Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük / - Audrey Penn

97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
106,16 TL
2. Ürüne %3 İndirim
1.500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük / - Audrey Penn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Butik Yayıncılık Satıcı Ünvanı: BUTİK YAYINCILIK VE KİŞİSEL GELİŞİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191057950900001 Vergi Kimlik Numarası: 1910579509
    Bu ürün Butik Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avucundaki Öpücük / - Audrey Penn

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Audrey Penn
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük 276926

Kitap okumak insana birçok artı değer katar. Özellikçe çocukların kitap ile tanışması ve kitabın büyülü dünyasında yer almaları onların hayal gücünün gelişmesine yardımcı olacaktır. Yeni bilgiler öğrenmek ve beynin daha iyi bir şekilde düşünmesine yardımcı olan kitap seçiminde mutlaka öğretici bilgi verenler tercih edilmelidir. Avucundaki Öpücük kitabı 9 yaş çocuklar için hazırlanmış öğretici özelliği ile ön planda yer alan bir kitap türüdür. Özellikle okula başlama döneminde anne ve babalara yardımcı olan kitap akışkan bilgileri ile de size katkı sunacaktır. Bunun için güvenle tercih ederek çocuğunuza hediye olarak sunabilirsiniz.

  • Öğretici bilgiler
  • Kolay okuma özelliği
  • Ders verici özelliği

Avucundaki Öpücük Kitabı İçeriği

Avucundaki Öpücük okuma ve anlama açısından oldukça gelişmiş özelliğe sahiptir. Hayvanlar üzerinden ele alınan konularda çocuklar daha dikkatlerini verecektir. Kitap anlatım açısından oldukça kaliteli bir dile sahiptir. Bu da anlamayı daha kaliteli bir hale getirmektedir. Her çocuğun mutlaka okuması gereke kitap klasikler arasında yer alıyor. Siz de çocuğunuz için tercih edebilir ve ona iyi bir hediye olarak sunabilirsiniz. Ormanda okul başlayacaktı ve rakun okula gitmek istemeyecekti. Anne bu duruma el atacak ve ona bir sır verecektir. Konu bunun üzerine kurgulanmıştır. Bundan dolayı öğretici olan bu kitap sayesinde sizin çocuğunuzun da okula kaygıları var ise kitap iyi bir seçim olacaktır. Bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Bu kitaba dair daha fazla bilgi edinmek isterseniz yorumlara göz atabilirsiniz.

Avucundaki Öpücük - Audrey Penn Özellikleri

Avucundaki Öpücük kitabı 1993 yılında ilk basımı gerçekleşmiştir. Hayvanlar dünyasında geçen kitap okul kaygısını sona erdirmek için yazılmıştır. Okula yeni başlayan çocuklara nasıl davranılması gerektiği konusunda da öğretici bilgiler sunulmaktadır. Ormanda okul başlayacak ve tüm hayvanlar okula gidecektir. Rakun da bunlardan biridir. Ancak okul ile ilgili bazı korkuları bulunmaktadır. Bu durumda Anne rakun devreye girer ve çocuğuna bazı nasihatler eder. Bu sayede rakun korkusunu yenecek ve okula daha iyi bir adaptasyon sağlayacaktır. Avucundaki Öpücük - Audrey Penn tarafından kaleme alınmış ve çocuk klasikleri arasında yerini almayı başarmıştır. 9 yaş için uygun olan kitap klasik tarzda olması ile de dikkat çekicidir. Dilediğiniz zaman bu kitaba dair tüm yorumları inceleyebilirsiniz.

Avucundaki Öpücük - Audrey Penn Fiyatı

Audrey Penn Avucundaki Öpücük kitabı her çocuk tarafından okunması gereken bir klasikler arasında yer almaktadır. Konusu ve öğretici özelliği ile çocuğunuzun tüm dikkatini çekecektir. Ayrıca okula başlama korkusu olanlar için de bu korkuyu yenme duygusu ortadan kalkacaktır. Kitap resimli anlatımı ile de oldukça dikkat çekici bir özelliğe sahiptir. Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük kitabı da fiyat açısından oldukça ekonomiktir. Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük satın al işleminden sonra okul kaygısı sona erecektir. Doğru ve teknikle anlatılan kitap okulun öğretici bir yer olduğunu da vurguluyor. Bundan dolayı tercih edilebilir. Kitabın fiyatı da oldukça uygundur. Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük yorum açısından da oldukça zengindir. Özellikle anne ve babaların ilk tercihi olan bu kitap beğeni ile de ön plana çıkıyor. Butik Yayıncılık Avucundaki Öpücük indirim fırsatından da yararlanabilir ve profesyonel bir alım sağlayabilirsiniz. Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak isterseniz bu kitabı tercih edebilirsiniz. Kitap okuma dili ile de çocukların hoşuna gidecek ve ellerinden bırakmayacaktır. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.