Btm Bitüself Star 20cm Kırmızı Yalıtım Bandı Düz Kendinden Yapışkanlı

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Btm Bitüself Star 20cm Kırmızı Yalıtım Bandı Düz Kendinden Yapışkanlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUNA YAPI Satıcı Ünvanı: TUNA PANEL DEMİR ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Mersis Numarası: 0861078410500001 Vergi Kimlik Numarası: 8610784105
    Bu ürün TUNA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elastomerik bitüm esaslı
  • kendinden yapışkanlı, polyester laminasyonlu Folyo ile lamine edilmiş su yalıtım bandı. Kullanım Yerleri Yapıların iç ve dış kısımlarında, metal ve diğer çatılarda, bina çatlaklarında, baca-duvar dibi, saçak, mahya birleşimlerinde, ahşap, metal, cam, sıva, beton, çimento, tuğla, kiremit, asfalt esaslı malzemelerin yalıtımı ve onarımında, çatı pencereleri ve bacaların etrafında, korkuluklarda, shingle detaylarında kullanılır. Yüzey Hazırlığı Uygulama yapılacak yüzey, kuru ve temiz olmalıdır. Tüm gevşek parçalar, kalıp ayırıcı yağlar, kalıntılar, boya pas ve diğer zayıf yapışmış malzemeler yüzeyden temizlenerek uzaklaştırılmalıdır. Metalik, plastik vb. yüzeyler uygun bir solvent yardımıyla temizlenmelidir. Beton, sıva, sunta gibi pürüzlü yüzeylere, emici yüzeylere, BİTÜSOL veya BİTÜMER astar tatbik edilmeli, tamamen kuruması beklenmelidir. Uygulama Şekli Bitüself Star kendinden yapışkanlı su yalıtım bandının alt yüzeyindeki koruyucu folyo sıyırıldıktan sonra yapışkanlı bölüm, uygulama yapılacak yüzeyesıkıca bastırılarak yapıştırılır. Bitüself Star üst yüzeyinden kauçuk el merdanesi ile geçilerek tam yapışma sağlanır. Ambalaj Bitüself Star kendinden yapışkanlı su yalıtım bandı, 10-15-20-30-60 cm eninde , 10 m boyunda rulo halinde ambalajlanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver