Buffer %50 Su Tasarruflu Ve Arıtmalı Doğal Taşlı Banyo El Duş Başlığı

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
155,90 TL
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,99 TL

Ürün Bilgileri

Buffer %50 Su Tasarruflu Ve Arıtmalı Doğal Taşlı Banyo El Duş Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Uygun Satıcı Ünvanı: ATASAN GRUP EV GEREÇLERİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097075009200001 Vergi Kimlik Numarası: 0970750092
    Bu ürün Fiyat Uygun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri :El Duşu
  • Aktif Anyon Topları İle Banyo Artık Çok Daha Dinlendirici
  • Özel Bakteri Topları Sayesinde Daha Sağlıklı Duşlar
  • Gül ve Limon Kokulu (Koku baskın değildir )
  • Ürün Ebatı: 25cm x 6cm
  • Renk: Stok durumuna göre farklı renklerde gönderilecektir
  • Duş başlığının içinde bulunan Zeolid, Seramik ve İllit gibi mineral ve doğal taşlar sayesinde saçlarınıza ve cilt sağlığınıza katkı üstüne katkı sağlıyor
  • İçindeki Doğal Zeolid taşı ile mikro zararlılara karşı yüksek emisyon sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
  • Renk Gri
  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Buffer %50 Su Tasarruflu ve Arıtmalı Doğal Taşlı Banyo El Duş Başlığı

Banyo ürünleri arasında sıklıkla kullanılan duş başlıkları, teknolojinin gelişmesiyle beraber tasarruflu ve arıtmalı olarak üretilmektedir. Tekli ya da ikili formda yer alan duş başlıkları, farklı tasarımları ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Nitelikleri ile ön plana çıkan Buffer su tasarruflu ve arıtmalı duş başlığı kalitesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Başlık tasarımları oval, kare gibi tasarımları vardır. Bununla birlikte duş başlıkları küçük ya da büyük boyutları ile çeşitlenir.

 
  • Şık tasarım
  • Su tasarrufu imkanı
  • Farklı boyut seçenekleri

Buffer Banyo El Duş Başlığı Özellikleri

Buffer Banyo El Duş Başlığı Özellikleri

Duş başlığında yer alan güçlü sprey etkisi aralıklı darbe ya da kombinasyon modları içerir. Bu sayede su desenlerinin ayarlanması mümkün olur. Doğal taşlı yapısı özellikle sağlık açısından vücudun ihtiyaç duyduğu enerji alanını oluşturduğu ifade edilir. Hem görsel hem de kullanım amacını fayda odaklı olmasını sağlayan bu özellik, düz modellere oranla büyük bir fark oluşturur. Buffer %50 su tasarruflu ve arıtmalı duş başlığı özellikleri sayesinde daha hijyenik standartlara sahip olabilirsiniz. Şık görünümü sayesinde modern bir görünüm sunarken tüm kullanıcıların zevkine hitap eden seçenekleri mevcuttur. Buffer markası, güncel görünümlere ek olarak dinamik tasarımlar katarak alternatif bir dokunuş kazandırmıştır. Dayanıklı ve yüksek kaliteli ürün tercihinde bulunmak isteyenler bu ürünü tereddüt etmeden tercih edebilir. Duş teknelerine uygun boyutlarda tercih edilen duş başlıkları, popüler dekorasyon stiline kavuşmanıza imkan tanır. Duş almak için kullanılan duş başlıkları suyun şiddetini ve yönünü ayarlayan delikli bir aparata sahiptir. Suyu püskürtme hızı, kullanım şekilleri ve basınç ayarlamaları ürünün fonksiyonel özelliklerinin zenginleştirilmesini sağlar.

 

Buffer Banyo El Duş Başlığı Kullanımı ve Yorumları

Buffer Banyo El Duş Başlığı Kullanımı ve Yorumları

Markanın kullanıcılar için özel olarak geliştirdiği bu ürün su tasarrufu sunması kuraklık ile olan mücadele için önemli bir adımdır. Su kıtlığının ve kuraklığının etkilerini en aza indirgeyen bu ürün, kaynakları daha iyi korumamızı sağlar. Duş başlıkları zaman içerisinde yoğun kullanıma bağlı olarak kireçlenme gibi durumlar yaşanabilir. Suyun kalitesini düşüren bu durum kullanım esnasında da bir takım sorunların açığa çıkmasına neden olur. Kireçlenmeye karı dirençli yapı sunan bu ürün aracılığı ile yüksek standartlara erişim sağlayabilirsiniz. Buffer %50 su tasarruflu ve arıtmalı duş başlığı yorumları seçim aşamasında kullanıcılara büyük kolaylık tanımaktadır. Ürün hakkında bilgi edinmekle birlikte satın alım adımlarınızı kolaylaştırmaktadır. Gerçek kullanıcı yorumları olduğundan markanın sunmuş olduğu özellikleri deneyimleyen kişiler ile fikir alışverişi sunmanıza imkan tanır. Kullanım alanına göre diğer eşyalarınız ile uyum sağlayan bu ürün banyo keyfinin çıkarılmasını sağlar.

 

Buffer Banyo El Duş Başlığı Fiyatı

Buffer Banyo El Duş Başlığı Fiyatı

Buffer %50 su tasarruflu ve arıtmalı doğal taşlı banyo el duş başlığı nazik spreyli yapısı ile adeta masaj etkisi uyandırmaktadır. Yeni nesil özellikler sunan bu ürün birden fazla avantajı kullanıcıların hizmetine sunar. Arıtmalı yapısı şehir şebekelerinden evlerimize kadar gelen suyu en duru haline kavuşturur. Böylelikle saç sağlığınızı ve cilt sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. Arıtmalı su kullanımı özellikle duş başlıklarında tercih edilme nedeni saç dökülmelerinde ciddi oranda azaltma meydana getirmesinden kaynaklanır. Buffer %50 su tasarruflu ve arıtmalı duş başlığı fiyatı uygun seçenekleri ile kullanıcılara hitap etmeyi amaçlamaktadır. Küresel anlamda tasarruflu duş başlığı modellerini tercih ederek hem harcadığınız su miktarını azaltabilir hem de doğaya tasarrufta katkıda bulunabilirsiniz. Siz de bu tasarruflu ürüne sahip olmak için Trendyol’dan hızlı ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.