Bursa Tohumculuk 20 Adet Karışık Renkli Kaktüs Çiçeği Tohumu+gelişimini Hızlandıran Özel Gübre

29,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bursa Tohumculuk 20 Adet Karışık Renkli Kaktüs Çiçeği Tohumu+gelişimini Hızlandıran Özel Gübre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tolgys Satıcı Ünvanı: TOLGA OLÇAYLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410473812
    Bu ürün Tolgys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ:
  • 20 ADET KARIŞIK KAKTÜS ÇİÇEĞİ TOHUMU
  • 1 PAKET GELİŞİMİNİ HIZLANDIRAN ÖZEL GÜBRE
  • PAKET İLE BİRLİKTE EKİM HAKKINDA BİLGİ NOTU GÖNDERİLMEKTEDİR.
Geri Bildirim Ver

Bursa Tohumculuk 20 Adet Karışık Renkli Kaktüs Çiçeği Tohumu

Bulunduğu ortama renk katan kaktüs çiçeklerine olan talep giderek artmaktadır. Bitkinin çiçeklenme aşamalarını birebir gözlemleyebilmek için tohum formuyla satın alabilirsiniz. Bu ürünlerden biri de Bursa Tohumculuk 20 adet karışık renkli kaktüs çiçeği tohumu olarak karşınıza çıkar. İçerdiği renkli kaktüs çiçeği tohumlarıyla sizin için benzersiz bir serüven oluşturur. 20 adet tohumu ekerek filizlendirebilir ve çiçeklenmesini bekleyebilirsiniz. Bunun için sağlıklı toprak, doğru gübre ve bakım gerekir. Ayrıca kaktüs çiçeğinin yanında yer alan özel gübresiyle birlikte kaktüs çiçeğinizin bakımı bir hayli kolaylaşır. Tek yapmanız gereken paketinize yerleştirilmiş bilgi kılavuzundaki adımları takip etmek ve bitkinize bol bol sevgi vermektir.

 
  • 20 adettir ve bakımı için kılavuzu bulunur.
  • Renk renk çiçekler açar.
  • Özel gübresiyle birlikte gönderilir.

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu Özellikleri

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu Özellikleri

Bitkiler arasında bakımı kolay olarak dikkat çeken kaktüs çiçeklerinin dikenli ve dikensiz formları bulunur. Belli bir süre sonra çiçek açabilen Bursa Tohumculuk karışık renkli kaktüs çiçeği tohumu özellikleri hakkında detaylı bilgiye kullanıcı yorumlarından ulaşabilirsiniz. Dolgun tohumlarıyla dikkat çeken kaktüs çiçekleri güneşli ortama ihtiyaç duyarlar. Bakımı için toprağının hafif nemli olması yeterlidir. Ancak sulamasında aşırılıktan sakınmanız tavsiye edilir. Bir süre boyunca tohum formunu koruyan kaktüs çiçekleri ortalama 2 yıllık bir süre sonunda çiçeklenebilirler. Ayrıca evinizin otantik alanlarında baş köşeyi kaplayan kaktüs çiçeklerinin bakımı için balkonunuzun hafif güneş alan bölümünü ayırabilirsiniz. Kaktüs bitkinizin sağlıklı bir şekilde gelişim göstermesi için aşırı güneş alan alanlardan kaçınınız.

 

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu + Gübre Bakımı

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu + Gübre Bakımı

Bakımının kolaylığıyla bilinen kaktüslerin çiçeklenmesi için mevcut koşulların ve bakımının sağlanması gerekir. Bursa Tohumculuk kaktüs çiçeği tohumu gelişimini hızlandıran özel gübre bakımı için gereken bilgilere siparişinizde yer alan kullanım ve bakım kılavuzundaki adımları takip ederek ulaşabilirsiniz. Paket içerisinde yer alan tohumları gübre ile özenle toprağa ekmeniz gerekir. Ayrıca kaktüs çiçeğinin sağlıklı büyümesi için bazı mevsimlere özgü sulama sıklıkları kazanabilirsiniz. Genel olarak ilkbahar mevsiminde haftada bir olacak şekilde sulamanız tavsiye edilir. Bu sulama şekli can suyu olarak nitelendirilir. Böylece bitkinizin bakımı için gereken suyu temin edebilirsiniz. Sulamayı yaparken günün erken vakitleri veya akşam saatlerini tercih edebilirsiniz. Bitkinin köklerinin sık ıslanmasını önleyerek fazla suyun alt kapta birikmesini sağlamanız ve biriken suyu boşaltmanız önerilir.

 

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu + Gübre Yorumları

Bursa Tohumculuk Kaktüs Çiçeği Tohumu + Gübre Yorumları

Paketle birlikte elinize ulaşan bitkinin bakım kılavuzuna göz atabilir, gerekli koşulları sağlayabilirsiniz. Gereken bakımı sağlamanız halinde kaktüs çiçeğiniz renkleriyle göz alıcı bir hale gelebilir. Bursa Tohumculuk karışık renkli kaktüs çiçeği tohumu fiyatları Trendyol’da detayları ile birlikte yer alıyor. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Bunların yanı sıra kullanıcı değerlendirmeleri ve Bursa Tohumculuk karışık renkli kaktüs çiçeği tohumu yorumları için detaylı bilgiye sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.