Genel Markalar 5 Sid Peluş Figür 53cm

1.198,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 5 Sid Peluş Figür 53cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gez Ticaret Satıcı Ünvanı: HACI OSMAN GÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4390062961
    Bu ürün Gez Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buz Devri 5: Büyük Çarpışma nihayet izleyicisi ile buluştu! Sakarlıkları ve çılgınlıkları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Sid’in peluş oyuncağı ile en sevdiğiniz sahneleri yeniden canlandırabileceksiniz.
  • 53 cm uzunluğundaki yumuşacık peluştan üretilen ve özel dolgusu sayesinde formu kolay kolay bozulmayan Sid Peluş Figür 3 yaş ve üzerindeki çocukların kullanımı için uygundur.
  • Peluş figürün, çamaşır makinesinde yıkanması tavsiye edilmez. Ürünün formunu uzun yıllar koruyabilmesi için yüzeyi nemli bir bez ile silmek yeterlidir ve ürünün üzerinde çocukların yutabileceği düğme, kurdele gibi küçük şeyler bulunmadığından çocuklar için son derece güvenlidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Buz Devri-5 Sid 53 Cm Peluş Figür

Dizi ve film karakterleriyle seyirciler arasında görünmez bağlar kurulabilir. Karakterin üzüntüleri mutsuzluk yaratırken, sevinci bir mutluluğa sebep olur. Söz konusu duygusal değişim süreci özellikle çocuklar için geçerlidir. Çocuklar, izledikleri karakterlerle ister istemez kalıcı bir bağ kurarlar. Günümüzde çocukların en fazla bağ kurmaya çalıştığı ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan film Buz Devri’dir. Buz Devri filminin farklı versiyonlarında yer alan karakterler konuşma biçimleri ve yaşam tarzlarıyla çocukları adeta içine çeker. Film içerisinde en çok dikkat çeken karakter Sid’dir. Sakarlık ve çılgınlıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Sid, tüm izleyicinin favori karakteri olarak filmde yer alır. Buz Devri’nin orijinal firması tarafından üretilen büyük çarpışma serisine ait oyuncak figürleri, sevilen sahneleri tekrar canlandırma imkânı kazandırır.

  • Boyut: 53 cm
  • Ürün Malzemesi: Peluş
  • Yaş: 3+

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncağın Özellikleri Nelerdir?

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncağı

Buz Devri orijinal firması tarafından tasarlanan Sid Peluş oyuncak Büyük Çarpışma serisine ait bir figürdür. Sid karakteri, sakarlık ve çılgınlıklarını izleyiciyle buluşturmak ve sahneleri yeniden canlandırmak üzere tasarlanmıştır. Sid Peluş oyuncak 53 cm boyut ve krem rengine sahiptir. Karakterle birebir özellikleri, sahnelerin daha canlı ve gerçekçi canlandırılmasını mümkün kılar. Üzerinde çocukların yutabileceği düğme veya boncuk bulundurmayan figür, çocuklar için son derece güvenlidir. Buz Devri Sid Peluş oyuncak yumuşacık peluş malzemeden üretilmiştir. Peluşun yumuşak kumaşı ve özel dokusu sayesinde oyuncak, darbelere karşı dayanıklılık gösterir. 3 yaş üzerindeki çocuklarda güvenle kullanılan Sid Peluş oyuncak, çocukların gözle gördükleri sahneleri zihinlerinde yeniden hatırlamasını sağlar. Figür sayesinde canlandırılan film sahneleri, çocukların hatırlama duyusunu ve zihinsel aktivitesini geliştirmek için oldukça faydalıdır.

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncak Çocuklar İçin Güvenli midir?

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncağı

Buz Devri 5 Sid Peluş oyuncak çocukların güvenli oyun saatleri için özenle tasarlanmıştır. Oyuncak, üzerinde boncuk ve düğme gibi çocukların yutabileceği küçük cisimler barındırmaz. Bu sayede çocukların oyun saatine güvenle eşlik edebilecek bir üründür. Peluş oyuncağın yumuşak dokusu, çocukların zorlamadan oyuncağı kavrayabilmesini sağlar. Bu sayede el ve bilek dokusuna verilecek herhangi bir zararı önler. Sid Peluş oyuncak 3 yaş üzeri çocukların kullanımı için uygundur. Özenle tasarlanmış dokusu, ilgi çekici rengi ve birebir karakter yansımasıyla figür, çocukların hayal gücünü harekete geçirmek için ideal bir oyuncaktır. Figür sayesinde sahneleri yeniden canlandıran çocukların hafızaları aktif hâle gelir. Bu sayede aktifleşen zihinle birlikte görsel hafızaları da gelişim gösterir. Sid Peluş oyuncak faydalı özellikleri sayesinde çocukların oyun alanlarına güvenle eşlik eder.

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncak Kaliteli midir?

Buz Devri 5 Sid Peluş Oyuncağı

Buz Devri 5 Sid Peluş Figür 53 Cm yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir üründür. Kalitesinden ödün vermeyen yumuşak peluş malzemesi sayesinde ürün kolay kolay yıpranmaz. Bu sayede Sid karakterinin sakarlık ve çılgınlıklarını birkaç sahne olarak kolayca canlandırmayı mümkün kılar. Dekoratif özellikler de taşıyan Sid Peluş oyuncak çocukların odasında uzun süre bulunabilir. Kaliteli üretim özelliklerine sahip ürünün yumuşak dokusu, ergonomik bir kullanım sunar. Çocuklar oyuncağı kavrarken el ya da parmak kaslarına bir zarar gelmez. Buz Devri 5 Sid Peluş oyuncak, özel dokusu sayesinde uzun yıllar çocukların oyun alanlarına eşlik edecek bir figürdür. Oyuncağın çamaşır makinesinde yıkanmaması tavsiye edilir. Ürünün özel formunu uzun yıllar koruyabilmesi için nemli bir bez ile yüzeyinin silinmesi yeterlidir. Bu sayede çocukların hayal güçlerine uzun süre eşlik edebilir. Üzerinde düğme ve kurdele gibi küçük materyaller bulundurmayan figür, çocuklar için son derece güvenlidir. Buz Devri garantisiyle üretilen Sid Peluş oyuncak, Trendyol garantisiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.