Busso 1 Kg Siyah Plaka

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Busso 1 Kg Siyah Plaka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Busso Satıcı Ünvanı: BULUŞ ELEKTRONİK SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0189060191600012 Vergi Kimlik Numarası: 1890601916
    Bu ürün Busso tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUSSO DÖKÜM PLAKA 1 Kg Standart ebattaki barlara uyumlu olarak imal edilmiştir. Plakaların rahat kullanımı açısından dairesel şekil verilmiştir. Dairesel şekil, elleri spor yaparken olası çizilmelere karşı korur. Flanşların avuç içine, dolayısıyla insan sağlığına temas eden kısmına ekstra özen gösterilerek pürüzsüz yüzey özelliği kazandırılmıştır. Vücut geliştirme, fitness ve halter salonlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz ağırlık plakalarıdır. Evlerinizde, spor salonlarında ve hatta iş yerlerinizde keyifle spor yapabileceğiniz kaliteli bir üründür. Bu plakaları kullanarak çalıştırabileceğiniz kas grupları şunlardır: Kol kaslarınız, Omuz kaslarınız, Sırt kaslarınız, Bacak kaslarınızı çalıştırabilir ve Kanat kaslarınızı da bu sayede geliştirebilirsiniz. Plakanın iç çapı 2,54 mm dir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Busso 1 kg Siyah Plaka

Vücudunu şekillendirmek isteyen, fazla kilolarından kurtulmayı amaçlayan çok sayıda kişi Busso 1 kg siyah plaka seçeneğini tercih eder. Ürün, kaliteli yapısının yanı sıra müşteri isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli donanımları ile çeşitleri arasında fark yaratır. 1 kilogram ağırlığında bulunur. Bu sayede spora yeni başlayan kişilerden uzun süre spor yapan müşterilere kadar çok sayıda bireyin beklentisine karşılayacak miktarda bulunur. Ağırlık plakası, sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermenin anahtarıdır. Vücudun ideal bir biçimde şekillendirilmesinde büyük katkı payına sahiptir. Vücudun gelişmesine aracılık ederek kas kütlesinin artmasına yardımcı olur. Müşterilere evde spor yapma olanağı tanır. Bu özelliği sonucunda pek çok kişi tarafından talep edilir. Siz de ideal miktarda müşterilere sunulan kaliteli Busso plaka seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

  • 1 kg miktar
  • Dayanıklı yapı
  • Ağırlık barına uyum

Kaliteli Yapısıyla Busso 1 kg Siyah Plaka

Kaliteli Yapısıyla Busso 1 kg Siyah Plaka

Busso ağırlık seçeneği müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli donanım özelliklerine sahiptir. Uzun süre rahat bir şekilde kullanım sunacak kalitede üretilir. Bu niteliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Değişik özelliğe sahip olan, farklı boyutlardaki ağırlık barları ile uyum sağlayabilir. Standart ölçüleri sonucunda oldukça geniş kullanım alanına sahip olur. Evde spor yapabilme, sağlıklı bir yaşam sürme imkanı tanır. Spora yeni başlayan ya da spor salonuna gitmeye zaman bulamayan müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürün, spor yapma ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Bu özelliği sonucunda spor yapmak için ödenen maddi ve manevi harcamaların önüne geçer. Zamandan tasarruf yapılmasına yardımcı olur. Siz de sağlıklı ve güçlü bir bedene kavuşmak istiyorsanız kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi ile oluşan ürünü tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Busso 1 kg Siyah Plaka Yorumları

Kullanışlı Busso 1 kg Siyah Plaka Yorumları

Ağırlık plakası ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça kullanışlı bir yapıda bulunur. Müşterilerin isteklerini cevaplandırılmasına aracılık eder. Siyah renk seçeneğine sahiptir. Bu sayede oldukça asil ve şık bir görüntü sergiler. Evlerin konseptine rahat bir şekilde uyum sağlar. Aynı zamanda ideal boyutu sonucunda kolay bir şekilde saklanır. Küçük bir alan kaplar. Bu sayede çok sayıda kişinin büyük memnuniyetini kazanır. Aynı zamanda ideal miktarı sonucunda rahat bir şekilde taşınır. Busso 1 kg siyah plaka yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Ürün, uzun süre müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına kaynaklık eder. Oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıdadır. Düşme gibi durumlarda herhangi istenmeyen bir sonuç görülmez. Busso 1 kg siyah plaka kullananlar üründen memnundur. Siz de uzun süre müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına aracılık eden ürünü temin edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Busso 1 kg Plaka Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Busso 1 kg Plaka Fiyatları

Ağırlık plakası, sağlıklı ve zinde bir bedene kavuşma olanağı tanır. Hızlı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur. Yağ oranının azalmasına oldukça büyük katkı payına sahiptir. Bu özelliği sonucunda kilo kaybetmek isteyen, vücudundaki kas oranını artırmayı amaçlayan çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Spor salonlarına gitmeden, evde rahat bir şekilde spor yapabilme imkanı tanır. Zamandan ve maddiyattan tasarruf edebilme olanağı sunar. Rahat bir şekilde istenilen zaman zarfında spor yapabilme olanağı tanır. Müşterilere sunduğu rahatlık ürünün sıklıkla tercih edilmesine katkı sağlayan özelliklerinden bir tanesidir. Busso 1 kg siyah plaka fiyatı çok sayıda kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Siz de istenilen zaman zarfında spor yapma imkanı tanıyan, kapladığı alan konusunda müşterilere avantaj sunan etkileyici ürünleri Trendyol aracılı ile satın alabilirsiniz.