Buba Life Doğal At Kılı Yüz Fırçası

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buba Life Doğal At Kılı Yüz Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buba Life Satıcı Ünvanı: BURCU BABAYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1280406542
    Bu ürün Buba Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buba Life %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası Yüz fırçası %100 doğal at kılından üretilmiş olup sentetik hiçbir hammadde içermez. Ahşap tabanı da dahil olmak üzere tamamen doğal hammaddelerden üretilmiştir. Ürün, yüksek kaliteli özel duck kumaş kesesi ile gönderilir. Ürünümüz yerli üretimdir ve adil bir şekilde onu üretenlerin değerleriyle size ulaştırılır. · Yüz fırçası, doğal peeling etkisi ile cildinizdeki ölü hücrelerden arınmanızı sağlar. Böylelikle siyah nokta görünümünün de azalmasına yardımcı olur. · Kan dolaşımını hızlandırarak daha parlak ve canlı bir cilt görünümünü destekler. · Cildinizdeki lenf drenaj sistemini desteklerek yüzdeki ödemlerden ve şişliklerden kurtulmanızı sağlar. · Kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak kırışıklık görünümünü azaltır. · Yaşlanmayı yavaşlatarak cildinizin doğal güzelliğini korur. · Doğal bir cilt detoxu yöntemidir. Ürün Kullanımı: · Yüz fırçasını özellikle sabah rutininizin bir parçası olarak, cildinizin uyanmasını ve canlanmasını desteklemeniz için kullanmanız önerilir. · Kuru ve temiz bir cilde uyguladıktan sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayıp ardından nemlendirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver