Butik Yayıncılık Human Design (İnsan Tasarımı) - Chetan Parkyn 9786055524234

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
303,78 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
303,58 TL
600 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
514,05 TL

Ürün Bilgileri

Butik Yayıncılık Human Design (İnsan Tasarımı) - Chetan Parkyn 9786055524234

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İdeal hayat eşinize dair net bir açıklama ister misiniz? Daha iyi kararlar almak, ideal kariyerinizi bulmak ve yüksek potansiyelinize ulaşmak ister misiniz? Gerçekten kim olduğunuzu bilmek ister misiniz? Astrolojiden çok daha detaylı olan Human Design (İnsan Tasarımı), tüm dünyada insanların yaşamlarını değiştiren devrimsel bir sistemdir. Doğum tarihinizi, saatinizi ve yerinizi kullanarak, olmak üzere doğdunuz insanı ve sürmeniz gereken hayatı ortaya çıkarıyor. Chetan Parkyn, size parmak izleriniz kadar eşsiz olan kişisel tasarımınızı, kendi yaşam tablonuzu haritalandırmanıza yardımcı olacak tüm araçları sağlayan ücretsiz bir yazılım ile Human Design'
  • a dair dünyadaki tek kapsamlı rehberi sunuyor. Kullanımı kolay olan bu kitap eşliğinde, kendi içsel öykünüzü keşfederken arkadaşlarınızın, aile üyelerinizin ve dünya çapında isim yapmış bazı insanların gerçek özelliklerini keşfedebilirsiniz. Bu sistem
  • Sizi harekete geçiren içsel doğanızı işaret ediyor. Uyum yakaladığınız insanları ve içinizdeki cevheri ortaya çıkarabildiğiniz ortam türlerini anlatıyor. Gerçek benliğinizin altında yatan doğayı, tercihleri, kişilik özelliklerini, güçlü yanlarınızı, zaaflarınızı, becerilerinizi, dinamiklerinizi ve kimyanızı ortaya çıkarıyor. Kucak açtığınız veya direndiğiniz ihtiyaç ve duygularınızı hatırlatıyor. Mutluluk ve tatmin getirecek kararlar almanın yollarını açıklıyor. Hayatınızda daha önce böyle bir sey görmediginize emin olabilirsiniz. Kendinizle tanışmaya hazır olun. Gerçek sizle tanışmaya hazır olun. Bu sistem hayatınızı değiştirecek.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Chetan Parkyn
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Butik Yayıncılık 9786055524234 73980 Chetan Parkyn Human Design İnsan Tasarımı

Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) kitabı, kendinizi ve çevrenizi daha net şekilde anlamanızı sağlamaktadır. Bunu ise İnsan Tasarımı haritanız aracılığıyla yapmanıza imkân tanır. Butik Yayınları’ndan çıkan bu eser, 315 sayfadır. Kitabın ilk sayfasındaki yönlendirmeyi takip ederek kendi insan tasarımı çizelgenizi oluşturmanız mümkündür. Çevrenizdekiler için de elde edebileceğiniz bu çizelgeye isim, doğum günü, yeri ve saati girmeniz yeterlidir. Ardından elde edeceğiniz haritayı kitaptaki bilgiler ışığında analiz etmeniz mümkün olur. Özünüzü keşfetmenizi sağlayan bu kitapla bilmediğiniz yanlarınızı öğrenip ipuçları elde etmeniz sağlanır. Kitap, bu sayede benliğinizi çözümleyerek kendinizle daha iyi şekilde iletişim kurmanıza vesile olur. Daha çok farkındalık sahibi olmak isteyen kişiler için ideal bir kitaptır.

  • Karton kapaktır.
  • 19 x 24,5 boyutlarındadır.
  • İtalyan Stora Enso Creamy kağıt kullanılmıştır.

Human Design (İnsan Tasarımı) Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Human Design (İnsan Tasarımı) Kitabının Basım Özellikleri Nelerdir?

Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) 19 x 24,5 ebatlarındadır. A4 boyutundan daha büyük olan kitabın kapağı renkli, içi siyah beyaz baskıdır. İlgili şema ve sembollerin olduğu kitabın yazı puntosu okunabilir şekildedir. Kenar boşlukları bırakılan kitapta ilgili yerlerde notlar düşülür. Bunların da metin akışını bozmaması adına kenar boşluklarına yerleştirilmesi, okuyucuya daha keyifli bir okuma deneyimi sağlar. Eser, kaliteli kağıdı ve baskısıyla okuyucuların beğenisini kazanır. Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) karton kapağı da ilgi çekici sembollerle doludur. Kapak kısmı çoğunlukla mavi ağırlıklıdır. Renkli ve canlı baskısıyla dikkat çeken kitap, merak uyandırır. Başlığın büyük puntolarla ve okunaklı şekilde yazılması da içeriğe dair net olarak bilgi verir.

Butik Yayıncılık Human Design (İnsan Tasarımı) Kitabının Konusu Nedir?

Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) kitabını okumaya başlamadan önce kitabın başında yönlendirilen sayfadaki talimatları takip ederek çizelgenizi oluşturmanız gerekmektedir. Bunun için isim, doğum yeri, saati ve tarihi girmeniz istenmektedir. Human Design haritanız çıkarıldıktan sonra bu çizelgeyi de yanınızda bulundurarak haritanızı kendiniz yorumlayabilirsiniz. Eser, olmak için doğduğunuz kişiyi ve kurmanız gereken hayatı bu şekilde anlamanızı sağlamaktadır. Dünyadaki tek kapsamlı rehber olan bu kılavuz, kendi öykünüzü keşfetmenizi mümkün kılar. Kişisel özelliklerinizi, güçlü ve geliştirmeye açık yanlarınızı görebileceğiniz bu rehber sayesinde kendinizi donatmanız sağlanır. Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) yorumlarından da göreceğiniz üzere pek çok kişi bu çarpıcı bilgilerden faydalanmaktadır.

Human Design (İnsan Tasarımı) Kitabının Yazarı Kimdir?

Human Design kitabının yazarı Chetan Parkyn, bu sıra dışı sistemi çok sayıda kişiye ulaştırmayı hedefler. İngiltere’de makine mühendisliği eğitimi alan yazar, pek çok ülkede görev alır. 1993 yılında da bu sistemle tanışarak Human Design’ın herkese yayılması için çalışmalarına başlamıştır. Amerika’da başlayan çalışmalarını, 2001 yılında İngiltere’ye taşımıştır. Yazar, şu anda da birebir Human Design haritası okuma çalışmaları yürütmektedir. Dünyanın pek çok yerinde seminer ve dersler vermeye devam etmektedir. Kitapta kendi haritanıza yönelik tavsiye ve önerilere de yer veren yazar, bilgilerin daha işlevsel ve uygulanabilir olmasını sağlamaktadır. Kitabın bu özellikleri sayesinde İnsan Tasarımı ile ilgilenen pek çok kişi bu kitaba yönelerek kendini daha iyi şekilde keşfeder. Özünüzle tanışma rehberi diyebileceğiniz kitap sayesinde çevrenizdekilerin ve ünlü kişilerin de gizil özelliklerini keşfetmeniz olasıdır. Butik Yayıncılık Chetan Parkyn Human Design (İnsan Tasarımı) fiyatını öğrenmek için web sitesini ya da mobil uygulamayı tercih etmeniz mümkündür. Astrolojiden daha kapsamlı ve detaylı olan bu sistemi keşfederek hayatınızı değiştirebilirsiniz.