Buffer Take'n Go Kapaklı Kaşıklı Hazırla Ve Çık Meyveli Yoğurt Kabı

94,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
86,90 TL
Kurumsal Fatura
86,90 TL
Kurumsal Fatura
86,90 TL

Ürün Bilgileri

Buffer Take'n Go Kapaklı Kaşıklı Hazırla Ve Çık Meyveli Yoğurt Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nactumu Satıcı Ünvanı: UMUT CAN GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1406680704691284 Vergi Kimlik Numarası: 4320281561
    Bu ürün Nactumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Take'n Go Kapaklı Kaşıklı Hazırla Ve Çık Meyveli Yoğurt Kabı   -Özellikle diyet yaparken hafif ve doyurucu atıştırmalıkların tüketilmesi gerektiği zamanlarda çeşitli meyveler, yulaf ve yoğurt birlikteliği ile hazırladığınız ara öğünlerinizi muhafaza edebileceğiniz kapaklı kaşık hazneli yoğurt kabıdır. -Pratik kapaklı meyveli yoğurt kabı ile hazırladığınız güzel karışımların taşmasını önleyecek şekilde kilitlenebilir emniyet kapağı mevcuttur. Kabının yanına ayrılmış olan bölmede sabitlenen kaşığı da mevcuttur. -Böylelikle ihtiyacınız olan tüm parçalar kolaylıkla taşıyabileceğiniz formda bir arada bulunmaktadır. -Kapaklı Kaşıklı Pratik Beslenme Kabı ile meyveli yoğurtlarınızı yemeniz çok kolay. -Pratik Yoğurt beslenme kabı, stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir.   Ürün Boyutları:   Ürün Boyutları: 18cm x 10 cm x 10 cm Paket Boyutları: 20cm x 11 cm x 11 cm Ağırlık: 103 gr Desi: 0.6 desi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Buffer FF99YT1592 Take'n Go Kapaklı Kaşıklı Hazırla ve Çık Meyveli Yoğurt Kabı

Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı, ara öğünleriniz için pratik saklama gereçlerinden biri olur. Özel tasarlanan bu saklama kabı, yoğurt ve yulafla hazırladığınız tarifleri sağlıklı bir şekilde muhafaza etmeyi mümkün kılar. Geniş iç hacim, besinleri karıştırmayı kolaylaştırır. Ürünün kullanımı oldukça kolay olur. Bu saklama ve sunum kabıyla orijinal tarifler deneyebilirsiniz. Kap, kaliteli materyalden üretilir. Sağlıklı yapısı, hazırlanan öğünlerin lezzetini korur. Özel tasarlanan modeli sayesinde diyetler için harika bir yardımcı olur. Farklı öğünleri, bu kap ile kolaylıkla hazırlayabilir ve sağlıklı tarifleri deneyebilirsiniz.

  • Ürün ebatları: 18 x 10 x 10 cm
  • Ürün ağırlığı: 103 gr
  • İç hacim: 1 lt

Buffer Take'n Go Meyveli Yoğurt Kabının Özellikleri

Buffer Take'n Go Meyveli Yoğurt Kabının Özellikleri

Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürünün dış yüzeyi, taban kısmına doğru daralır. Bu dizayn, elde tutuş esnasında kolaylık sağlar. Geniş bir iç hacme sahip olmasının yanı sıra, ergonomik modeli ile rahat taşınabilir. Ürünün üst kısmında bir kapak bulunur. Bu kapak, kolaylıkla takılıp çıkarılabilir. 1 litrelik iç hacmi sayesinde, ara öğünler için yeterli besini alır. Süt ve yoğurt ile hazırlanan tariflerde ideal bir tercih olur. Kapak, gerecin üzerine sağlam biçimde oturur ve hava girişini önler. Yulafı veya diğer besinleri, Buffer Take’n Go 18 x 10 x 10 cm kapaklı kaşıklı meyveli yoğurt kabı üzerinde yer alan hazneye yerleştirebilirsiniz. Bu tasarım detayı ile öğünlerinizi istediğiniz her yerde hazırlayabilir ve taze tüketebilirsiniz.

Buffer Take'n Kaşıklı Hazırla Yoğurt Kabının Malzemesi Nasıl?

Buffer Take'n Kaşıklı Hazırla Yoğurt Kabının Malzemesi Nasıl?

Kaliteli materyalden imal edilen Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı, dayanıklı plastikten üretilir. Bu malzeme, kutunun uzun süre kullanılabilmesini sağlar. Üretim materyali, yoğurt kutusunun kullanım sırasında zarar görmesini önler. Hazırladığınız öğünleri hemen tüketmeyecekseniz, kabı içindekilerle birlikte buzdolabında saklayabilirsiniz. Hava almayan kapak tasarımı, besinlerin bozulmasını önler. Ürün, aynı zamanda kolay temizlenir. Öğünleri bitirdikten sonra gereci yıkayarak diğer tariflerde kullanabilirsiniz. Elde veya bulaşık makinesinde yıkama için uygun bulunur. Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı yüzeyinde tutuşu kolaylaştıran, yazı kabartmalı kısım dikkat çeker. Kaşık ise renkli ağız kısmına dikey bir şekilde takılır. Kaşığı kullandıktan sonra tekrar aynı yere yerleştirebilirsiniz.

Buffer Take'n Kaşıklı Hazırla Ve Çık Yoğurt Kabının Ebatı Nasıl?

Buffer Take'n Kaşıklı Hazırla Ve Çık Yoğurt Kabının Ebatı Nasıl?

Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı, özel ebatlarda tasarlanır. Toplam boyutu 18 cm olur. Ürünün uzun olması, tutuşu daha fazla destekler. 1 litrelik kapasite ile dolu veya boşken rahat taşınabilir. İç kısımda, malzemeleri karıştırmak ve öğünleri muhafaza etmek için geniş bir alan yer alır. Yüksek kapasitesine karşın 103 gram ağırlığa sahip olur. Hafif bir yapıda olan ürün, elde veya çantada kolaylıkla taşınabilir. İş yerinde ya da okulda ara öğünlerinizi tüketebilmek için bu yoğurt kabını, tercih edebilirsiniz. Ürün, yulaf lapası gibi sıcak sütle hazırlanan tarifler için de uygun yapıdadır. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için Buffer Take’n Go kapaklı kaşıklı hazırla ve çık meyveli yoğurt kabı yorum ve puanlamalarını okuyabilirsiniz. Sağlıklı ve lezzetli tariflerinizi tüketmek için bu saklama ve servis gerecini, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.