Burberry Touch 100 Ml Edt Erkek Parfümü 5045252648988

2.117,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
2.648 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL

Ürün Bilgileri

Burberry Touch 100 Ml Edt Erkek Parfümü 5045252648988

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burberry Touch For Men EDT 100ML Erkek Parfüm Burberry Touch For Men Eau de Toillette erkekler için bir Woody Çiçek Misk kokuErkekler için 2000 yılında üretilen bu koku llk kez duygusal konseptin işlendiği bir seri olarak karşınıza çıkarılırTepe akorlarıyla ferahlık sağlarken kalp akorlarıyla sıcak bir his yaratır ve dibe gelindiğinde derinlik duygusu sizi karşılar Üst notalar Mandalina menekşe yaprağıOrta notalar Sedir beyaz biber küçük hindistan ceviziAlt notalar Beyaz misk vetiver tonka fasulyesiKokunun ardındaki burun JeanPierre BethovartŞişe formu da siyah ve şeffaf cam şişeyle birlikte erkeksi bir koku için mükemmel bir son dokunuş sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Burberry Touch 100 ml Edt Erkek Parfümü

Burberry Touch erkek esansı günlük kullanım için ideal olan bir kokudur. Kişisel bakımın önemli bir parçası haline gelen hoş koku, kullanımı vazgeçilmez bir rutin halini alır. Kıyafet kombinlerinin tamamlayıcı unsuru olan markanın geliştirdiği bu formül etkileyici bitkisel esanslar içerir. Ayrıca şık şişesiyle birlikte satışa sunulan bu özel kombinasyon odunsu kokularla birlikte çiçek kokularını da barındırır. Üst, orta ve alt notaların birbiriyle olan uyumu ürünün etkileyiciliğini artırır. Şeffaf cam şişenin içinde saklanan bitkisel özler gün boyu ferah bir his için idealdir. Sprey başlığı sayesinde uygulaması oldukça kolay olan ürünü direkt olarak cildinize uygulayabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için Burberry Touch erkek yorum kısmından tüyolar yakalayabilirsiniz.

  • 100 ml şeffaf ve şık cam şişe
  • Odunsu ve çiçek kokuları
  • Pratik sprey başlık

Burberry Touch 100 ml EDT Erkek Parfümünün Notaları

Burberry Touch 100 ml EDT Erkek Parfümünün Notaları

Burberry Touch erkek parfüm Eau de Toilette olarak formüle edilen bir kokudur. Üç farklı notaya sahip olan ürünün üst notasında mandalina ve menekşe yaprağı açılışı yapar. Orta notasında bulunan sedir, beyaz biber ve küçük Hindistan cevizi yer alır. Böylece gün içinde bu farklı aromatik kokularla kendinizi zinde hissetmeye devam edebilirsiniz. Burberry Touch EDT 100 ml erkek parfümü alt notasında ise vetiver, tonka fasulyesi ve beyaz misk bulunur. Bu özel koku kombinasyonu günlük kullanımda zarafetiyle ve etkileyiciliğiyle size eşlik eder. Ayrıca kokuyu uygulama noktasında nabız noktalarını tercih ederseniz kalıcılığın artmasını sağlayabilirsiniz. Aromatik kokuların uyarıcı etkisi sayesinde duyularınız gün boyu açık kalabilir. Burberry Touch erkek fiyat konusunda da ilgi odağı haline gelmeyi başarır. Kaliteli bir koku deneyimi için markanın bu özel formülünü tercih edebilirsiniz.

Burberry Touch 100 ml EDT Erkek Parfümü Kokuları

Burberry Touch 100 ml EDT Erkek Parfümü Kokuları

Touch 100 ml EDT erkek parfümü 5045252648988 birden fazla bitkisel özden elde edilir. Bu özlerin kendine özgü kokusu ve çekiciliği bulunur. Bunlardan biri olan mandalina tropikal bir kokudur. Bu koku size yaz mevsiminin güzelliklerini hatırlatırken menekşe yaprağı ise narinliği ile her zaman varlığını hatırlatan bir özelliğe sahiptir. Yoğunluğuyla ünlü olan odunsu kokulardan sedir, orta notada ortaya çıkar. Ona eşlik eden ise beyaz biber de baharat kokusunun keskinliğini etkileyici şekilde hissettirir. Küçük Hindistan cevizi de baharat kokusunu pekiştirmesiyle birlikte kalıcılığın etkisini artırmaya yardımcı olur. Kapanışı yapan vetiver, topraksı bir kokuyla tonka fasulyesi ve beyaz miskle harmanlanır. Tonka fasulyesi ve beyaz misk de oryantal koku grubunda yer almasıyla bilinen hoş kokulardır. Touch 100 ml EDT erkek parfümü birbirini ahenkli bir şekilde tamamlayan bu kombinasyonun bir sonucudur.

Kalıcı Burberry Touch 100 ml EDT Parfümü Fiyatları

Kalıcı Burberry Touch 100 ml EDT Parfümü Fiyatları

Burberry Touch 100 ml EDT erkek parfümü gün boyunca size eşlik etmesinden hoşlanacağınız içeriğe sahiptir. Eau de Toilette olarak formüle edilen ürünün esans yoğunluğu gün içinde sizinle kalması için yeterlidir. Ayrıca kalıcı etkiyi destekleyen vücut noktaları da size yardımcı olur. Bu noktalar arasında öne çıkanlardan biri de nabız bölgeleridir. Bu bölgeler boyun ve bileklerde yer alır. Ayrıca erkekler için uygun olan alanlardan biri de göğüs kısmıdır. Omuzlar da erkekler için kokunun kalıcılığının uzun sürmesine yardımcı olan bölgeler arasında yer alır. Genel olarak kan basıncının yüksek olduğu bölümler kokunun sıcaklıkla birlikte daha yoğun hissedilmesine destek olur. Markanın geliştirdiği bu formülü bir kere spreylemek yeterlidir. Dilerseniz kokuyu daha yoğun hissetmek için tek noktaya birden fazla da uygulama yapabilirsiniz. Burberry Touch 100 ml EDT erkek parfümü fiyat avantajlarından yararlanmak için Trendyol’da tüm detayları bulabilirsiniz.