8
Pano kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Buffer Manyetik Yapışkanlı Bir Aylık Program Planlayıcı Takvim 85x56 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
192,75 TL
Kurumsal Fatura
194,36 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Buffer Manyetik Yapışkanlı Bir Aylık Program Planlayıcı Takvim 85x56 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nactumu Satıcı Ünvanı: UMUT CAN GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1406680704691284 Vergi Kimlik Numarası: 4320281561
    Bu ürün Nactumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sticker Aylık Planlayıcı Takvim (85x56 cm) Aylık iş planınızı oluşturabileceğiniz ve duvara yapıştırılabilir organizer takvim. Kullanımı oldukça kolaydır. Duvara yapıştırdıktan sonra kabarma ve kalkma durumu yaşanmaz. Ders çalışma planınızı sürekli gözünüzün önünde bulundurmak üzere kullanabileceğiniz bir araçtır. Yazdıklarınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Ürün Boyutları: 85cm x 56 cm NOT: Ürünün yanında kalem GELMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Pano Tipi Mıknatıslı Pano
  • Ölçü 60 x 80
Geri Bildirim Ver

Buffer Bir Aylık Program Planlayıcı Takvim ile Zaman Elinde

Ay boyunca neler yapacağını karıştırmak istemeyenler için her işini saati saatine, günü gününe yapmak isteyenler için tasarlanmış olan manyetikli yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim severek kullanacağınız bir üründür. 1 aylık program çizelgesi bulunan ürün sizlerin konforu için özenle tasarlanmıştır. Planladığınız bir işi, bir daveti kolaylıkla not alabileceğiniz, önemli notlarınızı rahatlıkla not edebileceğiniz bir çizelge olan planlayıcı takvimi tercih ettiğiniz zaman hayatınız daha da kolaylaşacak. Yazarak not almanın her zaman daha güvenli bir yol olduğunu unutmamalısınız. Bunun için aylık planlayıcı kullanmak sizin için hem kolaylık sağlayacak hem de sizler için güvenli bir yol olacak. Herhangi bir çivileme işlemi gerektirmeden duvarınıza yapıştırılabilen aylık planlayıcı, duvarınıza zarar vermemektedir.

  • Güçlü Yapışkan Özelliği
  • Kaliteli Manyetik Gücü
  • İdeal Boyut

Program Planlayıcı Takvim 85x56 cm ile Garanti Planlar

1 aylık program çizelgesi kullanmak hayatınızın daha düzenli olmasını sağlar. Bunun yanında yaptığınız programlara geç kalmanızı engeller ve hayatınızı kolaylaştırır. Aylık planlayıcı sahibi olmak isteyenlerin en çok çekindiği şey, bu tarz aylık planlayıcılarını nereye koyacaklarıdır. Hayatınızda bir düzen sağlamak isterken planlayıcı takviminizi nereye koyacağınızı bilemezseniz hayatınızda kaos oluşur. Bunun için manyetik yapışkanlı bir aylık takvim edinmek bütün bu sorunları ortadan kaldıracaktır. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı çivileme işlemi gerektirmeden duvarınıza kolayca yapışır. Bu şekilde hem hayatınızı düzene sokarken aynı zamanda duvarınıza hiçbir şekilde zarar vermeyeceksiniz. Ayrıca duvarınıza yapıştırdıktan sonra, duvarınızda hiçbir kabarma veya boya kalkması durumunu sizlere yaşatmayan bir üründür. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim 85x56 cm, kullanıcıların yorumlarına bakıldığı üzere şeffaf oluşu ile gönüllerde yer edinmiştir.

Manyetik Yapışkanlı Planlayıcı ile Bırakın Hayatınız Kolaylaşsın

Zaman değerli bir olgudur. Hayatınızda geçen zamanı daha kolay bir şekilde yönetmek istiyorsanız hemen 1 aylık program çizelgesi edinmeniz gerekir. Yapmak istediklerinizi yetiştiremediğinizden şikayetçiyseniz zamanınızı doğru bir şekilde değerlendiremediğinizi düşünüyorsanız yapmanız gereken artık çok kolay. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim edinmek; planladığınız randevularınızı, katılmak istediğiniz etkinlikleri, yapmanız gereken sorumlulukları zamanında ve etkili bir şekilde yapmanızı sağlayacak. Planladığınız etkinlikleri aklınızda tutmakta zorlanıyorsanız arkadaşlarınızla ve ailenizle görüşmelerinizi takip etmek istiyorsanız planlayıcı takvim tam sizin için gerekli olan bir üründür. Düzenli bir şekilde yaşamak için, zamanınızı daha verimli bir şekilde değerlendirmek için planlayıcılar size çok faydalı gelecek. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim kullanan kişiler, hayatlarının daha kolay ve daha verimli bir şekilde devam ettiğini söylemektedir. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim 85x56 cm fiyatı ile de herkese hitap eder.

Bir Aylık Planlayıcı Takvim Kalitesi ile Sizleri Büyüleyecek

Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim uzun süre kullanabileceğiniz kalitede bir üründür. Gerek yapıldığı materyali gerekse manyetik özelliğinin gücü ile hayatınızın büyük bir bölümüne dahil olacak ve hayatınızda vazgeçilmez olacaktır. Manyetik bir güce sahip olmasından dolayı duvarınıza kolaylıkla yapışır. Duvara yapışırken herhangi bir çivi gibi materyal gerektirmez. Ayrıca manyetik gücünün fazla olması sizleri korkutmasın. Bu güç, planlayıcı takviminizi uzunca bir süre kullanmanızı sağlarken duvarınıza bu süre içerisinde bir zarar vermez ve hiçbir şekilde duvarınızda bir kabarmaya yol açmaz. Aylık planlayıcı hayatınızı düzene sokarken aynı zamanda evinize de zarar vermeyen bir ürün olarak sizlere kullanım sağlar. Kullanan kullanıcıların da beğenilerini alan ürün, manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim 85x56 cm yorumlarında da görüldüğü üzere odalarına farklı bir görünüm ve farklı bir hava katmıştır. Manyetik yapışkanlı bir aylık program planlayıcı takvim 85x56 cm satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.