Brtr Kimya 1 Lt Saf Aseton %99,9

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Brtr Kimya 1 Lt Saf Aseton %99,9

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Brtr Kimya 1 Lt Saf Aseton %99,9 BOYA SÖKÜCÜ,TEMİZLİK SOLVENTİ,İNCELTİCİ VE OJE ÇIKARICI

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Brtr Kimya 1 Lt Saf Aseton

Kalıcı oje ve çıkmayan boya izlerini temizlemek üzere geliştirilen bu ürün mükemmel bir şekilde işlevini gerçekleştirir. Brtr kimya 1 lt saf aseton uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Geniş hacmi sayesinde kullanım ömrü yüksektir. Bu ürün kalıcı ojeleri dahi kısa süre içerisinde çıkarır. Günlük ojeleri rahatlıkla çıkarabileceğiniz ve tırnak bakımı yaparken ihtiyacınız olabilecek bu ürün son derece kullanışlıdır. Ürün zor, renkli ve ellere bulaşabilecek ojeleri dahi saniyeler içerisinde temizleyerek rahat bir kullanım sunar. Pamuk yardımıyla kısa sürede ojelerinizden kurtulabileceğiniz güçlü formülü sayesinde zamandan tasarruf etmeniz mümkün olur. Kaliteli içeriği siyah ya da kırmızı koyu renkli zor ojelerin çıkarılmasında oldukça etkilidir. Günlük kullanıma uygun bu ürünün litrelik modeli sayesinde asetonu uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kolay ve hızlı oje çıkarma
  • Verimli büyük boy
  • Elde leke bırakmayan temizlik

Mükemmel Brtr Kimya Aseton Deneyimi

Mükemmel Brtr Kimya Aseton Deneyimi

Koyu renkli ojeleri çıkarmak zaman alabilir. Bu zor renkleri çıkarırken elleriniz ojeye bulaşabilir ve ojelerinizi çıkartmak gittikçe güçleşebilir. Brtr kimya 1 lt saf aseton kullananlar bu tarz zorluklara maruz kalmadan mükemmel bir aseton deneyimi yaşarlar. Tırnakları yıpratmadan saniyeler içerisinde zor renkli ojeleri bu ürün sayesinde kolaylıkla çıkartabilirsiniz. İlk kullanımdan sonra dahi bu ürünün hızından ve kalitesinden etkilenebilirsiniz. Bu güçlü aseton sayesinde tırnaklarınız sürdüğünüz ojenin rengini almadan doğal görünümüne kavuşur. Asetonu bir kez kullanmanız ojelerinizi çıkarmak için yeterlidir. Ürünü tekrar tekrar pamuk yardımıyla tırnaklarınıza değdirmenize gerek yoktur. Güçlü kimyasal bileşenlerini kısa sürede ojelerinizi çıkarmak için kullanabilir ve asetonu uzun süre solumadan işleminizi tamamlayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı müşterilerine kaliteli bir tırnak temizliği deneyimi sunar. Mükemmel düzeyde bir aseton deneyimine siz de sahip olabilirsiniz.

Brtr Kimya Aseton Avantajları ve Yorumları

Brtr Kimya Aseton Avantajları ve Yorumları

Ojelerinizi çıkarırken zamandan ve maliyetten tasarruf edebilirsiniz. Az zamanda tırnaklarınızı doğal görünümüne kavuşturmak Brtr saf aseton ile mümkündür. Tırnağınızda renk bırakmayan dokusu sayesinde kısa sürede istenen doğallıktaki görünümü elde edebilirsiniz. Güçlü formülü yalnızca oje çeşitleri için değil aynı zamanda zorlu boya lekelerini çıkartmak için de uygundur. Bu formül kullanılan yüzeylerde herhangi bir kalıcı zarara neden olmadan rahatlıkla kullanılabilir. İçeriğindeki kimyasal formül el ve tırnaklarda kullanılmak için uygundur. Tırnaklarınızı bu ürüne gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Temas edilen el ve tırnaklarda sağlık sorunları ile karşılaşmamak için özel olarak geliştirilir. Litrelik boyu sayesinde uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Brtr kimya 1 lt saf aseton yorumları arasında kalıcı ojelerde dahi ürünün son derece etkili olduğuyla ilgili paylaşımla bulunur. Bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Uygun ve Cazip Brtr Kimya Aseton Fiyatı

Uygun ve Cazip Brtr Kimya Aseton Fiyatı

Küçük miktarlarda kullanılsa bile yüksek kalitede temizleme özelliğine sahip bu ürün son derece verimli bir yapıya sahiptir. Pamuk ya da pamuklu bir bez yardımıyla tırnaklarınızda bulunan üç dört katlı yoğun renkli ojelerin çıkarılmasında yüksek performans gösterir. Özel makine yardımıyla tırnaklarınızdan kazınan kalıcı ojeleri bu aseton ile çıkarmanız mümkündür. Kalıcı oje sonrası bu kazıma işlemi bazı kişilerin hassas tırnak yapısına zarar verebilir. Bu ürün sayesinde tırnaklarınıza zarar gelmeden kolaylıkla kalıcı ojelerinizi çıkarabilirsiniz. Pamuğa dökülen asetonu bir süre tırnaklarınızda beklettikten sonra kalıcı ojeleriniz kendiliğinden sökülür. Normal ojelerinizi saniyeler içerisinde çıkarabilen bu ürün hem zamandan hem de aseton maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olur. Bir litrelik büyük kutusu sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz Brtr kimya 1 lt saf aseton fiyatı ve ürünün görselini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.