Buffer Cinematic Light Box -sinematik Işık Kutusu (96 Adet)

308,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buffer Cinematic Light Box -sinematik Işık Kutusu (96 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Uygun Satıcı Ünvanı: ATASAN GRUP EV GEREÇLERİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097075009200001 Vergi Kimlik Numarası: 0970750092
    Bu ürün Fiyat Uygun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 satırdan ve 8 veya 9 karakterle doldurulabilen bölümlerden oluşmaktadır
  • USB kablosu veya 6 × AA pil (dahil değil) ile çalışmaktadır
  • Dekoratif olarak üzerine istediğinizi yazıp evinize renk katacak güzel bir üründür
  • ÖlçüEn: 22
  • 5cm Boy:30,cm Kalınlık: 5,5cm
Geri Bildirim Ver

Buffer Cinematic Light Box - Sinematik Işık Kutusu (96 Adet)

Gün geçtikçe gelişen ve müşterilerin büyük bir keyifle takip ettiği tasarım dünyası yenilikçi ve dekoratif ürünler ile adından oldukça söz ettirir. Tasarımcıların kişilerin beğenisine sunduğu son ürünlerden biri sinematik ışık kutusu modelidir. Çok kullanışlı özelliğe sahip olan bu ürün, şık ve etkileyici tasarımı ile müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Öne çıkan özellik ve avantajları ile harika bir kullanım deneyimi sunar. Pratik bir şekilde çalıştırılabilen bu model ev veya ofisinizin her yerinde kullanılabilir. Bulunduğu her ortama farklı bir hava katarak oldukça büyük bir beğeni toplar. Dekoratif görünüşü ile ev ve ofis dekorasyonuna kolay bir şekilde uyum sağlar. 3 satır ve 9 karakterle doldurulan geniş alanı ile istediğiniz yazıyı rahatlıkla yazabilirsiniz.

  • Çok kullanışlı özellik
  • Şık ve etkileyici tasarım
  • USB girişli

Buffer Cinematic Light Box Özellikleri

Buffer Cinematic Light Box Özellikleri

Geniş bir yazım alanına sahip olan ürün 9 karakter ve 3 satırlık yazı alanı ile ön plana çıkar. 22,5 cm eninde, 30 cm boyunda ve 5,5 cm kalınlığında olan Buffer cinematic light box - sinematik ışık kutusu (96 adet) modeli 6 x AA pil veya USB kablosu sayesinde çalışır. Kurulumu oldukça kolaydır ve rahatlıkla kullanılır. Şık ve dekoratif tasarımı ile fark yaratan ürün bu özelliği ile ev veya ofisin dekorasyonuna katkıda bulunur. Tüm kişisel mesajlarınızı rahatlıkla yazabileceğiniz bu model ışıklı özelliği ile gece lambası olarak da kullanılabilir. Masa ve komidin üzerinde rahatlıkla durabilen bu modeli kolay bir şekilde saklayabilirsiniz. Baskın ve büyük harf görüntü özelliği ile çekici ve net bir görüntü sunar. Güçlü ışıklandırma özelliği ile bulunduğu ortamı yüksek derecede aydınlatır.

Buffer Cinematic Light Box Avantajları ve Yorumları

Buffer Cinematic Light Box Avantajları ve Yorumları

Birçok özellik ve avantajı ile ön plana çıkan ürün, müşterileri oldukça memnun eder. Geniş yazı yazma alanı ile istediğiniz tüm mesajları rahatlıkla yazabilirsiniz. Evlilik yıldönümleri, doğum günleri, evlilik teklifleri, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiklerinize hediye ederek güzel bir jest yapabilirsiniz. Dekoratif özelliği ve sade tasarımıyla geniş bir alanda kullanılabilir. Şirin tasarımı sayesinde çocuk odalarında gece lambası olarak kullanmayı tercih edebilirsiniz. Mağaza ve dükkanların önünde tanıtım amaçlı mesajlar yazarak vitrinlerinize rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Pratik bir şekilde çalıştırarak kullanabileceğiniz bu model, aynı zamanda güçlü ışık özelliği ile büyük bir avantaj sağlar. Buffer cinematic light box - sinematik ışık kutusu (96 adet) yorumları oldukça olumludur. Müşteriler yaptıkları değerli yorumlarda üründen övgü dolu sözlerle bahseder. Yapılan bu yorumlar diğer müşteriler için yol göstericidir ve modeli tercih etme konusunda önemli bir avantaj yaratır.

Buffer Cinematic Light Box Uygun Fiyatlarla

Buffer Cinematic Light Box Uygun Fiyatlarla

Buffer Cinematic light box - sinematik ışık kutusu (96 adet) fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Hemen hemen her bütçeye uyum sağlayan uygun fiyat özelliği bütçenizde önemli bir değişiklik yaratmaz. Müşterilerin ürüne olan ilgisini artıran ve satın alma sürecini hızlandıran fiyat özelliği oldukça önemli bir avantajdır. Çeşitli etkin özellikleri ile ön plana çıkan, geniş kullanım alanı ile fark yaratan, şık ve eğlenceli tasarımı ile dikkat çeken bu model hesaplı fiyat avantajı ile de müşterileri fazlası ile memnun eder. Modelin sahip olduğu uygun fiyat özelliği müşteriler tarafından Buffer cinematic light box - sinematik ışık kutusunu tercih edilebilir kılar. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip olan bu ürüne geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.