Genel Markalar Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör (renk Stok Durumuna Göre) P1255S9947

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör (renk Stok Durumuna Göre) P1255S9947

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURU HEDİYELİ Satıcı Ünvanı: PINAR YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9310836309
    Bu ürün DURU HEDİYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör (renk Stok Durumuna Göre) P1255S9947

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

BTS Portable Wireless Kablosuz Hoparlör ile Müzik Deneyimi

Hoparlörler geçmiş dönemlerde ağırlıklı olarak bilgisayar donanımları arasında yer alan ürünler olmasına karşın günümüzde telefon ve tabletlerde de kullanılabilen ve müzik severler tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Kablolu tasarımlar halen üretilmeye devam eden hoparlör çeşitleri olmasına karşın Bluetooth teknolojisinin gelişmesi nedeniyle farklı tasarım ve modellerin üretimleri de yapılmaya başlamıştır. Pek çok marka tarafından yapılan hoparlör üretimleri gerek teknolojileri gerekse boyutları ile değişiklik gösterebildiği gibi aynı zamanda konfor sunmaktadır. Son nesil Bluetooth bağlantılarına sahip olan portable wireless speaker hoparlörler bağlantı hızları ve kopma yaşanmamaları nedeniyle sıklıkla tercih edilirken renk seçenekleri de müşterilerin tarzlarına uygun üretimlerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Taşınabilir hoparlör modellerinin günümüzde sıklıkla kullanılmaya başlanması kullanıcıların müziklerini herkesle paylaşabilmelerine olanak sağlamaktadır. Farklı fiyatlardan satışa sunulabilen ürünler kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren özellikleri ile değişken fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

  • Kablosuz bağlantı
  • Şık tasarım
  • Uygun fiyat

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Avantajları

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Avantajları

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör P1255S9947 müzik dinlemekten keyif alan kullanıcılar için özel olarak geliştirilen ürün kablosuz bağlantıları sayesinde her an müziğe ulaşabilmeye olanak sağlamaktadır. Minimal tasarımlarda üretilebilen cihazlar kullanıcıların isteklerine göre farklı özelliklere de sahip olabilmektedir. Yapılan üretimler koruma ve dayanıklılıklarına göre değişiklik gösterebilmesine karşın su ve toza karşı dayanıklı ürünler müzik severler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Telefon ve tabletler ile bağlantısı kurulmak istenen portatif hoparlör modelleri genel olarak minimal olurken bilgisayar ile bağlantı kurulmak istenen ürünler kullanımlarına göre daha büyük olabilmektedir. Taşınabilir modeller minimal şekillerde tasarlanır. Telefon veya herhangi bir alan tutturulabilmeleri için özel aparatlara sahip olabilir. Büyük tasarımlara sahip olan modeller tekerlekli olarak üretilebilir. Üretimlerde tercih edilen bağlantı seçenekleri kablolu, bluetooth ve wireless bağlantısı olur. Son dönemlerde Bluetooth bağlantılarına sahip hoparlörler sıklıkla tercih edilir. İçerisinde bulunan teknolojisine göre değişiklik gösteren ürünler model ve tasarımlarına ek olarak renk seçenekleri de pek çok kişiye hitap eder.

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Özellikleri

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Özellikleri

Taşınabilir kablosuz hoparlör özellikleri ile değişiklik göstermektedir. Su geçirmez özellikleri ile kullanıcılar tarafından dikkat çeken portable wireless speaker Bluetooth bağlantısına sahip olması nedeniyle de dikkat çekmektedir. Plastik malzemeden üretilen ürün MP3 oynatma konusunda son derece yüksek performans sağlamaktadır. Dokunmatik özellikleri bulunmayan ürün üzerinde bulunan düğmeleri ile kontrol edilmektedir. Bluetooth 3.0 teknolojisine sahip olan ürün 10 metreye kadar bağlantı sağlayabilir. Bağlantıyı stabil hale getirerek kopmayı engellemek üzere ek donanımlara sahip olan ürün tam şarjda 2-4 saat arasında müzik oynatabilmektedir. AUX bağlantısına da sahip olan portable hoparlör istenilen cihaza rahatlıkla bağlanılarak da kullanılabilmektedir. Çift bağlantının tercih edilmesi pek çok alanda kullanıcılar için avantaja sahip olurken 66x68 mm ölçüleri ile de minimal taşınabilir hoparlörler arasında önemli bir yere sahiptir. Renk seçeneklerine de sahip olan ürün siyah olarak sıklıkla satışa sunulmasına karşın geniş renk seçeneği sayesinde müşterilere seçim şansı sunmaktadır.

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Yorum ve Fiyatı

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör Yorum ve Fiyatı

BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Ürünlerin özellikleri başta olmak üzere pek çok farklı konuda yapılabilen yorumlar kullanıcı deneyimlerine nedeniyle çeşitlilik göstermektedir. Yorumlar genel olarak bağlantı hızı ve kalitesi başta olmak üzere ses kalitesi ve dayanıklılık konularında ağırlık göstermektedir. Portable wireless speaker fiyat bilgileri de değişiklik göstermektedir. BTS Portable Wireless Speaker Kablosuz Hoparlör ile müzik keyfini her yerde yaşayabilirsiniz. Piknikte, kumsalda, balkonda, bahçede, arkadaşlarla eğlencede kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.