Burberry Brit Edp 100 ml Kadın Parfüm 5045252667859

2.937,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.672 TL

Ürün Bilgileri

Burberry Brit Edp 100 ml Kadın Parfüm 5045252667859

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Parfümeri Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT PARFÜMERİ İTRİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999005072200014 Vergi Kimlik Numarası: 9990050722
    Bu ürün Zümrüt Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burberry Brit For Woman, İngiliz geleneğini ve asaletini modern tarzla birleştiren, dayanılmaz etkileyicilikte bir koku. Klasik, şık ve sofistike kadını temsil eden Brit for Woman, geçmişine bağlı ve geleceğe macera ve umutla koşan şehir kadınlarına hitap ediyor. Üst notalarda İtalyan limonu, armut ve badem içeren koku, orta notalarında vanilya, alt notalarında ise amber ve tonka fasulyesi barındırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Burberry Brit Edp 100 ml Kadın Parfüm

Parfüm çeşitlerine bulunduğunuz ortamlarda etkileyici bir kokuya sahip olmak veya sıcak yaz günlerinde kötü kokmamak gibi nedenler başta olmak üzere günlük hayatta pek çok farklı nedenden dolayı ihtiyaç duyulur. İnce ve zarif tasarımı ile kadınların ilgisini çeken bu ürün, taze ve ferahlatıcı bir kokuya sahiptir. İnce ve minimal tasarımı sayesinde çantada fazla yer kaplamaz, ağırlık yapmaz ve kolay bir şekilde taşınabilir. Burberry Brit EDP 100 ml kadın parfümü kullananlar tarafından da sahip olduğu tüm kullanışlı özellikleri ile övgü toplar. Aynı zamanda müşterilerini şişe tasarımı, etkileyici kokusu ve kalıcılık imkanı gibi faktörlerle memnun etmeyi başarır. Siz de bu memnuniyeti deneyimlemek, kadınsı ve ferahlatıcı bir kokuya erişmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Taze ve ferahlatıcı koku
  • Uzun süreli kalıcılık
  • Şık ve zarif görünüm

Fresh Burberry Brit EDP 100 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Fresh Burberry Brit EDP 100 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Şık görünümlü, taze ve ferahlatıcı bir kokuya sahip olan parfüm ürünleri her zaman ön plana çıkar. Etkileyici kokusu ve zarif tasarımıyla kadın müşterilerinin ilgi odağı olan Burberry Brit kadın parfüm EDP 100 ml ölçüsündeki hacmi sayesinde sayısız parfüm sıkım imkanı sunar. EDP parfüm, esans yoğunluğu maksimum olan parfüm türüdür. Mandalina, bergamot, zencefil ve kakule tepe noktasını; gül, Hindistan cevizi ve sedir kalp notasını; tonka, paçuli ve misk dip notasını oluşturur. Yoğunluğu ve çekiciliği ile kalabalık ortamlar ve gece ortamları için idealdir. Korunaklı uç kısmı ve sağlam cam dizaynı sayesinde kokuyu dışarıya vermez ve kaliteli bir şekilde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar. Bu sayede uzun süreler boyunca aynı ferahlatıcı, çekici ve kadınsı kokuya sahip olabilir, kendi kokunuz ile tarzınızı ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kullanışlı ve Ferahlatıcı Burberry Brit Kadın Parfümü

Kullanışlı ve Ferahlatıcı Burberry Brit Kadın Parfümü

Soğuk günlerde ve gece ortamlarında çekici, kadınsı ve taze bir kokuya sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Esans yoğunluğu ve kalıcılığı yüksek olan Burberry Brit kadın parfümü sayesinde bu isteğinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu ürün, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezidir. Odunsu ve kadınsı bir kokuya sahip olan bu parfüm ile bireyselliğinizi ön plana koyabilir, şıklığınızı ve tarzınızı konuşturabilirsiniz. Partilerde ve gece ortamlarında göze çarparak ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Bu parfüm, heyecanınızı, yaşam enerjinizi ve maceracı ruhunuzu tetikler. Renkli kişiliğinizi dışarıya yansıtır. Özel günlerde ve günlük kullanımlarda uygundur. Ayrıca Burberry kadın parfümü kolay bir şekilde taşınabilir. Ağırlık yapmayarak sizi yormaz, alan tasarrufu yaratır. Siz de kadınsı, taze, ferahlatıcı ve çekici bir kokuya kavuşmak istiyorsanız Burberry Brit EDP 100 ml kadın parfümü ürününü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Burberry Brit Kadın Parfüm EDP 100 ml Fiyatları

Avantajlı Burberry Brit Kadın Parfüm EDP 100 ml Fiyatları

Burberry Brit EDP 100 ml kadın parfümü fiyatı ürünün üretim maliyeti ve sahip olduğu tüm özellikleri ele alınarak belirlenir. Kadınlar için özel olarak üretilen ve eau de parfum (EDP) türündeki bu ürün, 100 ml genişliğindeki cam şişesi ile uzun ömürlü kullanım imkanı ve uzun süreli kalıcılık imkanı sunar. İçeriğinde herhangi bir zararlı madde bulunmayan ve sağlık açısından uygun olan bu ürün, tüm cilt tiplerinde kullanıma uygundur. Cilde veya elbiselere herhangi bir zarar vermez. Zarif ve desenli bir şişede size sunulur. Beyaz rengi ile sade ve zarif bir görünüme sahiptir. Burberry Brit EDP 100 ml kadın parfümü yorumlarına bakıp ürünün müşterilerinin deneyimlerinden faydalanmak için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, aynı zamanda uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.