Buffer Paint Roller Kolay Duvar Boyama Seti

295,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buffer Paint Roller Kolay Duvar Boyama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buffer Shop Satıcı Ünvanı: ATASAN GRUP EV GEREÇLERİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097075009200001 Vergi Kimlik Numarası: 0970750092
    Bu ürün Buffer Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duvarlarınızı boyamanın basit, pratik ve eğlenceli
  • hali
  • paint roller boyama seti ile mümkün.
  • İstediğiniz tona ve kıvama ulaştırdığınız boyanızı boyayacağınız alana uygun ruloyu seçtikten sonra haznesine dökün ve boyamaya başlayın.
  • Kullanacağı boya miktarını kendisi ayarlar. Size boya yapmanın keyfini çıkarmak kalır.
  • Defalarca boya kabına eğilerek fırçanızdaki boyayı tazelemenize gerek kalmaz.
  • Haznenin içerisindeki boya tükendiğinde uygun ölçü kabı ile boya miktarını yenileyebilirsiniz.
  • Paket içeriği: 2 adet boyama rulosu 1 adet boya karıştırma haznesi
Geri Bildirim Ver

Buffer 6989564845989 Paint Roller Kolay Duvar Boyama Seti

Buffer paint roller kolay duvar boyama seti yardımıyla artık tüm duvarlarınızın renklerini her istediğinizde değiştirebilirsiniz. Boya işleminden ve oluşturduğu dağınıklıktan korkmadan bu set yardımıyla dilediğinizce etrafınızı renklendirebilir ve yeniliğin tazeliğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Herkes gibi siz de bir yeri boyamanın aslında tüm gününüze mal olduğunu düşünebilirsiniz. Öncelikle boyanacak yerdeki tüm eşyaların üstü kapatılır, duvarların etrafı boşaltılır, zeminin üstü örtülür ve boya hazırlıkları başlar. Buffer paint roller kolay duvar boyama seti mavi tüm bu tabularınızı kırmak ve size aslında boya işleminin ne kadar kolay yapılabildiğini göstermek için kullanıma hazır sizleri beklemekte. İçerdiği çeşitli başlıklar sayesinde erişilemeyen yerlere bile kolayca erişip boya yapabiliyorsunuz. Kimsenin yardımına ihtiyacınız olmadan istediğiniz her alanı boyayıp canlılık katabilirsiniz.

  • Sıçramayan fırçalar
  • 2 boyama rulosu
  • 1 boya karıştırma haznesi

Buffer Paint Roller Kolay Duvar Boyama Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Buffer Paint Roller Kolay Duvar Boyama Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Buffer paint roller kolay duvar boyama seti 2 adet boyama rulosu, 1 adet boya karıştırma haznesi, boya fırçası sapları ve üçgen süngerli fırça bulunmaktadır. 2 adet boyama rulosu orta kısmında boya haznesi bulundurmaktadır. Bu hazneler sayesinde fırçadaki süngeri sürekli boya kovasının içerisine sokup çıkarmanıza gerek yoktur. Sürekli eğilip kalkmak boya yaparken oldukça zahmetlidir. Akıllı sünger teknolojisi ve hızlı emilim özelliği sayesinde sizi bel ağrılarınızdan kurtarıp sıçrama tehlikesini de önlemektedir. Boya karıştırma haznesi sayesinde istediğiniz tonu bu kapta görebilir ve boya yapmaya başlamadan deneme yanılma yoluyla arzu ettiğiniz renklere kolayca ulaşabilirsiniz. Orta boyda bulunan fırça saplarını boyama yapacağınız yere göre ayarlayabilirsiniz. Üçgen fırçayı da pencere kenarları, duvar dipleri vb. gibi bulaşma riski olan yerlerde kolayca kullanabilirsiniz.

Buffer Paint Mavi Kolay Duvar Boyama Seti Dayanıklı mıdır?

Buffer Paint Mavi Kolay Duvar Boyama Seti Dayanıklı mıdır?

Buffer paint roller kolay duvar boyama seti yapısı gereği oldukça dayanıklıdır. Birçok kullanım için uygundur. Temizliği kolaydır. Doğru şekilde kullanılıp temizlendiğinde de birçok boyama işlemini yapma olanağı sağlar. Fırçada bulunan süngerimsi yapı klasik fırçalarda biriken boyalar gibi fırçayı kurutmaz, klasik fırçalardaki gibi bir kıl dökülmesi yaşanmaz. Yeni nesil sünger yapısı boyayı ihtiyacınız olan miktarda içine çeker. Bu nedenle fazla alınan boya miktarı sorunu meydana gelmez. Her alana yeterli boya miktarı paylaştırılır. Fazla miktarda boya kullanılmadığı için sıçrama, bulaşma ya da şekil bozukluğu gibi riskler ortadan kalkar. Buffer paint roller kolay duvar boyama setinde bulunan boya haznesi de oldukça geniştir. Büyük alanları boyamaya yeter. Yeterli hacimdeki bu hazne sayesinde kapağı sürekli açıp dolum yapmanıza gerek kalmaz.

Buffer Panit Roller Kolay Duvar Boyama Seti Kullanımı Kolay mıdır?

Buffer Panit Roller Kolay Duvar Boyama Seti Kullanımı Kolay mıdır?

Buffer paint roller kolay duvar boyama seti her yaştan kullanıcının denemesi için uygundur. Çok basit bir kullanımı vardır. Kutunun içerisinde nasıl kullanılacağına ait detaylar da mevcuttur. Öncelikle boyamak istediğiniz alana uygun belirlediğiniz boyayı boya karıştırma haznesinde karıştırmalısınız. Daha sonra kendinden süngerli fırçaların orta bölümünde bulunan boya haznesine haznenin ölçüsünü göz önünde bulundurarak boyayı ilave etmelisiniz. Bu haznenin kapağını kapatarak boyayı güvenli bir alana hapsetmelisiniz. Hazne tam kapandığında herhangi bir bulaşma ya da akma sorunu meydana gelmez. Boyanın sünger içerisinde yavaşça yayılımını da görebilirsiniz. Süngeri boyamak istediğiniz alana sürttüğünüzde alanın boyayla buluşup rengini değiştirdiğini görebilirsiniz. Buffer paint roller kolay duvar boyama seti yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Bu seti Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Buffer paint roller kolay duvar boyama seti mavi fiyatı fırsatını kaçırmamalısınız.