Genel Markalar Boze Bebek Şampuanı Klasik 200 Ml

42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Boze Bebek Şampuanı Klasik 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT BABY Satıcı Ünvanı: FIRSAT BABY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322046809300018 Vergi Kimlik Numarası: 3220468093
    Bu ürün FIRSAT BABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bübchen B0Z320834 BOZE Bübchen Bebek Şampuanı Klasik 200 ml Bübchen Bebek Şampuanı Klasik 200 ml (Papatyalı) Özellikleri
  • - Bebeklerin hassas gözleri için geliştirilerek formüle edilmiştir. - Saç tellerini kırmaz, ekstra koruyucu özelliğe sahiptir. - Bebeğinizin saç ve baş derisinin temizlik ve bakım için geliştirilmiştir. - Doğal yumuşaklık veren Bübchen Bebek Şampuanı, besleyici ve koruyucu özelliğe sahiptir. - İçerdiği papatya ve ıhlamur çiçeği özleri sayesinde saçlara ipeksi parlaklık verir ve saçın kolay biçim almasını sağlar. - Hassas saç derisindeki kuruma ve tahrişleri önler. - Papatya ve ıhlamur çiçeği özleri içerir. - Bitki özlü yıkama hammaddesi içerir. - Optimal cilt koruma özelliğine sahiptir. - Cildin pH dengesi ile uyumludur. - Sabun içermez. - Boya maddesi içermez. - Koruyucu madde içermez. - Dermatolojik olarak test edilmiştir. - Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren (Yetişkinler içinde uygundur) - Kalite Belgeleri: Dünya Sağlık Örgütü ve AET tarafından onay görmüştür. - Aldığı Ödüller: Avrupa Kalite Yönetimi tarafından onay gören ISO 9001 ve ISO 14001 Çevre Korum Ürünün Madde İçeriği: Bübchen ambalajları doğaya saygılıdır, tümü geri dönüşümlü malzemeden üretilmiştir a ödüllerini kazanmıştır. - Bübchen, 50 yıldan uzun süredir bebek ciltleri için en uygun cilt bakım ürünleri üretmektedir. - Bübchen, bir Alman markasıdır. - Bübchen Cilt Koruma Güvencesi: - Optimal cilt uyumu - Doğal etken ve bakım maddeleri - Alerjik reaksiyon riskini minimize etmek için geliştirilmiştir. - Derinin kendi doğal korumasını destekler -Bütün ürünler dermatolojik olarak test edilmiş, uzmanlar tarafından uyumlu olarak onaylanmıştır. Bübchen Aktif Deri Koruma: - Aktif bileşenlerin kompleksi " Bübchen Aktif Deri Koruma" doğal aktif bileşenlerin bir kombinasyonudur
  • bu bileşen, lipidlerin deriye ulaşmasını sağlamlaştırır, nemlendirir ve iltihaplanma sürecini önler. - Sonuç olarak, bebek cildinin doğal direnç bariyeri belirgin şekilde geliştirilmiş ve güvenilir bir koruma altındadır. Bübchen Felsefesinin Temel Prensipleri: - KALİTE: Hammadde kalitesi, doğal bileşenler, üretim kalitesi ve doğallık doğal aktif maddeler gibi sebze kökenli bileşenleri tercih etmiştir. - ÇEVRE DOSTU: Çevrenin korunmasına yönelik üretim yüzünden doğanın korunmasına katkıda bulunur. Hayvanlar üzerinde test yapmamaktadır. - GÜVENİLİRLİK: (ÖKO-TEST) Eko-test işaretli ürünler paketleri "ÇOK İYİ" olarak değerlenmektedir. Bubchen,50 yıldan uzun süredir bebek ciltleri için en uygun cilt bakım ürünleri üretmektedir. - Bebek cildi, yetişkin cildine göre %30 daha ince olduğundan, cilt bariyeri daha hassas ve incedir
  • çok kolay bariyer özelliğini yitirip, alerjenleri daha kolay cilt altına geçebilir. Tüm bu sebeplerden dolayı bebek cildinin özenle korunması gerekir. Bu amaçla, Bübchen Markası ürünlerinde
  • Bebek cildine zarar vermeyen
  • Koruyucu, tedavi edici, besleyici doğal bileşenler tercih etmiştir. Saat 13:00 'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver

