Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 10 4'lü

554,52 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 10 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bruno baby serum fizyolojik damla (5 ml x 10 flakon) Kullanım yeri: Serum fizyolojik solüsyonu, bebeklerin, çocukların veya yetişkinlerin burun ve gözlerinin günlük temizliği ve bakımı için önerilmektedir. Burun temizliği: serum fizyolojik solüsyonu, bebeklerin genellikle mukusla tıkalı olan burunlarının yıkanmasını kolaylaştırır, salgılardan kurtulmalarına yardımcı olur. Ayrıca, nemlendirici etkisinin yardımıyla özellikle yetişkinlerin burun kuruluğu yakınmasını hızlı bir şekilde giderir. Göz temizliği: serum fizyolojik solüsyonu, gerek bebeklerin gerekse de yetişkinlerin göz temizliği için kullanılabilir. Günlük kullanım şekli ve dozu: kullanım için tek dozluk flakonun üst kısmı döndürülüp kopartılarak açılır. Buruna uygulama: baş hafifçe eğik olacak şekilde, flakonun ucu bebeğin ya da erişkinin burun deliğine sokulur ve daha sonra flakon hafifçe bastırılarak sıkılır. uygulama sonrasında bebeğin burnu nazikçe sümkürtülmeli, erişkinler de kendi burunlarını temizlemelidirler. Göze uygulama: bir parça pamuk flakonla ıslatılarak, bebeğin göz kapakları nazikçe silinir veya göze flakondan birkaç damla damlatılarak, steril bir kompres yardımıyla bebeğin göz kenarları temizlenir. Bebeklerde, orta kulağa herhangi bir enfeksiyon bulaşması riskini önlemek için flakon çok az bir basınçla uygulanmalıdır. Yetişkinlerde bu ürün doğrudan göze damlatılarak yıkama ya da göz banyosu şeklinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 ml
Geri Bildirim Ver