Bunnybons Çılgın Orman Kaydırmaz Taban Bebek Patik

219,90 TL
Beden:
17-18
19-20
21
22
23
24-25
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bunnybons Çılgın Orman Kaydırmaz Taban Bebek Patik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bunnybons Satıcı Ünvanı: UFUK TOKYAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490275594
    Bu ürün Bunnybons tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yumuşak, esnek ve rahat yapıdadır. 4 Mevsim Uygundur. İç astarı hava alabilir, %100 Pamuktur. Evde, okulda, kreşte, bahçede, parkta, avm ve oyun alanlarında, kumsalda, misafirlikte, her türlü düz zeminde kullanılabilir. Kolay giyilir, ayak bilek kısımlarında kullanılan bebek lastiği sayesinde giydirmesi kolaydır, çocukların çıkarması zordur. Sağlıklıdır, rahat yapısı sayesinde ayak gelişiminde tavsiye edilir. Kaydırmaz Tabanlıdır. Dış yüzeyi yumuşacık baskılı kumaştır. 30 derecede Yıkanabilir. Ultra hafif Bebek Patiği

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuktur
Geri Bildirim Ver

Bunnybons Çılgın Orman Kaydırmaz Taban Bebek Patik

Bebekleriniz için kıyafet seçimi yaparken kaliteli ve rahat bir yapıya sahip olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bunnybons Çılgın Orman kaydırmaz taban bebek patik yumuşak, esnek ve oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Bebeğinizin ayak bölgesini iyi bir şekilde sarar ve bu sayede sıcak tutar. Dilediğiniz her mevsimde kullanım sağlayabilirsiniz. İç astarı hava alacak şekilde tasarlanır. Patik üzerinde eğlenceli orman hayvanı figürleri yer alır. %100 pamuk kumaş kullanılarak özenli bir şekilde üretilir. Tüm düz zeminler için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Evde, okulda, bahçede ve oyun alanlarında kullanım seçeneği bulunur. Ayak ve bilek kısımlarındaki lastikler sayesinde kolayca giyilebilir ve siz çıkarana kadar bebeğinizin ayağında kalabilir. İçiniz rahat bir şekilde seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Üst düzey yumuşaklık ve rahatlık
  • Her ortamda giyilebilirlik
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Kaliteli Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik ile Mutlu Bebekler

Kaliteli Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik ile Mutlu Bebekler

Bunnybons patik seçimini bebeğinizin ayak ölçüsüne göre yapabilirsiniz. Uygun beden seçimi yapmak iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar. Patik üzerinde yer alan lastikler yeterli sıkılık seviyesinde olduğu için minik ayakları herhangi bir şekilde rahatsız etmez. Sağlıklı bir yapıda olduğu için ayak sağlığı üzerinde de olumlu etkileri vardır. Alt tabanı kaymaz yapıda tasarlanarak istenmeyen kazaların oluşumu engellenir. Kaliteli baskı yöntemleri ile dış yüzeyi kaplanır ve son halini alır. Çamaşır makinesinde 30 derece ayarında pratik bir şekilde yıkayabilir ve ürünü tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Bebeğinizin minik ayaklarını soğuktan koruyarak hasta olmalarını engeller. Çorap üzerine giydirerek ekstra sıcaklık koruması sağlayabilirsiniz. Hassas ve yumuşak ciltlerini rahatsız etmeden adımlarının gelişmesine yardımcı olur. Tercihe bağlı olarak bu patiği ilk adım ayakkabısı olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaliteli Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik Yorumları

Kaliteli Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik Yorumları

Bunnybons marka bebek patiği gelişmiş ve konforlu özellikleri ile ön plana çıkmasıyla bilinir. Bebeklerinizin ayak ve bilek sağlığı düşünülerek tüm üretim aşamaları gerçekleşir. Hayatınızı kolay ve konforlu hale getirmek için özenli bir şekilde tasarlanır. Aradığınız tüm kriterlere uyabilecek kaliteli bir patik modelidir. Kaymaz tabanları sayesinde bebeğiniz adımlarını kendinden emin bir şekilde atabilir. Aynı zamanda istenmeyen düşmelerin de önüne geçilmek amaçlanır. Konforlu ve kullanışlı nitelikleri sayesinde kısa zamanda favoriniz haline gelebilir. Bunnybons Çılgın Orman kaydırmaz taban bebek patik kullananlar da bu modelin rahat ve konforlu özelliklerinden söz eder. Eğer siz de diğer müşterilerin bu bebek patiği hakkındaki değerlendirmelerini merak ederseniz Bunnybons Çılgın Orman kaydırmaz taban bebek patik yorumları bölümünden tümüne erişim sağlayabilir ve kolay bir şekilde bu patik modeline sahip olabilirsiniz.

Uygun Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik Fiyatı

Uygun Bunnybons Kaydırmaz Taban Patik Fiyatı

Bunnybons Çılgın Orman kaydırmaz taban bebek patik fiyatı ürünün kumaş kalitesi, tedarik süreci, işçiliği ve üretim sürecindeki diğer etmenler de göz önüne alınarak belirlenir. Bebeğinizin ayak ölçüsüne göre uygun seçimi yapabilirsiniz. Yumuşak dokusu ile topuk bölgesi üzerinde olumlu etkiler bırakır. Tavsiye edilen yıkama koşullarına uyarak temizlik işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kaydırmaz taban bebek patiği minik ayaklar için dikkat ve özen ile tasarlanır. Yalnızca soğuk havalarda değil yaz mevsimlerinde de gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabilirsiniz. Hava geçiren kaliteli kumaşı sayesinde minik ayakların terlemesi ve tahriş olması büyük bir ölçüde önlenir. İsteğe bağlı olarak bu bebek patiği modelini favorilerinize ekleyebilir ve olası fırsatlardan hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Eğer bu patik ürününe sahip olmak isterseniz Trendyol adresi üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.