Bursa Kumaşçısı Çıtır Desenli Gri Poplin Kumaş Beyaz Zemin Gri Yıldız

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bursa Kumaşçısı Çıtır Desenli Gri Poplin Kumaş Beyaz Zemin Gri Yıldız

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Minik Desen Poplin Kumaşlar Ürün Bilgileri En: 170 cm, %100 pamuklu ( COTTON ) terletme yapmaz, sağlıklı ve rahattır. Kullanım Alanları Nevresim takımı, çarşaf, yastık, oyun çadırı, giyim, babynest, abajur, emzirme önlüğü, patchwork, tilda bebek, kundak, lavanta kesesi, bebek ürünleri Nevresim kumaşı gibidir. ev tekstili ve hobi işlerinde kullanılabilir. Yıkama Talimatı 30° de yıkanmalıdır. Renkli deterjan kullanılmalıdır Leke çıkarıcı ve optik deterjan kullanmayınız. Maksimum 150 derecede ütülenebilir. Kumaşı tersten ütüleyiniz. Kuru temizleme yapılabilir. Çamaşır suyu kullanılmaz. Poplin Kumaşlar, pijama, nevresim takımı, oyun çadırı üretiminde tercih edilmektedir. Pamuklu, hava aldıran, yumuşak bir yüzeye sahip olduğu için bebek kıyafeti üretiminde de poplin tercih edilmektedir.
  • 1 Adet ürün siparişi 1 metreyi ifade eder ve 170 Cm eninde 100 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 2 Adet ürün siparişi 2 metreyi İfade eder ve 170 cm eninde 200 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 3 Adet ürün siparişi 3 metreyi ifade eder ve 170 Cm eninde 300 Cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 4 adet ürün siparişi 4 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 400 Cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 5 adet ürün siparişi 5 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 500 Cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 6 adet ürün siparişi 6 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 600 Cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 7 adet ürün siparişi 7 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 700 Cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 8 adet ürün siparişi 8 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 800 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 9 adet ürün siparişi 9 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 900 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 10 adet ürün siparişi 10 metreyi ifade eder ve 170 cm eninde 1000 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 100 x 150
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver