Bumedo Streç Lastikli Likralı Tekli Koltuk Kılıfı Berjer Koltuk Örtüsü Bal Peteği Kumaş

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bumedo Streç Lastikli Likralı Tekli Koltuk Kılıfı Berjer Koltuk Örtüsü Bal Peteği Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bumedo Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH DÖRTKARDEŞLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3130560479
    Bu ürün Bumedo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği : 1 Adet Tekli Koltuk - Berjer Kılıfı Koltuğunuzu Kollar Dahil Olmak Üzere Tamamen Kapatır Enine ve Boyuna Esneyebilen İthal Kumaştan Üretilmiştir Yaz Kış Kullanıma Uygundur Kolayca Sökülüp Takılabilir ve Makinede 30 derece sıcaklıkta yıkanabilir. Çekme Ve Solma Yapmaz Uzun Süre Kullanıma Uygundur Görseller Birbirinden Farklı Model ve Ölçülerdeki Tekli Koltuklara Uygulanmıştır Görseller Kendi Çekimimiz Olup Işık Sebebiyle Hafif Ton Farklılıkları Olabilir Koltuğunuzun Kollar Dahil Genişliği 70 - 100cm Arasında Olmalıdır Koltuğunuzun Yerden Yüksekliği Ayaklar Hariç 70 - 105cm Arasında Olmalıdır Koltuğunuzun Derinliği 70 - 105cm Arasında Olmalıdır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Boyut/Ebat 60 x 80
  • Renk Mavi
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Bumedo BMDBERJER Streç Lastikli Likralı Bal Peteği Kumaş Tekli Koltuk Kılıfı Berjer Örtüsü

BuMedo streç lastikli likralı mavi tekli koltuk kılıfı, son derece kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Bu kılıf sayesinde teninize doğrudan temas eden koltuklarınızı tozdan, kirden ve bakterilerden koruyarak yaşam alanınızda yüksek hijyen sağlamanız mümkündür. Aynı zamanda bu koltuk kılıfı, çocuklu evler için oldukça ideal bir üründür. Bu ürün sayesinde hem çocuklarınızı kirden hem mobilyalarınızı boya kalemlerinden koruyabilirsiniz. Mavi rengiyle yaşam alanınıza enerji ve zarafeti aynı anda getirmeye başaran bu koltuk kılıfı, hemen her dekorasyona uyum sağlar. Defalarca yıkansa da formunu koruyan bu dayanıklı ürünü, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • Pamuk ve polyester karışımlı kumaş
  • 60 x 80 cm
  • Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun yapı

Bumedo Streç Lastikli Likralı Koltuk Kılıfının Materyali

Bumedo Streç Lastikli Likralı Koltuk Kılıfının Materyali

BuMedo streç lastikli likralı mavi tekli koltuk kılıfı, enine ve boyuna esneyebilen ithal kumaştan imal edilir. Esneyebilen yapısı sayesinde ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Böylece bu kılıfı, koltuğunuza rahatlıkla geçirmeniz mümkündür. Tekli koltuk kılıfının uygun kalınlık düzeyine ve dokuma sıklığına sahip olan kumaşı, bu ürünün hem yaz hem kış aylarında tercih edilmesini sağlar. Yazın terleme yapmayan kışın ise vücudunuzu sıcak tutan pamuk ve polyester karışımlı kumaşı vardır. Kumaş yapısı sayesinde bu koltuk kılıfını dört mevsim, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu sayede yıl boyu şık ve kaliteli bir koltuk kılıfı kullanma şansına sahip olursunuz. BuMedo streç lastikli likralı mavi berjer kılıfı, makinede yıkamaya uygundur. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkayabileceğiniz bu ürün, çekme ve solma yapmaz. Defalarca yıkadığınızda bile ilk günkü kalitesini korur.

Bumedo Streç Mavi Tekli Koltuk Kılıfının Ebatı Nasıl?

Bumedo Streç Mavi Tekli Koltuk Kılıfının Ebatı Nasıl?

BuMedo bal peteği kumaş streç lastikli likralı mavi berjer kılıfı; koltuğunuzun kolları ve sırtı dâhil, tamamını örtecek ölçülere sahiptir. Böylece mobilyanızın her yeri tozdan ve kirden korunmuş olur. Aynı zamanda kılıf, tüm koltuğu kapladığından yaşam alanınızın şıklığına gölge düşürecek bir görüntüye sebebiyet vermez. Koltuk kılıfının ölçüleri, 60 x 80 cm’dir. Bu kılıfı satın almadan önce mobilyanızın ölçülerini tespit etmenizde fayda vardır. Kılıfı kullanacağınız koltuğun kollar dâhil genişliği, 70 ila 100 cm aralığında olmalıdır. Koltuğunuzun ayaklar hariç yüksekliğinin ve derinliğinin ise 70 ila 105 cm olması gerekir. Bu koltuk kılıfı, belirtilen aralıkta ölçülere sahip tekli koltuklara mükemmel uyum sağlar. Bu kılıf; dar, geniş, ayaklı veya zeminle bir olması fark etmeksizin hemen her tekli koltuk ve berjer ile kullanıma uygundur.

Bumedo Streç Lastikli Likralı Koltuk Kılıfı Kullanımı Nasıl?

Bumedo Streç Lastikli Likralı Koltuk Kılıfı Kullanımı Nasıl?

BuMedo streç lastikli likralı mavi tekli koltuk kılıfının kullanımı son derece kolaydır. Bu kılıfı koltuğunuza geçirmeniz sadece birkaç dakikanızı alır. Ürünün kullanımını, yalnızca üç adımda tamamlamanız mümkündür. Kılıfı geçirmeye, koltuğun sırtından başlamanız gerekir. İlk adımda kılıfı tepeden başlayarak gererek koltuğun kollarına kadar indirebilirsiniz. Ardından kılıfı, koltuğun kollarından aşağı doğru ilerleterek tüm mobilyanın kaplandığından emin olmalısınız. Son adımda ise kılıfı, koltuk minderinin girintilerine sıkıştırarak pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu işlemin ardından kusursuz koltuk kılıfınız, kullanıma hazır hâle gelir. Bu ürünü; kolçaklı, ayaklı, geniş minderli ve yüksek sırtlı tekli koltuklarda kullanabilirsiniz. Ancak ürün, sandalye tipi kolsuz, yarım kolçaklı ve yayvan koltuk modelleriyle kullanıma uygun değildir. BuMedo streç lastikli likralı mavi tekli koltuk kılıfı yorumlarına göz atarak ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu koltuk kılıfını Trendyol’dan satın alarak berjerlerinizde hijyen sağlayabilir ve yaşam alanınıza şıklık katabilirsiniz.