4
Yapışkanlı Folyo kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

bukashops Gökkuşağı Cam Filmi - 46x50 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bukashops Gökkuşağı Cam Filmi - 46x50 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bukashops Satıcı Ünvanı: BUKASHOPS HEDİYELİK EŞYA İNTERNET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188125641000001 Vergi Kimlik Numarası: 1881256410
    Bu ürün Bukashops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam filmi sayesinde güneş vurduğu her an odanızı renk cümbüşü yapacak Yapıştırmak için jelatinini çıkarıp camı nemlendirmeniz yeterli. İstediğiniz kadar tak-çıkar yapabilirsiniz,iz kalmaz. Kendinden yapışkanlıdır. Odanızın güneş alma durumuna bağlı olarak etki oranı değişebilir. Her cama uyumlu 46×50 cm Mevcut stok cam kırığı.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

BukaShops BCJNUWY8 Gökkuşağı Cam Filmi

Camlar, evlere ve çalışma alanlarına güneş ışığının girdiği, ortama ferahlık ve aydınlık katan noktalardır. Fakat camların hemen hemen tamamı, aynı etkiyi yapar ve bu durum bir noktadan sonra bir tekdüzelik yaratabilir. Eğer bundan sıkıldıysanız ve yepyeni bir atmosferde yaşama fikri ilginizi çekiyorsa BukaShops gökkuşağı cam filmi, sizin için son derece ideal bir üründür. Zira bu cam kaplamasını uygulamanızın ardından odanın rengarenk bir ortama dönüşür. Âdeta gökkuşağının hemen yanı başında yaşıyormuşsunuz gibi hissedersiniz. Vadettiği bu eğlenceli etkinin yanında BukaShops gökkuşağı cam filmi, malzeme kalitesi ve pratik şekilde uygulanabilir olmasıyla da dikkat çeker.

  • Boyut: 46x50 cm
  • Kendinden yapışkanlı
  • Birçok kez sökülüp yeniden yapıştırılabilir

BukaShops Gökkuşağı Cam Filmi Ebatı

BukaShops Gökkuşağı Cam Filmi Ebatı

Bu tarz ürünlere yönelik, akla ilk gelen soru boyutları ile ilgilidir. BukaShops gökkuşağı cam filminin boyutları 46×50 cm’dir. Fakat standart ebatlara sahip olması, ürünün sadece belli boyuttaki camlara uygulanabileceğini anlamına gelmez. Eğer camınız bundan daha küçükse ürünü keserek rahatça pencerenizde kullanılabilecek hâle getirebilirsiniz. Benzer bir durum, daha büyük camlar için de geçerlidir. Daha büyük bir pencereye sahipseniz, iki ya da daha fazla parça BukaShops 46×50 cm gökkuşağı cam filmini birlikte kullanabilirsiniz. Bu ekli yapı, ürünün yarattığı etkinin azalmasına ya da bozulmasına yol açmaz. Çünkü söz konusu etki, ışığın BukaShops gökkuşağı cam filminden geçerken kırılması ve ortama farklı renkler kazanarak dağılması ile oluşur. Tek camda birden fazla parça kullanmak, bu görüntünün ortaya çıkmasını engellemez. Dolayısıyla her ebattaki pencerede bu ürünü kullanabilirsiniz.

BukaShops Gökkuşağı Cam Filminin Kullanımı Nasıl?

BukaShops Gökkuşağı Cam Filminin Kullanımı Nasıl?

BukaShops gökkuşağı cam filmi, kendinden yapışkanlı bir üründür. Camlara uygulanması için ekstra bir yapıştırıcıya ya da araca ihtiyaç duyulmaz. Bu da ürünün kullanımını son derece pratik kılar. BukaShops gökkuşağı cam filmini uygulamak için tek yapmanız gereken, koruyucu jelatinini kaldırmak ve öncesinde bir miktar nemlendirdiğiniz yüzeye yapıştırmaktır. Bu işlem esnasında hava boşluğu kalmamasına özen göstermeniz hâlinde ürün, cam üzerinde daha hoş bir görüntü oluşturur. Yapıştırma işleminden sonra güneş ışığı o cama kuvvetli şekilde vurduğunda odanız çok farklı renklerle kaplanır. Ortama gökkuşağı benzeri bir atmosfer hâkim olur. BukaShops 46×50 cm kendinden yapışkanlı gökkuşağı cam filmi uygulandıktan sonra pencere, içeriden dışarıyı göstermez. Aynısı, diğer yön için de geçerlidir.

BukaShops Gökkuşağı Cam Filminin Kalitesi Nasıl?

BukaShops Gökkuşağı Cam Filminin Kalitesi Nasıl?

BukaShops gökkuşağı cam filmi, yarattığı göz alıcı ve renkli etkinin yanında son derece kaliteli yapısıyla da öne çıkar. Ürünün kalitesinin en net göstergelerinden biri, tekrar tekrar yapıştırılabilir özellikte olmasıdır. BukaShops gökkuşağı cam filmini bir pencereye uyguladıktan sonra çıkarıp başka bir yere yeniden yapıştırabilirsiniz. Bu işlem, ürünün performansını hiçbir şekilde azaltmaz. Benzer şekilde, cam filminin çıkarılmasının ardından o alanda herhangi bir iz ya da leke kalmaz. BukaShops gökkuşağı cam filmi, iki farklı desene sahiptir. Bunlar cam kırığı ve karedir. İkisi de aynı etkiyi sunan bu desenlerin gönderimi, stok durumuna göre yapılır. Ayrıca ürünün yarattığı renkli görüntünün seviyesi, uygulandığı camın ve odanızın güneş alma durumuna göre farklılık gösterebilir. Ürünün hangi cama uygulanacağı seçilirken bu konunun göz önünde bulundurulması, alınacak randımanı önemli ölçüde yükseltir. BukaShops gökkuşağı cam filmi yorum olarak da son derece pozitif geri dönüşler alır. Siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş ederek odanızı bir masal diyarına dönüştürebilirsiniz.