghan Jabrow ve Nancy Samalin
  • Çevirmen: Dr. Esra Eret
  • Sayfa Sayısı: 320

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez Kitabının İçeriği Nasıldır?

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez Kitabının İçeriği Nasıldır?

Buzdağı Yayınevi Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça Sevmek Yetmez kitap, ebeveynler için son derece önemli bilgiler içeren bir üründür. Kitap, ebeveyn ve çocuk arasındaki ilişkinin doğru bir şekilde kurulabilmesi için yapılması gerekenleri sebepleriyle birlikte anlatır. Bu tavsiyeler, gelişme çağındaki çocuklarla olan iletişimlerin çok daha sağlıklı bir biçimde devam etmesine yardımcı olur. Kitap, çocuğa verilen bazı toleransların çığ gibi büyüyen zararlarını anlatırken olaylara nasıl bir tavırla yaklaşmanız gerektiğini anlatır. Çocuk ve ebeveyn arasındaki iletişim problemleri üzerinde duran kitap, tavsiyelerini verdiği örneklerle somutlaştırır. Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez kitap sayesinde çocuğunuza olan yaklaşımınızı doğru bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Tavrınızdaki olumlu değişimler, çocuğunuzun karakterinin de güçlü bir biçimde şekil almasına katkıda bulunur. Zengin içeriğiyle Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez adlı kitap, çocuk yetiştirme hakkında önemli ipuçları verir.

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez Kitabını Kimler Tercih Edebilir?

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez kitap, başta küçük çocukları bulunan ebeveynler olmak üzere herkes tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Karakter yönünden gelişme çağında olan çocukları bulunan kişiler, bu kitabı okuyarak doğru yaklaşımın nasıl olması gerektiği hakkında bilgi edinebilir. Aynı zamanda henüz anne-baba olmayan kişiler de geleceğin birer ebeveyni olarak doğru şekilde çocuk nasıl yetiştirilir sorusuna cevap bulabilir. İçerisinde eğitici ve öğretici bilgilerin bulunduğu ürün, her yetişkinin mutlaka okuması gereken bir kitaptır. Bilinçlenen ebeveynler sayesinde çocuklar da daha güçlü karakterlere sahip olur. Böylece gelecek neslin bireyleri, kendi kendine yetebilme özelliğini kazanmış olur. Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez kitap da bu amaç doğrultusunda yazılmıştır. Sorumluluklarının bilincinde olan çocuklar yetiştirmek isteyen her birey, bu kitabı satın alıp okumayı tercih edebilir.

Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez Kitabı Yorumları Nasıldır?

Buzdağı Yayınevi Çocuk Yetiştirmedeki Eksik Parça Sevmek Yetmez kitap, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutan bir üründür. Hemen her okurun takdirini kazanan ürün, içerisindeki önemli bilgilerle hemen her kullanıcısından tam not almayı başarmıştır. Ürünü okuyup memnun kalan kullanıcılar, deneyimlerini yorumlarda belirterek herkesin okuması gereken bir kitap olduğundan bahseder. Ürün, önce ebeveyni geliştirerek çocuğun karakterinin daha sağlam olmasını hedefler. Sevme eyleminin kusursuz çocuk gelişiminde yeterli olmadığını gösteren ve altın niteliğinde tavsiyeler veren Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez adlı kitap, özellikle ebeveynlerin âdeta göz bebeği hâline gelir. Ürün hakkında yapılan yorumlar, okurların memnuniyetini kanıtlar niteliklere sahiptir. Ürün, gelişim ve aile içi doğru iletişim hakkında yazılmış olan son derece kaliteli bir kitaptır. Siz de kararınızı vermeden önce Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez kitap yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilmeniz mümkündür. Daha sonra ise Buzdağı Yayınevi Sevmek Yetmez adlı kitabı Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.