Burhan Sağlam Muhteşem Andız Ağacı Kokulu Tesbih

39,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
350 TL'ye 30 TL İndirim
42,46 TL
600 TL'ye 25 TL İndirim
150 TL'ye 10 TL İndirim

Ürün Bilgileri

Burhan Sağlam Muhteşem Andız Ağacı Kokulu Tesbih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Budakoğulları Satıcı Ünvanı: BUDAKOĞULLARI İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188110601100001 Vergi Kimlik Numarası: 1881106011
    Bu ürün Budakoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kesim küre dane boyu16,4*14,7 mmürün uzunluğu 22 cmağırlık- Andız tesbih andız ağacı çekirdeklerinden yapılmaktadır. En büyük özelliği çektikçe kararan tesbih özelliğidir.Andız çekirdekleri doğal desen ve çukurları bulunan dolgun bocuklardır. Kendine has çizgileri ve renge sahiptir. Açık renk ahşap renk olması doğal tesbih sevenler için tercih edilmektedir. Dayanıklı bu andız boncuklar tesbihi kullanma sürenize göre zamanla kararır ve yine kendine has özel bir renge ulaşır. Çektikçe kararan tesbih arayanlar için kuka tesbih ve andız tesbih ilk sıralarda yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver