bursa çeyiz El Isi Dantelli Nevresim Takımı

2.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 200 x 220
200 x 220
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bursa çeyiz El Isi Dantelli Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bursa çeyiz Satıcı Ünvanı: HASAN AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060650296
    Bu ürün bursa çeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BURSA ÇEYİZ El isi dantelli nevresim takımı İÇERİĞİ 1 ADET 200X220 CM DANTELLİ NEVRESİM 1 ADET 200X220CM DANTELLİ ÇARŞAF 2 ADET 50X70 CM DANTELLİ YASTIK KILIFI ÜRÜNLERİMİZ KENDİ İMALATIMIZ OLUP İSTENİLEN RENKLERDE HAZIRLANIR...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Renk Turkuaz
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • Type0
Geri Bildirim Ver

El İşi Dantelli Nevresim Takımı ile Evinizdeki Şıklık

Nevresim takımları günlük kullanımlar için uygun olan tekstil ürünleri arasında yer almasına karşın pek çok farklı model ve üretim ile farklı tarzlara sahip kullanıcılara hitap edebilmektedir. Üretimi yapılan nevresim takımları çeyizlik olarak da üretilebilerek müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Farklı kumaş çeşitlerinden imal edilen kumaşlar kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren tasarım ve özelliklere sahip olurken farklı dönemlerde de kullanılabilmektedir. Yazlık kullanılmak istenen nevresim takımları genel olarak hava alabilen, terletmeyen ve koku yapmayan kumaşlardan imal edilirken kışlık nevresim takımları kalın yapıları ile vücut sıcaklığının korunmasın olanak sağlamaktadır. El örgüsü dantelli nevresim takımları tasarımları ile kullanıcılar tarafından dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Bursa Kumaşçısı tarafından üretimi yapılan nevresim takımları el örgüsü ve işlemesi olması nedeniyle kalitesini kanıtlarken aynı zamanda fiyatlandırma konusunda da çeşitlilik sunmaktadır. Pamuklu yapısı sayesinde dikkat çeken ürün uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

  • El örgüsü
  • Şık tasarım
  • Dantelli

Bursa Çeyiz El İşi Dantelli Nevresim Takımı Özellikleri

Kumaş dokuma konusunda ki kalitesini uzun yıllardır yaptığı üretimler ile kanıtlayan Bursa Kumaşçısı üretim ve satış başarıları ile pek çok kişi tarafından tanınan ve güvenilen markalardan bir tanesidir. Bursa’nın meşhur kumaşlarının dokuma sürecini devam ettiren önemli markalardan birisi olan Bursa Kumaşçısı geniş model ve tasarım çeşitliliği ile farklı tarzlara sahip kişilere hitap etmektedir. Merkezi Amasya’nın tarihi çarşısında olan marka Türkiye’nin tüm şehirlerine kumaş satışı yapmasına karşın başta Avrupa olmak üzere pek çok farklı ülkeye kumaş gönderimi yapabilmektedir. En büyük deposu Bursa’da bulunan marka aynı zamanda çok sayıda şehirde bulunan üretim tesisleri ile de adından söz ettirmektedir. El işi dantelli nevresim takımı model ve seçenekleri ile çeşitlilik sunan marka el örgüsü olması nedeniyle evlilik aşamasında olan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Dantel ve el örgüsü özel üretimlere sahip olan markanın nevresim takımları kumaş kalitesi ile de uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmektedir.

Bursa Çeyiz El İşi Dantelli Nevresim Takımı +28 Kullananlar

Bursa çeyiz el işi dantelli nevresim takımı +28 markanın üretimleri arasında önemli bir yere sahip ürünlerden bir tanesidir. Çeyizlik olarak hazırlanan ürünler kullanıcıların isteklerine göre değişkenlik gösterebilirken aynı zamanda renk seçenekleri ile de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. El örgüsü olan ürün kenarlarında bulunan dantelleri ile şık bir tasarıma sahip olurken akfil kumaştan imal edilmesi nedeniyle de dikkat çekmektedir. %100 pamuktan üretilmiş düz kumaşların renklendirilmesi ile elde edilen akfil kumaşlar 1 santimetresinde 63 tel sıklığına sahip olan özel kumaşlar arasında yer almaktadır. El işi dantelli nevresim takımı kullananlar ve kullanacaklar için özel olarak üretimi yapılan ürün çeyizlik olarak satışa sunulmaktadır. Yumuşak dokusu ve hafifliği ile dikkat çeken nevresim takımı özellikle yaz aylarında terletmeyen ve koku yapmayan yapısı ile konfor sunar.

El İşi Dantelli Nevresim Takımı Yorum ve Fiyat

El işi dantelli nevresim takımı yorum ve görüşleri Trendyol'da yer alır. Yapılan yorumlar genel olarak model, tasarım, renk, el örgüsü, kalite, dayanıklılık, renk ve kumaşlar ile doğru orantılı olarak değişiklik gösterebilirken aynı zamanda kullanıcı deneyimlerine bağlı olarak çeşitlilik gösteren çok sayıda yoruma da sahiptir. Ürünün fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunurken el işi dantel nevresim takımları fiyatları renk seçeneklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. El örgüsü ve dantellere sahip olması nedeniyle değişken fiyatlara sahip olan ürün kalitesi ile pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. El işi dantelli nevresim takımı satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Dekorasyonunuzu tamamlarken temizliği kolay ürünle konforlu kullanım sağlayabilirsiniz.