5
Kombi kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Buderus Logamax Plus Gb062 24/30 Kw 20.000 K. Tam Yoğuşmalı Kombi

26.494,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
31.000 TL30.130 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Buderus Logamax Plus Gb062 24/30 Kw 20.000 K. Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMİRCANTİCARET Satıcı Ünvanı: DEMİRCAN ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0280137428500001 Vergi Kimlik Numarası: 2801374285
    Bu ürün DEMİRCANTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw Kombi Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw Kombi modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw (20.000 Kcal) Yoğuşmalı KombiYeni Nesil ERP Uyumlu, Tam Yoğuşmalı, Baca Seti Dahil Logamax plus GB062Özel Magnezyum-Alüminyum-Silisyum alaşımı sayesinde elde edilen yüksek enerji verimi ile yakıttan tasarruf30 kW’a varan sıcak su kapasitesi ile maksimum sıcak su konforuGeniş ayar yelpazesi sayesinde verimli çalışmaEMS ara yüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumluSadece 300 mm’lik derinliğe sahip kompakt tasarımı ile montaj kolaylığı, tüm mekanlara mükemmel uyumArkadan aydınlatmalı, modern LCD ekranı sayesinde estetik görünüm ve kullanım kolaylığıGaz/hava karışımını düzenleyen ve brülörün optimum verimlilikle çalışmasını sağlayan modülasyonlu fanEMS ara yüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumluEMS ara yüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumluEMS ara yüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumluEMS ara yüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumluYüksek konfor, düşük yakıt tüketimi: Yeni Logamax plus GB062Buderus’un yeni yoğuşmalı kombisi Logamax plus GB062’nin 30kW kapasitesi ile kesintisiz sıcak su konforunu maksimum seviyede yaşayacak, yüksek enerji verimliliği ile yakıttan tasarruf ederek daha ekonomik ısınmanın keyfine varacaksınız. Logamax plus GB062, kompakt boyutları ile montaj, modern LCD ekranı ile kullanım kolaylığı da sağlıyor.Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90444 24 74 Buderus Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw (20000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw (20000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Buderus Logamax Plus GB062-24 Kw (20000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi, Buderus markasına ait bir tam yoğuşmalı kombidir. Yoğuşma denilen olay gaz haldeki maddenin sıvı hale geçiş aşaması ve bu aşamada çevreye ısı vermesidir. Buderus Logamax Plus GB062 24 kombi yoğuşmalı özelliği sayesinde ısı eşanjörü kullanır ve atık gaz bacadan çıkmadan önce buhar haline dönüştürür ve bu enerjiyi tekrar sağlar.

  • Yüksek Şıklıkta Görüntü
  • Tam Yoğuşma ve Düşük Yakıt Tüketimi
  • Sessiz Çalışma Konforu

Ürünün Fark Yaratan Özellikleri

Ürünün Fark Yaratan Özellikleri

Buderus Logamax Plus GB062 son teknolojiye uyumlu ve destekler olarak tasarlanmış ve yenilikçi arayüzüyle kullanıcıya hitap etmek için üretilmiştir. Oldukça şık ve estetik bir görünüme sahip olması kullanıcıların tercihini etkilemekle birlikte, bu özelliğinden sonra sağladığı konforlar da çok beğenilmiştir. Logamax Plus GB062 sessiz çalışarak kullanıcının ortamında gürültü yaratmaz, 24 kW güç ile ısıtır iken, 30 kW de soğutma kapasitesi vardır. Buderus Logamax Plus GB062 yoğuşmalı kombi en çabuk sürede, en yüksek performansı gösterebilir ve bu sayede tasarrufu sağlayabilir. Gaz tüketimi düşüktür. Alüminyum ve silisyum ile kaplaması olan Logamax Plus GB062 uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Sağladığı tam yoğuşma özelliği, kendiliğinden su buharını ayrıştırarak enerjiye dönüştürdüğü için emsallerine oranla yüksek düzeyde enerji tasarrufu sağlayacaktır. Yakıttan tasarruf etmiş olunacaktır. Yüksek verim sağlaması amacıyla modülasyonlu fana sahiptir. 3 yıldız sıcak kullanım suyu konforu sağlar. Buderus Logamax Plus GB062 kullanımı açısından montaj önemli bir konumdadır, ürün montaj konusunda kolay ve basit takılabilirlik sayesinde kullanıcı için sorun yaratmaz. Modern ve tüm mekânlara uyan bir görünüşü vardır. Yeni nesil arka aydınlatmalı geniş LCD ekrana sahiptir. Bu ekrandan takibi yapılabilir.

Yoğuşma ve Düşük Yakıt Tüketimi

Buderus Logamax Plus GB062 özellikleri arasında en önemli olanlardan bir diğeri ise ısıyı su buharı haline getirdikten sonra bacadan çıkmadan önce ayrıştırarak enerjiye dönüştürmesi ve kendi enerjisiyle başka bir yakıt tüketimi yapmadan da yakıt üretebilmesidir. Bu özelliği yani tam yoğuşmalı olması öncelikle bütçeye katkı sağlar. Çevreye de aynı şekilde verilen zararı büyük oranda engeller. Atık gazı dönüştürür ve faydalı hale getirir. Bu sayede kullanırken içiniz rahat hissedersiniz. Emniyet tedbirleri içerisinde özellikle kış aylarında donmaya karşı koruma özelliği sayesinde kendi kendine mevsimsel uyumu göstermiş ve arızalanmadan sizi kurtarmış olur. Buderus Logamax Plus GB062 24 kw yoğuşmalı kombi arıza kodu gösterimi sayesinde herhangi bir sorun çıktığında basit bir şekilde anlaşılabilir. On/Off ve modülasyonlu oda kumandaları ile kullanılabilir. Kullanılabilir yakıtları: doğalgaz/LPG’dir. Maksimum sıcak kullanım suyu kapasitesi kW 30,1’dir. Verim (alt ısıl değere göre) % 109%'a kadar sağlanır. Kullanım suyu sıcaklık aralığı °C 40-60’dir. Cihaz 36 kg ağırlığındadır. Ürün A enerji sınıfına ait olmakla beraber, enerji tasarrufunu yüksek düzeyde sağlar.

Sessiz Çalışma ve Yenilikçi Arayüzü

EMS arayüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyumludur. Sessiz çalışması sayesinde sağladığı konfor daha da artmakta ve ürüne kullanıcının talebi bu oranda artmaktadır. Ses gücü seviyesi 47 dB’dir. Bu özelliği teknolojinin kullanıldığı ve son sınıf ürün olduğunu ispatlar. Ayrıca ses basıncı seviyesi dB(A) 36’dır. Logamax Plus GB062, içerdiği özelliklere ve sağladığı faydalara oranla bir fiyat performans ürünü olarak kullanıcının karşısına çıkmaktadır. Buderus Logamax Plus GB062 fiyat olarak uygunluğunun yanı sıra uzun ömürlülüğü dolayısıyla da hem çevreye hem kullanıcıya karşı uyumludur. Buderus Logamax Plus GB062 ayarları yapılması basit olan ve kullanıma elverişli bir yapıdadır. Buderus Logamax Plus GB062 yorumları kullanıcıların ürünü başarılı bulduğu ve modellerine oranla daha kullanışlı olduğu yönündedir. Başarılı bir üretim ve güce sahip olduğundan, ürünü satın almak isteyenler mutlaka bütçe dostu olmasını ve A sınıfı olmasını göz önünde bulunduracaklardır. Kapasitesi (kcal/h)20.000 kcal’dir. Düşük enerji tüketiminin yanı sıra uygun fiyatlarla sunulan bu ürüne Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.