Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Şok olmaya hazır mısınız? Arkadaşlarınızla daha önce hiç tecrübe etmediğiniz şekilde eğleneceksiniz. Ürün Detayları Şaka bıçağı tamamen zararsız,plastik malzemeden imal bir bıçaktır.
  • Keskinlik özelliği olmayıp, batırma fonksiyonu neticesinde bıçağın batması gereken bölümü içeri girmektedir.
  • Sevdiklerinize şaka yapmak istemezmisiniz.
  • Şaka bıçağı ile hem güvenli, hemde gerçekçi şakalar yapabilirsiniz.
  • Ürün Özellikleri Ürün Uzunluğu : 25 cm
  • Ürün Rengi: Siyah
  • Paket İçeriği : 1 adet Plastik Şaka Bıçağı

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Bs İthalat 58813152OZAT44SA Plastik Şaka Bıçağı

Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağı ile arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir biçimde vakit geçirebilirsiniz. Bu ürün, şaka günü olarak kabul edilen 1 Nisan için hazırladığınız kurguların bir parçası olabilir. Bu objeyi herhangi bir zamanda sevdiklerinize şaka yapmak için de kullanabilirsiniz. Son derece gerçekçi görünen bıçak, zararsızdır. Sevdiklerinize güvenli bir şekilde şaka yapmak için tercih edebileceğiniz ideal bir üründür. Bu dekoratif objeyi yaşam alanlarınızı dekore etmek için de tercih edebilirsiniz. Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağını masanızın üstünde ya da kitaplığınızın raflarında sergileyebilirsiniz. Makul boyutları sayesinde yer kaplamayan gerçek görünümlü plastik bıçak, dizi ve film setlerinde de sıklıkla kullanılan bir üründür.

  • Bu ürün 25 cm uzunluğundadır.
  • Bıçak plastik malzemeden üretilir.
  • Ürün, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz.

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağının Özellikleri Neler?

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağının Özellikleri Neler?

Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağı kaliteli materyallerden üretilir. Arkadaşlarınıza şaka yaparken kullanabileceğiniz bu ürünün sahte olduğu kolay bir şekilde anlaşılmaz. Bu dekoratif objenin üretim aşamasında tercih edilen siyah boya, kullanıma bağlı olarak solmaz. Bu, bıçağın cildinize zarar vermesini önler. Ürünü uzun bir süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağı 25 cm uzunluğa sahiptir. Gerçekçi boyutları ile öne çıkan bu ürün, son derece hafiftir. Bu sayede bahsi geçen dekoratif objeyi yanınızda konforlu bir biçimde taşıyabilirsiniz. Bu ürünün uç kısmı herhangi bir katı cisim ile temas ettiğinde yaylı sistem aracılığı ile kasanın içine girer. Böylelikle şaka yaparken kendinize ya da sevdiklerinize zarar vermeniz mümkün olmaz. Bıçağı gerçekçi bir hâle getiren siyah boya sayesinde ürünün plastik olduğu anlaşılmaz.

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağı Kullanımı Güvenli mi?

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağı Kullanımı Güvenli mi?

Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağı son derece güvenlidir. Bu ürün, yumuşak bir malzemeden üretildiği için sevdiklerinize zarar vermez. Şaka amaçlı kullanmanız gereken bu bıçak, keskin değildir. Bu dekoratif objeyi kullanarak herhangi bir canlıya veya eşyaya zarar vermek imkânsıza yakındır. Ürünün uç kısmı bıçağı bir yere batırmaya çalıştığınızda içeri girer. Böylelikle şaka yapmadan önce gerçekçi görünen bu bıçağın sahte olduğu o esnada ortaya çıkar. Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağı ile güvenli bir şekilde sevdiklerinizi korkutup şok edebilirsiniz. Bu ürün gerçekçi görünmesine rağmen kimseye zarar vermez. Plastik şaka bıçağı kaliteli materyaller kullanılarak imal edildiği için kısa bir süre içinde işlevini yitirmez.

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağını Kimler Tercih Eder?

Bs İthalat Plastik Şaka Bıçağını Kimler Tercih Eder?

Bs İthalat siyah plastik şaka bıçağını arkadaşlarını kandırmak isteyen herkes tercih edebilir. Özellikle 1 Nisan gibi özel şaka günlerini seven bireyler sevdiklerini şok etmek için bu ürünü satın alabilir. Heyecan dolu anlar yaratmaktan keyif alıyorsanız arkadaşlarınızı şaşırtmak için kullandığınız ürünlerin arasına bu bıçağı da ekleyebilirsiniz. Şaka yaptığınız esnada gerçek bıçak kullanıp birine zarar vermekten korkuyorsanız bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Böylelikle kimsenin can güvenliğini tehlikeye atmadan keyifli bir biçimde vakit geçirebilirsiniz. Renkli bir kişiliğe sahip olan insanlar bu dekoratif objeyi yaşam alanlarını süslemek için de tercih edebilir. Şaka bıçağı, sevdikleri ile eğlenmekten hoşlananların favorileri arasında yer alır. Dilerseniz siz de BS İthalat plastik şaka bıçağı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.