Buratti Çıkarılabilir Kapüşonlu Ekstra Slim Fit Mont Erkek Mont 556b5050

539,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buratti Çıkarılabilir Kapüşonlu Ekstra Slim Fit Mont Erkek Mont 556b5050

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markastok Outlet Satıcı Ünvanı: ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245001305500027 Vergi Kimlik Numarası: 2450013055
    Bu ürün Markastok Outlet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Buratti Model : Mont Sezon : Sonbahar/Kış Materyal : % 100 PolyesterYaka Bilgisi : KapüşonluKapama Bilgisi : FermuarKol Bilgisi : Uzun Kol Cep Bilgisi : Cepli Kalıp Bilgisi : Ekstra Slim FitDetay : -Fermuarlı iç cep-Çıkarılabilir kapüşonManken Ölçüsü : Kilo : 82 kg / Boy : 1.84 cm / Göğüs : 98 cm / Bel : 78 cm / Basen : 95 cm / Beden : LYERLİ ÜRETİM

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Kalıp Slim Fit
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi Cepli
  • Kol Boyu Uzun

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PolyesterYaka
Geri Bildirim Ver

Buratti Erkek 556b5050 Siyah Çıkarılabilir Kapüşonlu Ekstra Slim Fit Mont

Kış mevsiminde soğuk havadan korunmak için giydiğimiz montlarda tarz arayışına gireriz. Bu arayışta, tarzının yanı sıra kullanışlılığı ile de dikkat çeken montlar ilgi görür. Buratti slim fit kapüşonlu erkek mont modelinin tasarımında dikkatleri üzerine çekecek detaylar kullanılmıştır. Sonbahar ve kış sezonu için üretilen mont, her tarza uyum sağlamak üzere kapüşonlu ve kapüşonsuz olarak iki farklı şekilde kullanılabilir. Buratti çıkarılabilir kapüşonlu ekstra slim fit mont modeli, göz alıcı bir tarzın yanında kullanışlı detaylara sahiptir. Göğüs ve bel bölgesinde bulunan yan cepler sayesinde eşyalarınızı kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Şık düğme detayları montun rengine uyum sağlamayı başarır. Montun özenli tasarımı, modern ve şık çizgileri birleştirir. Böylece size de girdiğiniz her ortamın yıldızı olmak kalır.

  • Materyal: %100 Polyester
  • Kalıp: Slim Fit
  • Renk: Siyah

Buratti Kapüşonlu Slim Fit Montun Özellikleri Neler?

Buratti Kapüşonlu Slim Fit Montun Özellikleri Neler?

Buratti slim fit montun özellikleri kullanıcı beğenisine hitap etmek üzere geliştirilmiştir. Ürünün üretim aşamasında %100 polyester kumaş malzeme kullanılmıştır. Polyester kumaşın parlak ve kaygan yapısı sayesinde ürünün şıklık detayları desteklenir. Ekstra slim fit kalıptan üretilen mont, vücut üzerine tam oturur. Bedeni sarmalayan özel dokusu sayesinde şık bir görünüşün yanı sıra sıcaklık dengesi sunar. Buratti slim fit kapüşonlu erkek mont modelinin cep ve fermuar özellikleri oldukça geniştir. İç cep fermuarlarında kıymetli eşyalarınızı yanınızda güvenle taşıyabilirsiniz. Montun göğüs ve bel bölgesinde özel cepler bulunur. Montun ceplerini, elinizi koymak ya da eşyalarınıza yerleştirmek için kullanabilirsiniz. Geniş cep özellikleri montun kullanışlı yapısını desteklemeye yardımcı olur. Şık ve kaliteli montunuzla soğuk kış günlerini güvenle atlatabilirsiniz.

Buratti Ekstra Slim Fit Montun Kumaşı Kaliteli mi?

Buratti Ekstra Slim Fit Montun Kumaşı Kaliteli mi?

Buratti çıkarılabilir kapüşonlu ekstra slim fit mont yorumlarıyla kullanıcılar tarafından kalitesi ve sağlamlığı doğrulanmış bir üründür. Montun üretiminde %100 geri dönüştürülebilir polyester malzeme kullanılmıştır. Polyesterin maksimum dayanıklı ve esnek özellikleri sayesinde uzun yıllar boyunca gardırobunuzda bulunmaya adaydır. Kaliteli ve sağlam malzemesi, deformasyona karşı maksimum dayanma özelliğiyle öne çıkar. Böylece dışarıdan gelen darbelere karşı kalitesini korumayı başarır. Buratti slim fit kapüşonlu erkek mont modelinin polyester kumaşı yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahiptir. Kolay kırışmayan montu yıkadıktan sonra ütülemenize gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Kaliteli malzemesiyle vücudunuza bir pamuk gibi dokunur. Üretiminde insan sağlığına zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Bu sayede alerji ve tahriş riskini ortadan kaldırır. Kalitesi kanıtlanmış montunuzu soğuk kış günlerinde tercih edebilirsiniz.

Buratti Ekstra Slim Fit Mont Sıcak Tutar mı?

Buratti Ekstra Slim Fit Mont Sıcak Tutar mı?

Buratti slim fit kapüşonlu erkek mont modelinin polyester kumaşı hava geçirmez bir etkiye sahiptir. Hava ne kadar soğuk olursa olsun polyester kumaş sayesinde vücut sıcaklığı korunur. Kış soğuklarının gözdesi mont, oldukça hafif kullanıma sahiptir. Soğuk havalarda montunuzu üstünüze alıp çıkmanız yeterlidir. Kaliteli kumaşının hava geçirmez özelliği sayesinde vücudunuzu gün boyu sıcak tutar. Polyester kumaştan üretilen montun su geçirmezlik özelliği bulunur. Böylece yoğun yağmurlu havalarda bile kalitesini korumayı başarır. Ayrıca vücudunuza yönelik sıvı temasını önler. Bu sayede soğuk ve yağışlı havalarda oluşabilecek hastalık tehlikesini ortadan kaldırır. Buratti slim fit kapüşonlu erkek mont modeli çıkarılabilir bir kapüşona sahiptir. Montun boyun bölgesinde şapka özelliğini desteklemek amacıyla bağcıklar bulunur. Soğuktan ve yağışlı havadan korumak için bağcıkları bağlayarak kullanabilirsiniz. Fermuar bölmesini destekleyen düğme detayları sayesinde soğuklardan etkilenmenizi önler. Böylece bulunduğunuz her ortamda kendinizi ev sıcağında hissedebilirsiniz. Buratti garantisiyle üretilen slim fit kapüşonlu erkek mont, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.