Bucak Yöresel Ürünler Üzüm Pekmezi 1 Kg Doğal, Köy Pekmezi

249,90 TL
(249,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bucak Yöresel Ürünler Üzüm Pekmezi 1 Kg Doğal, Köy Pekmezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bucak Yöresel Ürünler Satıcı Ünvanı: MELİKE SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1970527200
    Bu ürün Bucak Yöresel Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • doğal, katkısız köy pekmezi - beyaz üzümden ev usulünde üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Bucak Yöresel Ürünler OBTÜP1000 1 Kg Doğal Üzüm Pekmezi

Şifa deposu olarak görülen pekmez, farklı malzemelerden elde edilebilir. Bucak Yöresel Ürünler 1 kg doğal üzüm pekmezi, yerli olarak üretilen beyaz üzümler kullanılarak hazırlanır. Söz konusu pekmez, doğal bir lezzete sahiptir. Sağlık için her gün yenilen bu gıda, katkı maddesi içermez. Tamamen güvenilir olan bu lezzet, kıvamlı ve koyu rengiyle iştah açar. Bucak Yöresel Ürünler doğal üzüm pekmezi, tek olarak tüketilebilir. İsteğe bağlı olarak bal ya da tahinle karıştırılarak da yenebilir. Ekmek üstüne, tatlılara ve bazı kurabiyelere konan pekmez, çok yönlü kullanıma sahiptir. Cam kavanozda saklanan bu ürün, oda sıcaklığında bekletilebilir. İçinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde zinde olmanıza katkıda bulunur.

  • 1 kg doğal üzüm pekmezi
  • Katkı içermeyen beyaz üzümden elde edilen içerik
  • Ev yapımı ve sağlıklı ürün

Bucak Yöresel Ürünler Üzüm Pekmezinin Özellikleri Nelerdir?

Bucak Yöresel Ürünler Üzüm Pekmezinin Özellikleri Nelerdir?

Bucak Yöresel Ürünler 1 kg doğal üzüm pekmezi, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Bahsi geçen ürün, köyde üretildiği için sağlıklıdır. Doğal beyaz üzümlerden elde edilen formülü, birçok hastalığın şifası olarak görülür. Kalsiyum, potasyum, demir, magnezyum, A ve C vitamini içeren bu ürün, günlük besin ihtiyacının önemli bir kısmını karşılar. Katkı maddesi içermeyen bu ürün, yapay şeker içermez. Hasat edilen üzümler, bol suyla yıkanır. Sapları ayrılan ve tane tane ayıklanan beyaz üzümler, elle çalışan ezme makinesinden geçirilir. Bucak Yöresel Ürünler tarafından hazırlanan ev yapımı içerik, 1 kg olarak şişelenir. Kalın cam şişe, kırılmaya karşı dayanıklıdır. Kapak kısmı, havası aldırılarak kapatılır. İlk açılıştan sonra 2-3 ay içinde tüketilmesi gerekir.

Bucak Yöresel Köy Üzüm Pekmezinin Faydaları Nelerdir?

Bucak Yöresel Ürünler 1 kg doğal üzüm pekmezi, son derece faydalı bir gıdadır. Üzüm pekmezinin karaciğer başta olmak üzere birçok iç organa olumlu etkisi bulunur. İçeriğinde yer alan demir oranı yüksektir. Bu sayede, kansızlık sorunu yaşayan kişiler tarafından büyük oranda tercih edilir. Hamilelik ve regl dönemlerinde kadınlar üzüm pekmezi tüketebilir. Üzüm pekmezi, bu dönemde yaşanan sancıların hafiflemesine olanak tanır. Yaşlanmayı geciktiren pekmez, kas ağrılarını azaltır. İştah açmaya yardımcı olan üzüm pekmezi, bağışıklık sistemini güçlendirir. Solunum yolu hastalıklarını engelleyen kıvamlı yapısı, öksürük ve balgam sorunlarını da giderir. Bucak Yöresel Ürünler köy üzüm pekmezi 1 kg, günlük olarak tüketildiğinde var olan hastalıkları iyileştirir. İçinde bulunan A ve C vitamini, saç ve cilt sağlığını olumlu yönde etkiler.

Bucak Yöresel Doğal 1 kg Üzüm Pekmezi Nasıl Tüketilir?

Bucak Yöresel Ürünler 1 kg doğal üzüm pekmezi, günlük olarak tüketilebilen bir besindir. Doğal olduğu için tüketen kişiye zarar vermez. Yeterli miktarda yendiği zaman, antibiyotik olarak işlev görür. Bahsi geçen köy yapımı ürünü, ekmek üstüne sürerek yemek mümkündür. Aç karnına her sabah 1 kaşık tüketilmesi sindirim sistemini güçlendirir. Soğuk algınlığı ya da gribal enfeksiyonla savaşan vücut, bu beyaz üzüm pekmezi sayesinde kısa sürede iyileşir. Ürün, uygun koşullarda saklandığında bozulmaz. Limon sıkarak ya da yoğurtla karıştırarak yenilebilir. Üzüme alerjisi olan kişilerin dikkatli olması önerilir. Düzenli ilaç kullanan kişilerin, tamamen doğal olan bu pekmezi doktor kontrolünde tüketmesi tavsiye edilir. Daha fazla bilgi almak için Bucak Yöresel Ürünler doğal üzüm pekmezi 1 kg yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bucak Yöresel Ürünler doğal üzüm pekmezi 1 kg fiyatı her bütçeye uygundur. Sofranızı bu lezzetle taçlandırmak için hızlı bir şekilde pekmezi Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.