Busso Slb-20 Bel Korsesi

235,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Busso Slb-20 Bel Korsesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportif-Aletler Satıcı Ünvanı: YILMAZ KESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1302593351200001 Vergi Kimlik Numarası: 5450272274
    Bu ürün Sportif-Aletler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Busso SLB-20 Bel Korsesi Karın ve göbeği toplar. Sıcak tutar, ısı sayesinde yağların parçalanmasına yardımcı olur. Kullandıkça farkını anlayacaksınız son derece kalıteli ve orjinal tasarıma sahiptir. Bel korsesi selülitleri yok etmenizde yardımcı olur, göbek bölgesini toparlar. Beden aramayın tüm bedenlere göre ayarlanabilen özelliğe sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçeriği 1
Geri Bildirim Ver

Elbiselerin Sevilen Parçası Bel Korsesi Çeşitleri

Korseler, farklı amaçlara hizmet etmek amacıyla üretilmektedir. Medikal korseler, sağlık amacıyla tercih edilirken, Busso bel korsesi terletme özelliği sayesinde spor sırasında tercih edilmektedir. Karın ve göbeği toplayan ürün, sıcak tutmaktadır. Isı sayesinde yağların parçalanması sağlanmaktadır. Selülitleri yok etmek için tercih edilen ürün, göbek bölgesini toplamaktadır. Tüm bedenlere göre ayarlanabilen korse, farklı amaçlarla kullanılabilmektedir. Farklı sebeplerle duruş bozukluğu veya vücudun farklı bölgelerinde meydana gelebilecek ağrılı süreçlerin minimuma indirilmesi ve ortadan kaldırılması için üretilen korseler, konusunda uzman doktorların tavsiyesiyle edinilmektedir. Bu ürünler, bel, sırt, omuz gibi bölgelere ek olarak direkt olarak belirli rahatsızlıkların erken tedavisinde de kullanılmaktadır. Busso korse, gereksinimler belirlenip rahatsızlıklar tespit edildikten sonra kullanılmaktadır. Duruş bozukluğu, kaza veya spor sakatlanmalarında meydana gelebilecek fıtık gibi durumlarda, kullanıcıların ağrılarının engellenmesine yardımcı olmaktadır.

  • Likralı Kumaş
  • Omurga Desteği
  • Toparlayıcı Özellik

Bel Ağrıları için Busso Bel Korsesi

Bel Ağrıları için Busso Bel Korsesi

Likralı kumaşa sahip olan Slb-20 bel korsesi, esnekliği sayesinde her bedene oturmaktadır. Cırtlı yapısı ile kayma yapmayan ürün karın ve göbeği toparlamaktadır. Sıcak tutan kumaşı, ısısı ile yağları parçalar. Bel ve karın bölgesini şekillendirmeye yarayan ürün, duruşu düzeltmektedir. Bel ağrıları için de kullanılan korse, bel bölgesi desteği için oldukça pratiktir. Busso SLB-20 bel korsesi yorum incelemesi yapıldığında ürünün çok sıcak tuttuğu dikkat çekmektedir. Kadın, erkek herkeste görülebilen rahatsızlıklardan olan bel ağrısı, farklı nedenler yüzünden oluşmaktadır. Bel ağrısının en önemli sebeplerinden olan fıtık, omurganın yanlış hareketi yüzünden olmaktadır. Bu durumda korselerin omurgayı desteklemesi ve yanlış hareketleri engellemesi bel fıtığının tedavisine destek olmaktadır. Bel fıtığı yerleşimi ve oluş şeklinin farklılığı üretilen korselerin de farklılaşmasına sebep olmaktadır.

Bel Korsesi Kullanımı

Bel Korsesi Kullanımı

Bazı dönemlerde vücut yapısından dolayı destek ürünlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ürünler arasında korseler yer almaktadır. Korseler, uzun zamandan beri insan hayatında estetik görüntü sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bel bölgesinin ince görünmesini sağlayan korseler, toparlayıcı olarak görev yapmaktadır. Birbirinden farklı çeşitlerde olan toparlayıcılar, 2 bedene kadar ince görünüme sebep olabilmektedir. Busso SLB-20 bel korsesi, yalnızca incelme açısından değil vücudun hangi bölgesinde kullanılacağı gibi kriterlere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Alt karın, kalça veya basen gibi bölgeler için sorun yaşayan kişiler bu bölgelere giyilecek korseler tercih etmektedir. Vücudun alt tarafının üst tarafa göre geniş olması durumunda alt karın, basen, kalça ve göbeği aynı anda toparlayacak ürünler tercih edilmelidir. Toparlayıcı ürünlere ihtiyaç duyan kişiler, Busso SLB-20 bel korsesi satın al seçeneğini tercih etmektedir.

Bel Korsesi Kullanımı Önemi

Bel Korsesi Kullanımı Önemi

Korse seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Busso SLB-20 bel korsesi özellikleri arasında iç giyim ürünleri ile uyumlu olması vardır. Kişilerde hamilelik, hastalık gibi durumları olduğunda doktor önerisi ile ürün kullanmak gerekmektedir. Korse kullanımının gereksiz veya zararlı olduğu durumlarda istenmeyen sorunlar meydana gelebilmektedir. Korse bedeninin uygun seçilmesi oldukça önemlidir. Bedenin altında veya üstünde olan ürünler verimli olmamaktadır. Ayrıca korsenin beraber giyileceği kıyafetler ile uyumlu olması oldukça önemlidir. Korseler, vücut ile temas eden ürünler olduğu için hijyenin iyi sağlanması için anti bakteriyel temizlik ürünleri ile yıkanmaktadır. Temizliğin ve bakımın doğru şekilde yapıldığı ürünlerde uzun süreli kullanım sağlanmaktadır. Busso SLB-20 bel korsesi fiyatı, her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Zayıflamaya yarayan bu korse, termal ve sıkılaştırıcı özelliği ile birçok avantaj sağlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.