2
Kaporta Sacları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Buffer Çok Amaçlı Vakumlama Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Vantuz

64,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
58,90 TL
Kurumsal Fatura
58,90 TL
Kurumsal Fatura
58,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Ürün Bilgileri

Buffer Çok Amaçlı Vakumlama Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Vantuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nactumu Satıcı Ünvanı: UMUT CAN GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1406680704691284 Vergi Kimlik Numarası: 4320281561
    Bu ürün Nactumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Buffer Çok Amaçlı Vakumlama Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Vantuz

Birçok kişinin kolaylıkla kullanabileceği Buffer çok amaçlı vakumlama araç göçük düzeltme kaporta çektirme aparatı vantuz yapıda kaliteli bir üründür. Arabalarda yamukluk ve göçük olan yerler için sıklıkla tercih edilir. İstediğiniz zaman rahatlıkla kullanılabilen yapısıyla size kolaylık sağlar. Sizi her anlamda memnun eder. Sorun olan yere 5 dakika bastırarak uygulamak yeterli olur. Araca herhangi bir zarar vermeyen model, oldukça pratik bir vakumlama sistemine sahiptir. Çekim kuvvetinin bu denli etkili ve kuvvetli olması, arabanızın ilk günkü görüntüsüne dönmesini sağlayabilir. Vakumlu ve çekimi yüksek bir araba aparatıdır. Ürünü, küçük olmasıyla rahatlıkla kullanmak istediğiniz yere sığdırabilirsiniz. İdeal ölçüleriyle beğeni toplayan, kullanışlı bir aparattır. Pratik kullanıma sahip bu ürünü güven içinde arabanızdaki hasarlar üzerinde kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli tasarım
  • İdeal ölçü

Kaliteli Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı

Kaliteli Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı

Arabaların estetik görüntüsünde sıkıntılar meydana gelebilir. Tüm hasarlarda rahatlıkla kullanılabilen Buffer marka aparat, şık tasarımlı bir modeldir. Kolay ve pratik kullanıma sahip olduğundan sizi uğraştırmayarak memnun eder. Kaliteli tasarıma sahip olan modern tasarımlı ürün, hızlı sonuç vermesi ile müşterilerin beğenisini kazanır. 5 dakika sonunda aracın görünümünü düzeltmesi ile dikkat çeker. Ayrıca bu bu ürünü, arabanızın tek bir yerinde değil, kaporta başta olmak üzere her yerinde zahmetsizce uzun süreler kullanabilirsiniz. Böylelikle ilk günkü kalitede arabanızı kullanabilirsiniz. Hem modern hem de şık bir görüntüye sahip olan çok amaçlı vakumlama araç göçük düzeltme kaporta çektirme aparatı vantuz pratik tutma yeri sayesinde rahatlıkla kullanım sağlar. Sizin de çalışma performansı yüksek bir vakumlu alete ihtiyacınız varsa pratik yapılı bu ürüne göz atabilirsiniz.

Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Avantajları

Araç Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Avantajları

Buffer markası tarafından tasarlanarak sunulan bu araç, göçük ve kaporta düzeltmeyi hedefler. Her mevsimde ve koşulda rahatlıkla kullanılabilir tasarıma sahip bir üründür. Güvenilir markanın bu zarif tasarımlı modeli; kaliteli, kullanışlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca pratik tutma yeri ile elinize zarar vermeden rahat bir tutuş sağlar. Oldukça ideal boyuta sahip olan bu ürün, kullanılacak alanda fazla yer kaplamaz. Aynı zamanda küçük alanlarda zahmet çıkarmaz ve sizi zor duruma sokmaz. Arabanızın problemli olan görünümünü eski haline getirir. Zarif, modern ve şık bir araba görünümü isteyenlerin vazgeçilmez tasarımıdır. Rahatlıkla kaldırılabilecek ağırlıkta olan bu ürünü, ideal ölçüleri ile birçok alana sığdırabilirsiniz. Buffer çok amaçlı vakumlama araç göçük düzeltme kaporta çektirme aparatı vantuz fiyatı ürünün pratik kullanımı ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Vantuz Yorumları

Göçük Düzeltme Kaporta Çektirme Aparatı Vantuz Yorumları

Fazla yer kaplamayan zarif tasarımlı Buffer marka araç göçük ve kaporta düzeltme aparatı, pratik tasarımı olan bir cihazdır. Ayrıca küçük boyutu sayesinde ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir. Kaliteli malzemeye sahip olan bu ürün, dayanıklı materyalden üretildiğinden dolayı oldukça uzun bir süre boyunca ilk günkü performansını korur. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği tasarıma sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir. İşlem yapmak istediğiniz alanda fazla yer kaplamayarak çevresinde rahat çalışma olanağı tanır. Ürün, bu özelliği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Modern bir görünümü ve dayanıklı yapısı olan bir aparattır. Buffer çok amaçlı vakumlama araç göçük düzeltme kaporta çektirme aparatı vantuz yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajı ile değerlendirebilir, hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.