Bursa Kumaşçısı Duck Keten Kumaş Düz Renkler Kırmızı

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bursa Kumaşçısı Duck Keten Kumaş Düz Renkler Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soft Kare Satıcı Ünvanı: AHMET HÜDAYİ SAĞDIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7370570408
    Bu ürün Soft Kare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Boyut/Ebat 100 x 180
Geri Bildirim Ver

Kırmızı Duck Keten Kumaş Çeşitleri ile Dikkat Çeken Kumaşlar

Kumaşlar, geniş kullanım alanları ile pek çok kişi tarafından kullanılan ürünler olarak dikkat çekmektedir. Genel olarak kıyafet, elbise, ceket ve mont için kullanılan kumaşlar aynı zamanda ev dekorasyon ve aksesuarlar için de kullanılabilmektedir. Kullanıcıların isteklerine göre farklı özelliklere sahip olan kumaşlar aynı zamanda özellikleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. %100 tek bir parçadan üretilebildikleri gibi birden fazla materyalden de üretilebilen kumaşlar kullanıcıların isteklerine göre çeşitlilik gösteren özelliklere sahiptir. Kimi kumaşlar transparan yapıları ile kullanılmak istenirken kimi kumaşlar daha kalın formlarda üretilerek değişkenlik gösteren alanlarda kullanılabilir. Duck keten kumaş seçenekleri ile pek çok kişiye hitap edebilen kumaşlar arasında önemli bir yere sahiptir. Pamuk ve polyesterin birlikte kullanılması ile imal edilen kumaşlar aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre de farklı renklerde üretilebilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da değişiklik gösteren kumaşlar kullanıcıların isteklerine göre giyimden otomotive, mobilyalardan aksesuarlara kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.

  • Pamuklu kumaş
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Bursa Kumaşçısı Keten Kumaş Özellikleri

Tarihi ve kalitesi ile pek çok kişi tarafından bilinen ve tercih edilen Bursa Kumaşçısı uzun yıllardır yaptığı üretimler ile hem kalitesini kanıtlamıştır hem de bilinen markalardan birisi haline gelmiştir. Bursa Kumaşçısı merkez olarak Amasya’nın tarihi çarşısındaki alanı kullanırken üretim ve satışlar pek çok şehirde bulunmaktadır. Türkiye’nin önde gelen kumaş üreticilerinden birisi olan Bursa Kumaşçısı kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren üretimlere sahip olan marka aynı zamanda geniş renk seçenekleri ile de farklı tarzlara sahip kullanıcılara hitap edebilmektedir. Duck keten kumaş düz renk üretimlerini uzun yıllardır yapan marka çok sayıda farklı kumaş çeşidine sahip olmasına karşın düz renk keten kumaş pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Yazlık ve kışlık olarak kullanılabilen keten kumaş geniş kullanım alanı nedeniyle tercih edilmektedir. Perdelerden masa örtülerine, ceketlerden elbiselere kadar kullanılabilen keten kumaş düz renkli modellerine ek olarak birden fazla renge sahip olabilen yapıları ile de farklı tarzlara sahip kullanıcılar tarafından kullanılabilmektedir.

Duck Keten Kumaş Özellikleri

Duck keten kumaş özellikleri Bursa Kumaşçısı tarafından üretimi yapılan özellikleri ile pek çok kişinin ilgisini çeken kumaşlar arasında önemli bir yere sahiptir. Özellikleri arasında kullanılan pamuk ve polyester miktarı değişikliğe neden olurken keten kumaş içerisinde %65 pamuk ve %35 polyester bulunmaktadır. Fon perdelerden kırlentlere, masa örtülerinden runnerlara, minderler, koltuk kılıfları, çanta ve diğer döşemelik alanlar için kullanılabilen keten kumaşlar giyim için de pek çok farklı şekillerde kullanılabilmektedir. Bursa Kumaşçısı duck keten kumaş düz renk kırmızı D/27 kullanıcıların isteklerine göre tek bir renkten ve birden fazla renge sahip olarak imal edilen keten kumaşlar terletme ve koku yapmaması nedeniyle yaz aylarında sıklıkla kullanılan kumaşlar arasında yer almaktadır. İnce iplerden imal edilmesi nedeniyle yıkama konusunda dikkat edilmesi gerektiği bilinen keten kumaşların 30 derece suda yıkanması ve renkli çamaşır deterjanlarının kullanılması tavsiye edilmektedir.

Bursa Kumaşçısı Duck Keten Kumaş Düz Renkler Kırmızı D/27 Yorum ve Fiyat

Bursa Kumaşçısı duck keten kumaş düz renkler kırmızı D/27 yorum bulunabilmektedir. Genel olarak ürün ile ilgili yapılan yorumlar arasında kullanım kolaylığı, kumaş kalitesi, renk yoğunluğu gibi konular yer alırken aynı zamanda fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Duck keten kumaş fiyatları metrekare olarak yapılması nedeniyle değişiklik göstermektedir. Farklı fiyatları ile dikkat çeken keten kumaşlar Bursa Kumaşçısı duck keten kumaş satın al seçeneği ile pek çok kişi tarafından rahatlıkla satın alınabilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.