Buffer Peri Led Işık 10 Metre (Sarı)

124,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
116,90 TL
Kurumsal Fatura
116,90 TL
Kurumsal Fatura
116,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Buffer Peri Led Işık 10 Metre (Sarı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nactumu Satıcı Ünvanı: UMUT CAN GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1406680704691284 Vergi Kimlik Numarası: 4320281561
    Bu ürün Nactumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Buffer Peri Led Işık 10 Metre (Sarı)

LED ışıkların özellikle dekorasyon için kullanıldığı görülür. Doğum günü süslemeleri, yılbaşı, baby shower, nişan gibi özel günlerde sıklıkla kullanılır. Buffer LED ışık ince tel kablodan oluşur ve sarı renkte ışık yayar. Estetik görüntüye önem veren herkes tarafından oldukça sevilen ve tercih edilen bir ürün olduğu söylenebilir. Fotoğraflarınızı dekoratif şekilde duvarınıza asmak isterseniz bu ışık tam size göre bir seçenek olur. Renkli mandallar ve küçük fotoğraflar kullanarak sevimli bir anı duvarı oluşturabilirsiniz. Mağaza camlarına, araç içlerine ve bisikletlere ışıltı katmak için de kullanılabilir. Bunun yanı sıra hediye almak için farklı ve eğlenceli bir seçenek olabilir. Ürünü, ince teli kopmadığı müddetçe uzun süre kullanabilirsiniz. Sarı renk, LED ışıklarda oldukça tercih edilir. LED ışıklar gözü yormaz ve hoş bir görüntü sunar.

  • Kolay ve basit kullanım
  • Dekoratif görüntü
  • Şık tasarım

Beğenilen Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Özellikleri

Beğenilen Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Özellikleri

Markanın ürünü, gün ışığı renginde LED lambalardan oluşur. Küçük ampuller, eşit seviyede ışık yayar ve sabit olarak yanar. 3 adet AA pil ile çalışır. Pillerini taktıktan sonra açma kapama düğmesine basarak ürünü çalıştırabilirsiniz. Kullanımı son derece basittir. Priz veya kabloya ihtiyacınız olmayacağı için ışıklarınızı kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Katlanabilir ve esnek yapıda bir üründür. Esnek yapısı sayesinde istediğiniz şekli verebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan bir modeldir. Böylece ürün, stediğiniz her yerde yanınızda olur. Küçük bir pil kutusu bulunur. Pil kutusu, sağlam olması sayesinde açılma yapmaz. Böylece pillerin düşme riski oluşmaz. Birçok yeri süslemek için kullanılabilir. Çok amaçlı ve kullanışlı bir ürün olduğu söylenebilir. Bu sayede birçok kişinin beğenisini kazanır. Eğlenceli ve kaliteli Buffer peri LED ışık 10 metre (sarı) fiyatına göz atabilirsiniz.

İlgi Çeken Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Avantajları

İlgi Çeken Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Avantajları

Buffer peri LED ışık 10 metre (sarı), katlanabilir yapısı sayesinde yer kaplamaz. Aynı zamanda kolayca taşınır. LED ışıklar çok az enerji harcar. Sadece biten pillerini yenileyerek uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Küçük ve hafif bir pil kutusuna ve ince bir tele sahiptir. Bu sayede ürün, ağır değildir. Kişiselleştirmek istediğiniz her yere takarak kullanabilirsiniz. Işık vermek için ısınma süresi yoktur, anında kullanıma hazır olur. Dekoratif olmasının yanı sıra gece lambası olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda sizler için farklı bir hediye alternatifi olabilir. LED lambalar, çarpmalara karşı dayanıklıdır. Elektromanyetik dalga ve titreşimi yoktur. Bu sayede sağlığınıza olumsuz etki yapmaz. LED ışıkların patlama riski sıfıra yakındır. Güvenle kullanabilirsiniz. Zararlı gaz bulundurmaması sayesinde çevreye duyarlı bir üründür. Bu kaliteli ışıkları uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Cep Dostu Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Fiyatı

Cep Dostu Buffer Peri LED Işık 10 Metre (Sarı) Fiyatı

LED ışık modelinin fiyatı, yapıldığı malzemenin kalitesine ve maliyetine bağlı olarak belirlenir. Ürünlerin kablo uzunluğu, yapıldığı telin kalınlığı ve sağlamlığı gibi faktörler fiyat belirlenmesinde etkilidir. Aynı zamanda üründe kullanılan minik ampuller, oldukça uzun ömürlü bir performans sergiler. Estetik görüntüsü ve kolay kullanımıyla fark yaratır. LED ışıkları mutfakta loş bir ortam yaratmak için kullanılabilir. Ayrıca balkonları renkli ve eğlenceli göstermek için de tercih edilebilir. İş yeri dekorasyonlarına uyarlanır. Aynı zamanda LED ışıkların pillerini bittikçe değiştirebilirsiniz. Ürün, uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Buffer peri LED ışık 10 metre (sarı) yorumlarını okuyarak diğer müşterilerin satın alma deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Müşteri yorumları, size ürünün uzun vadeli performansı hakkında fikir verebilir. Trendyol aracılığıyla markanın kaliteli LED ışıklarını uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.