Busso Gym66 65cm Pilates Topu (KUTULU) Pilates Top Pompası

370 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
370,80 TL

Ürün Bilgileri

Busso Gym66 65cm Pilates Topu (KUTULU) Pilates Top Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif Spor Satıcı Ünvanı: ELİF SPOR MALZEMELERİ SANAYİİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332004717500013 Vergi Kimlik Numarası: 3320047175
    Bu ürün Elif Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Busso GYM66 66cm Pilates Topu (Kutulu) En son noktasına kadar şişirildiğinde 66 cm çapa ulaşır. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Patlama korkusu yaşamadan keyifle ve güven içinde pilates sporunu yapmanıza olanak sağlar. Bu topu fitness, aerobik ve jimnastik çalışmalarınızda da kullanabilirsiniz. Spor salonları, fitness merkezleri, okullar, anaokulları, fizik tedavi merkezleri, hastaneler, evler ve hatta ofislerde bu ürün ile güvenle pilates yapabilirsiniz. Pilates topu
  • dinamik oturma pozisyonları çalışma, antrenman ve tedavi edici egzersizler yapma imkanları sağlar. Ebat : 66cmÜrünün yanında şişirme pompası hediyesidir. Düzenli yapılan pilates,- Bel ve boyun ağrılarını azaltır. - Kalp hastalıklarından korunmanızı sağlar.- Diyabeti önler. - Yüksek tansiyonu dengeler. - Kolon kanserini önler. - Depresyon ve sinir hissiyatını yok eder. - Kilo kontrolünü kolaylaştırır. - Daha güçlü ve fit olmanızı sağlar.- İyi hissetmenizi, daha güzel ve estetik görünmenizi sağlar. - Karın ve kalça bölgelerindeki sarkmaları toparlayıp yağlanmaları engeller. - Sakatlanmalar zorlaşır ve dayanıklılık artar. - Metabolizmanızı hızlandırır. - Oturuş ve duruş bozukluklarını düzeltir. - Omurların arasını açan pilates 2 cm. uzamanızı sağlayabilir. - Daha akıcı hareket özgürlüğü sağlar. - Kendi üzerine düşünebilen, içte ve dışta sağlıklı bir vücut oluşturur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Tip Pilates Topu
Geri Bildirim Ver