Bübchen Bebek Şampuanı Klasik 200 ml ile Huzurlu Banyo Keyfi

Bebek şampuanları bebeklerin bakımı ve temizliği için güvenle kullanılabilecek ürünlerden biridir. Bebeklerin temizliğinin sağlanması için onlara hassas ürünler kullanılması daha sağlıklı ve daha uygun olur. Bebeklerin hassas tenine ve saçlarına uygun bir ürün bulmak için gerekli araştırmalar yapılmalıdır. Gerekli araştırmalar yapılarak sonunda onlar için en uygun ürüne karar verilmelidir. Bübchen bebek şampuanı klasik 200 ml bebekler için oldukça uygun bir ürün olup hassas tenlerine ve hassas saçlarına özenle bakım sağlamaya yardımcı olacaktır. Bebek şampuanı 200 ml olup koduyla satışa sunulmaktadır. Bebek şampuanı seçerken dikkat edilmesi gereken tüm özellikler Bübchen bebek şampuanında mevcuttur. Bebeklerin ciltlerine en uygun şekilde bakım yaparak nazik bir şekilde temizler. Bu sayede bebekler hem gereken temizliğe kavuşmuş olur hem de sağlık açısından bir tehditle karşı karşıya kalmaz.

  • Cilde dost
  • Sağlıklı
  • Boya İçermez

Bübchen Bebek Şampuanı Özellikleri ve İçeriği

Bübchen Bebek Şampuanı Özellikleri ve İçeriği

Bebek şampuanı klasik 200 ml özellikleri açısından bebekler ile uyumludur. Bebeklerin hassas gözleri için özellikle imal edilmiş olup göz yakmayan ve rahatsız etmeyen bir formüle sahiptir. Cildin pH dengesine uygundur. Bebek şampuanı klasik 200 ml içeriği bu yönden de bebekler için uygundur. Bebek şampuanı klasik 200 ml kullanımı oldukça kolay olan bir şampuandır. Optimal cilt koruma özelliğine sahip bir üründür. Sabun, koruyucu ve boya içermez bir şampuandır. Bebeklerin hassas derisi için kuruma ve tahriş meydana gelmemesine özen gösteren bir üründür. Saçlara yumuşaklık verir. Bebeklerin hassas saç tellerini kırmadan temizler, saç tellerini yumuşatır. Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün olup bebeklerde doğumdan itibaren kullanılmaya başlamak için uygundur. Bir Alman markası olan Bübchen bebek şampuanı, bebekler için ekstra uygun özelliklere sahiptir.

Bübchen Bebek Şampuanı Kullananlar ve Yorumları

Bübchen Bebek Şampuanı Kullananlar ve Yorumları

Bebek şampuanı klasik 200 ml kullananlar genel olarak bu üründen oldukça memnun kaldıklarını ifade etmişlerdir. Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün olması dolayısıyla ebeveynlere de güven vermektedir. Bunun yanında bebeklerin rahatlığı için de herhangi bir alerji yaratmaması oldukça ayırt edici bir ürün özelliğidir. Bebek şampuanı klasik 200 ml yorumları ebeveynlerin güvencesini kazandığının bir kanıtı olmaktadır. pH değeri olarak de bebeklerin cildine uyumlu bir değere sahip olması istenmeyen durumların meydana gelmesini engelleyecektir. Doğal bir yumuşaklık verir ve korur. Bu yönüyle bebeklerin hassas derisine ve saç tellerine oldukça faydalı bir üründür. Bitki özlü yıkama hammaddesi içerdiğinden dolayı doğal bir üründür. Bebeklerin gözlerine kaçarak herhangi bir rahatsızlığa ve acıya yol açmaması da, kullanıcıların memnun kaldıkları bir diğer özelliktir.

İndirimli Bübchen Bebek Şampuanı Fiyatı

İndirimli Bübchen Bebek Şampuanı Fiyatı

Bebeklerin yetişkinler ile aynı ürünleri kullanmaları mümkün değildir. Gerek hassas ciltleri gerekse hassas gözleri sebebiyle normal bir şampuan kullanmaları düşünülemez. Bu sebeple onlara özel bir şampuan gerekmektedir. Bebek şampuanı klasik 200 ml fiyatı tüm bu ayırt edici olumlu özellikleri düşünüldüğünde aslında oldukça uygundur. Bebeklerin hassas ciltleri ve hassas gözleri için tasarlanmış olan bu katkısız ürün sayesinde bebeğin temizliği sağlanırken sağlığı da korunmuş olur. Sabun içermeyen bir üründür. Bu sebeple de sabunun verdiği kuruluk hissini vermeyecektir. Bu da yine ürünün fiyatını değer kılmaktadır. Cilde uyumlu pH değeri, katkısız olması ve boya içermemesi gibi özellikleri göz önünde bulundurulduğunda Bübchen bebek şampuanı fiyatı makul bir üründür. Bebeklerin cilt sağlığını korumak için kullanılabilecek uygun bir ürün olduğu söylenebilmektedir.