burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm

79 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURMET MARKET Satıcı Ünvanı: BURAK DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 2595540589200001 Vergi Kimlik Numarası: 2990333921
    Bu ürün BURMET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8-10 cm aralığında polis rozeti çiçeği
Geri Bildirim Ver

Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm

Çiçek yetiştirmek, pek çok kişi için bir tür meditasyon ya da rahatlama yöntemi olarak bilinir. Kimileri evinde doğadan bir parçanın yer almasını isterken kimileri de kendilerine küçük bir bahçe oluşturur. Siz de kendi bahçenizde farklı çiçeklerin yer almasını sevenlerdenseniz Leş Kaktüsü çiçeği ile fark yaratabilirsiniz. Bu özel bitki Asclepiadaceae familyasına üyedir. Sukulentler, özellikle 2000’li yıllarla beraber ev ve ofis gibi kapalı alanlarda oldukça fazla tercih edilen bitki türleri olarak göze çarpar. Stapelia cinsi olan kaktüs de sukulentler arasında öne çıkan çiçeklerden biridir. Sade ve şık görüntüye sahip bu bitki türleri, az bakım gerektirmeleri sayesinde gözde olurlar. Her dekorasyona ve ortama uyum sağlayan bu özel kaktüsü, dilediğiniz mekanda kolaylıkla yetiştirebilir dekorasyonu zenginleştirme imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Küçük boyut
  • Kolay bakım süreci
  • Estetik görüntü

Estetik Görünümüyle Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü

Estetik Görünümüyle Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü

Stapelia grubunun doksan üyesinden biri olarak öne çıkan ve etli bir bitki türü olan Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm uzunluğu ile fazla yer kaplamayan küçük bir çiçektir. Alışılan sukulentlerin aksine polis rozetinin, büyük çiçekleri bulunur. Bu çiçekler, yıldız şeklindedirler. İç içe geçmiş yıldızlardan oluşan kaktüse, kızıl ve sarı tonları hakimdir. Ayırt edilebilen çiçek şekilleri bu bitkinin birçok farklı ortama görsel açıdan uyum sağlamasını ve fark edilmesini sağlar. Çiçek açtıkları zaman ise ortama çok farklı bir koku yaymaları ile bilinirler. Kaktüsün etli sap kısmı, kare şeklinde ve uzundur. Toprak bölümünden birbirinden bağımsız şekilde uzama özelliğine sahiptirler. Bu bölümler kalın dikenlere sahip yosunlara benzer. Ürünü, özel görüntüsü sayesinde denizaltı konseptinde bir dekorasyon ile birleştirip estetik bir görsel şölen elde edebilirsiniz.

Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü Bakımı

Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü Bakımı

Yosunlarla sarılmış deniz yıldızını andıran Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm yorumları incelendiğinde ürüne dair oldukça fazla beğenilen özellik ise kolay bakım sürecidir. İç mekanda tercih edilen kaktüs çeşitleri arasında ilk sıralarda yer alan bu tür, çok fazla büyüyüp diğer bitkilerinize karışmaz. Güneşle temas durumunda sorun çıkarmayan ürünü, güneşin direkt ışıklarına maruz bırakmadığınız sürece bir problem yaşama ihtimaliniz bulunmaz. Sıcak havalarda bile tam güneş ışığı alan yerlerde yaşayabilen kaktüsün, sulama periyodu da çok kolaydır. Sulama aralıklarınız toprağın kuruma süresine göre ayarlanır. Toprak tam olarak kuruyunca bir sonraki sulama gerçekleştirilir. Kış ve ilkbahar aylarında sulama sıklığını azaltabilirsiniz. Topraktaki asit oranının minimum olmasına özen göstermeniz önerilir. Bitkinizin büyümesini isterseniz geniş bir saksıya alabilir ve bu özel bitkiyi çoğaltmayı deneyebilirsiniz.

Avantajlı Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü Fiyatı

Avantajlı Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü Fiyatı

Bitkinizi çoğaltmak isterseniz ilkbahar aylarında açan bu çiçekten, bebek bitki sapı alınabilir. Bir toprağa gömüp üstünü hafif kapattıktan sonra düzenli bakım sonucu polis rozeti kaktüsleriniz artabilir. Dilediğiniz zaman birden fazla bitkiye sahip olmanızı sağlayan Burmet Polis Rozeti Leş Kaktüsü 8-10 cm fiyatı açısından da oldukça avantajlı olarak Trendyol’da karşınıza çıkar. Bu özel ürünü elde etmeden önce sınırsız sayıdaki değerlendirme seçeneğinden sizin kriterinize uygun olanı tercih edip seçim sürecinizi pratik ve güvenli bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz kolayca puanlama bölümüne göz atıp fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz ise yorumlar bölümünü inceleyip ürünü sizden önce yetiştiren kişilerin fikir ve deneyimlerinden yararlanabilir, yetiştirme tüyoları alabilirsiniz. Ayrıca kendi fikirlerinizi de puan ve yorum aracılığıyla belirtebilirsiniz. Değerlendirme sonrası ekonomik kaktüsü hiç vakit kaybetmeden elde edebilirsiniz.