8
Sağlık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Butik Yayıncılık Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr Allen Carr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,84 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Butik Yayıncılık Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr Allen Carr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr Allen Carr

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İbn Sina
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu - Allen Carr | Butik Yayınları

Çoğu kötü alışkanlıklar aklımızda yer ettikten sonra başlar. Önce çevrenizde gördüklerinizle aklınıza kazınabilirken daha sonrasında davranışlarınız haline dönüşebilir. Sigara bağımlılığı her yaş grubundan insan için sağlığı tehdit edici bir hastalıktır. Kısa vadede etkileri görülmese de uzun vadede ciddi sağlık problemlerine yol açabilir. Her yıl yüzlerce insan sigara bağımlılığı yüzünden gördüğü yan etkiler ve sağlık problemleri sonucu vefat eder. Butik Yayınları Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr ile sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz. Aklınızı ve düşünce yapınızı ele alacak bu etkili kitap sayesinde hayatınız boyunca pişmanlık duyacağınız bağımlılığınızdan en kısa sürede kurtulabilirsiniz. Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabı size bu zorlu yolculukta arkadaşlık ve rehberlik eder. Yazar hem kendi deneyimlerini ve yaşadıklarını aktarır ve tecrübelerinden yararlanmanızı sağlar.

  • Yazarın deneyimleri
  • İtiraf edilmesi güç durumlarla yüzleşme
  • Tiryakilikten kurtuluş

Bağımlılıkları Önce Akılda Bitirmek

Bağımlılıkları Önce Akılda Bitirmek

Herhangi bir davranış belli bir süre tekrar edildiğinde alışkanlığa dönüşür. Şekerli çay içmek veya yemeğe tuz atmak gibi davranışlar iradeniz ile aşabileceğiniz bağımlılıklardır. Sigara gibi başka davranışları tetikleyici ve yoksunluk çektiren türden durumlar ise aşılması zor durumlardandır. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr tarafından kaleme alınmış yardımcı bir eserdir. Kendinize çıkarabileceğiniz dersler ile başka bağımlılklarınızdan da kurtulabilir hatta hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Her türlü bağımlılık hayat kalitenizi etkileyebilir ve standardınızı düşürebilir. Zincirlerinizden kurtularak özgürleşebilir ve hayatınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Aslında yapmanız gereken tek şey hareketlerinizi kontrol altına alabilmek ve nefsinizi köreltmektir. Yazar kendince geliştirdiği yöntemler ile sigaraya veda etmeniz için yol gösterir. Sigara Bırakma Kitabı Allen Carr kaleminden rehber niteliğinde hazırlanmış ve her ayrıntısı ince ince işlenmiş bir yol göstericidir. Bu yolda ışığınız olmak için hazırlanmıştır.

Tiryakilikten Özgürlüğe

Tiryakilikten Özgürlüğe

Sigarayı bırakmaya karar verdiğinizde birçok sorun sizi bekler. Nikotin bağımlılığı sizi zorlayabilir fakat bunu sakız veya türevi başka bir ürünle çözebilirsiniz. Bir de maalesef el alışkanlığı ve dudak tiryakiliği gibi durumlar da mevcuttur. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr okuyarak tüm bu sıkıntıları aşmada yol katedebilirsiniz. En başta kendisi de bu süreci geçirdiği için her derdinizden anlayacak ve yaşama ihtimaliniz olan tüm durumları da önceden tahmin ederek hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır. İlk adım olarak yalnız olmadığınızı hissettirerek yolculuğunuzda ihtiyacınız olan arkadaşı size verir. Butik Yayınları Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu size yardımcı olabilmek adına hazırlanmış bir yol haritasıdır. Amacı bu zorlu süreci sizin için kolay bir hale getirmektir. Kitabı okurken tiryaki olarak başlayacaksınız ama kitabın son sayfalarına dahi gelmeden özgürleşebilirsiniz. Zamanla sigaranın bıraktığı tüm toksinlerden korunabilirsiniz.

Allen Carr Kitap Fiyatları

Allen Carr Kitap Fiyatları

Bağımlılıklarınızdan arınmak için birçok yöntem bulunur. Fakat çoğu bütçe düşmanıdır ve ne kadar para dökerseniz dökün fayda etmeyebilir. Müşteri yorumlarına göz atarak Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu’nu rehberiniz olarak tercih edebilirsiniz. Onlarca yorum arasında göz gezdirdiğiniz zaman açıkça görürsünüz ki çoğu okur bu kitap yardımı ile özgürleşmiştir. Eşsiz dili ile Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitaplığınızda yer alması gereken bir üründür. Maliyeti en düşük arınma yöntemlerinden birisidir. Kendinize itiraf dahi edemediğiniz karanlık cümleleri yüzünüze çarparak sizi kendinize getirmeyi amaçlar. Sigara içerken kimse size dönüp öleceğinizi veya kanser riskinizi arttırdığınızı söylemez. Bu gibi cümleleri kurması da duyması da cesaret gerektirir. Gerekli cesareti topladığınız zaman da önünüzde hiçbir engel kalmaz. Trendyol’dan alacağınız bu değerli kitap ile bağımlılıklarınızın zincirinden kurtulabilir, sağlıklı yeni bir hayata adım atabilirsiniz.