Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Set

121,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
120,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,99 TL

Ürün Bilgileri

Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DecoTown Satıcı Ünvanı: ENES ATAYOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1697043615200001 Vergi Kimlik Numarası: 0990610123
    Bu ürün DecoTown tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor güçü: 750 w
  • 79 dba ses seviyesi
  • 1,5l toz kapasitesi
  • Turbo başlık
  • A sınıfı enerji
  • Tekli siklon teknolojisi
  • %50 enerji tasarrufu
  • 8,7 m çalışma yarıçapı
  • Sert zeminde %100 ttp
  • Kolay temizlenen toz haznesi

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Seti

Nemlendirici kremlerden makyaj malzemelerine, kirli havadan tere, yağa ve toza kadar birçok unsur cilt üzerindeki gözenekleri tıkayabilir. Bu gözenekler doğru şekilde temizlenmediğinde akneye, sivilceye, siyah noktaya ve cilt lekelerine sebep olabilir. Gözenekleri derinlemesine temizlemek için uygun bir fırçaya ve sıkılaştırmak amacıyla da masaj aletine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bütçenizi zorlayan yüksek ücretler ödemeden kaliteli ve dayanıklı ürünlere sahip olmak istiyorsanız Buffer makyaj aleti seti sizin için kurtarıcı olabilir. Hem yeşim taşından oluşan masaj aletini hem de yumuşak kıllarıyla cildi derinlemesine temizleyen fırçayı bu set sayesinde kolayca temin edebilirsiniz. Cildinizi arındırırken uygun bir temizleyici ile fırçayı kullanabilir; ardından sıkı, parlak ve canlı görünüm için masaj yapabilirsiniz.

  • Ses Seviyesi: 79 dB
  • İçerik: Masaj aleti ve cilt temizleme fırçası
  • Materyal: Yeşim taşı, silikon

Buffer Cilt Temizleme Ve Masaj Setinin Özellikleri Nedir?

Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Seti Yorum

Buffer cilt temizleme fırçası ve yeşim taşı çift taraflı cilt masaj aleti setiyle kapsamlı bir bakım deneyimine sahip olabilirsiniz. Set içeriğinde yer alan temizleme fırçası; uzun, ince ve yumuşak kılları ile cildinize pürüzsüz bir dokunuşta bulunur. Ergonomik sap tasarımına sahip fırçanın ön yüzünde tüm yüz temizliği için kullanılabilecek uzun ve yumuşak kıllar bulunur. Arka yüzünde ise temizleme ve peeling için kullanılabilecek pembe silikon fırça yer alır. Her iki yüzü de temizleme jelleri, sabunlar ve tonikler ile birlikte kullanılabilir. Buffer masaj aleti ise bir sap ve farklı genişliklere sahip iki adet döner silindir başlıktan oluşur. Sap ve başlık kısımları yeşim taşından üretilen masaj aleti; cildi sıkılaştırmak, kas gruplarını uyarmak, canlandırıcı ve rahatlatıcı bir etki elde etmek için oldukça kullanışlıdır.

Buffer Cilt Fırçası Ve Taş Masaj Setini Kimler Tercih Eder?

Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Seti Yorum

Buffer masaj aleti ve temizleme fırçası; cilt üzerindeki yorgun, soluk ve şiş görünümü ortadan kaldırmak isteyen hemen herkes tarafından tercih edilir. Temizleme fırçası hem makyaj kalıntılarından hem de fazla yağ, kir ve tozlardan cildi arındırmak için idealdir. Bu sayede özellikle günaşırı makyaj yapanlar, yağlı cilt tipine sahip olanlar ve günün büyük bir bölümünü açık havada geçirenler için kurtarıcı niteliği taşır. Cildin çabuk yaşlanmasına, yorulmasına ve siyah nokta oluşmasına sebebiyet veren tüm kötü unsurları kolayca uzaklaştırmaya yardımcı olur. Yeşim taşı masaj aleti ise tıpkı temizleme fırçası gibi herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle sabahları şiş bir yüz veya koyu göz altları ile uyanıyorsanız buzdolabında tuttuğunuz masaj aleti ile kısa sürede kusursuz ve enerjik bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Buffer Cilt Temizleme Fırçası Masaj Seti Kullanışlı mıdır?

Buffer Çift Taraflı Cilt Temizleme Fırçası Ve Yeşim Taşı Çift Taraflı Cilt Masaj Aleti Seti Yorum

Buffer cilt temizleme fırçası ve masaj aleti; her an temiz, bakımlı ve canlı bir görünüme sahip olmak isteyenler için son derece kullanışlı bir settir. Pratik kullanımı sayesinde güzellik rutinlerinde rahatlıkla yer alabilir. Yeşil yeşim taşından üretilen Buffer masaj aleti, günün her saatinde canlanmak ve ferahlamak için doğrudan uygulanabilir. Özellikle yüzünüzdeki şiş ve yorgun görünümden kurtulmak için masaj aletini buzdolabında bekletebilirsiniz. Ardından ileri geri hareketlerle yüzünüzde gezdirmeniz yeterlidir. Bunun yanında cilt bakımı için kullandığınız kozmetik ürünleri uygularken de masaj aletini kullanabilirsiniz. Yeterli miktarda yağı veya losyonu cildinizin üzerine bıraktıktan sonra Buffer masaj aletiyle aşağıdan yukarı doğru hafif hareketlerle cildinize yedirebilirsiniz. Bu sayede tüm yağ cilt tarafından kolayca emilirken yüz kasları da yukarı yönde çalışmaya yani sıkılaşmaya başlar. Trendyol’dan Buffer cilt temizleme fırçası ve yeşim taşı çift taraflı cilt masaj aleti set yorumlarını inceleyerek kullanışlılığı ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.