2
KadınDiğer Aksesuar kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Buket Türk Bayrağı 100x150 Cm Özel Raşel Kumaş Bayrak

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
240 TL235 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Buket Türk Bayrağı 100x150 Cm Özel Raşel Kumaş Bayrak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Office Satıcı Ünvanı: MAHİDE DÜNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020418734
    Bu ürün Smart Office tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türk Bayrağı 100x150 cm Özel Alpaka Kumaş Bayrak
  • Örme biçiminden dolayı havayı geçirir Polyesterden üretilen bir kumaştır Renkleri canlı ve parlak gösteren bir kumaştır Yumuşak bir yapısı vardır Kırışmaya karşı dirençlidir ürünümüz yıkanmaya uygun değildir .

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Buket 100 x 150 cm Özel Raşel Kumaş Türk Bayrağı

Türk bayrağı, millî bayram kutlamalarından düğün ve asker eğlencelerine kadar her faaliyette baş köşede tutulur. Raşel kumaş 100 x 150 cm Türk bayrağı, dayanıklı materyali ve ideal boyutuyla oldukça ilgi görür. Ortalama boyuta sahip bayrak, özellikle bayram ve kutlamalarda arabaları, evleri ve faaliyet alanlarını süslemek için tercih edilir. Raşel kumaş Türk bayrağı, kan kırmızı rengi ve sağlam yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Isı, güneş ışığı, nem, darbe ve sürtünme ihtimallerine karşı yüksek direnç gösteren raşel kumaş, ürünü oldukça kaliteli hâle getirir. İnce ve hafif kumaş, gün boyu bayrağın kendine hayran bırakacak şekilde dalgalanmasına yardımcı olur.

  • Bayrak, raşel kumaşı sayesinde uzun süre boyunca rengini ve formunu korur.
  • 100 x 150 cm genişliği her yerde kullanılmasına imkân tanır.
  • Bayrak, ipe veya çubuğa takılarak istenilen şekilde kullanılabilir.

Buket Raşel Kumaş Türk Bayrağının Özellikleri Nelerdir?

Buket Raşel Kumaş Türk Bayrağının Özellikleri Nelerdir?

Tüm ihtişamıyla gören herkeste selam durma isteği oluşturan Türk bayrağı, kutlama ve davetlerin en güzel tamamlayıcısıdır. Raşel kumaşlı Buket 100 x 150 Türk bayrağı hem kaliteli kumaşı hem de canlı renkleriyle istenilen her yerde kullanılabilir. Düğünlerde, kutlamalarda, asker eğlencelerinde ve konvoylarda yer alabileceği gibi cenazelere de güçlü ruhuyla eşlik eder. Bayrağın bir ucunda, ip veya çubukla kullanılabilmesine imkân veren dikişli oluk bulunur. Herhangi bir yere dik asmak ve göz kamaştırıcı şekilde dalgalanmasını izlemek istiyorsanız bayrak çubuğu ile birlikte kullanabilirsiniz. Dikiş hattının içinden dayanıklı bir ip geçirerek iki bina arasına, camlara, balkonlara ve araçlara kolayca asabilirsiniz. 100 x 150 cm boyutlara sahip bayrak, kolayca göze çarpar.

Buket Özel Raşel Kumaş Türk Bayrağı Kaliteli midir?

Buket Özel Raşel Kumaş Türk Bayrağı Kaliteli midir?

Buket markası tarafından üretilen Raşel kumaş 100 x 150 cm Türk bayrağı, kaliteli kumaşıyla istenilen her yerde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Marka, bayrağı üretirken tüm agresif koşullara dayanıklılık gösterecek raşel kumaş kullanır. Raşel kumaş, yağmura, güneşe ve rüzgara dayanıklı bir yapıya sahip olması nedeniyle özellikle dış mekanlarda kullanılan ürünlerde sıklıkla tercih edilen bir materyaldir. Sık dokumaya sahip raşel kumaş, yüksek hızdaki rüzgarlara ve takılma ve esneme gibi koşullara karşı da oldukça dirençlidir. Hafif parlak görünüme sahip raşel, dalgalandıkça bir görsel şölene dönüşen bayrakların güzelliğini son derece artırır. Bayrak, kan kırmızı rengi sayesinde güneş her değdiğinde parlayarak çok uzak mesafelerden dahi fark edilir. Sık dokumasına rağmen oldukça hafif olan kumaş, küçük esintilerde bile dalgalanır.

Buket Özel Raşel Kumaş Türk Bayrağı Dayanıklı mıdır?

Raşel kumaş 100 x 150 cm Türk bayrağı, kaliteli materyali ve güçlü dikişleriyle her yerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Dayanıklı dikiş teknikleriyle üretilen bayrak, yüksek şiddetli rüzgarlarda bile yırtılma riskine karşı direnç gösterir. Raşel kumaş Türk bayrağı, kan kırmızı rengini uzun yıllar boyunca korur. Güneş, rüzgar, yağmur ve daha birçok agresif koşula rağmen solmaya ve yıpranmaya karşı direnir. Tavsiye edilen biçimde temizlendiği sürece renk tonu değişmez. Özellikle bayrak üretiminde kullanılan raşel kumaş, gözenekli bir dokuya sahiptir. Kumaş, bu sayede yüksek şiddetli rüzgarlarda kısmi hava geçişine izin vererek formunu korur. Raşel, çözgülü örme sistemi nedeniyle son derece esnek bir kumaştır. Ayrıca dokulu örme tekniği bayrağa bir derinlik katmasının yanında dayanıklılığını da artırır. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Buket Türk bayrağı 100 x 150 cm özel raşel kumaş yorumlarını inceleyerek ürün kolayca satın alabilirsiniz.