Brother Mfc-1911w Wi-fi Çok Fonksiyonlu Mono Laser Yazıcı Orjinal Tonerli

9.150 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.631,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Brother Mfc-1911w Wi-fi Çok Fonksiyonlu Mono Laser Yazıcı Orjinal Tonerli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmarketim Satıcı Ünvanı: ZERTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998182941100001 Vergi Kimlik Numarası: 9981829411
    Bu ürün Techmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1911w

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer

Yazıcılar, uzun yıllardır farklı alanlarda kullanılabilen, kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren çok sayıda özelliği içerisinde barındırabilen bilgisayar ekipmanları arasında yer almaktadır. Genel olarak belge ve dosya çıktılarını almak için kullanılan cihazlar aynı zamanda renkli olarak da fotokopi çekimi yapabilir. Renkli çıktı yapmak isteyen kişiler tarafından tercih edilen yazılar özellikle fotoğrafçılık için tercih edilirken farklı teknolojilere sahip yazıcılar kullanıcıların isteklerine üretilmektedir. Pek çok farklı üretici tarafından imal edilebilen yazıcılar ihtiyaçlara göre farklı boyutlarda ve özelliklerde olabilmektedir. Brother mfc-1911w-2t marka tarafından yapılan üretimler arasında önemli bir yere sahiptir. Faks özelliğine de sahip olabilen yazıcılar kurumlarda kullanılabildiği gibi aynı zamanda ev tipi kullanıma da uygun olmaları nedeniyle tercih edilmektedir. Son teknoloji yazıcılar arasında yer alan ürünler kullanıcıların isteklerine göre farklı amaçlarla kullanılabilmektedir.

  • Faks özelliği
  • Lazer yazıcı
  • Uygun fiyat

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 Özellikleri

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 ÖZellikleri

1961 yılında Japonya’da kurulan Brother markası ilk yıllarında üretimlerini dikiş makineleri üzerine yaparken devam eden yıllarda farklı teknolojik cihazların üretimlerini yaparak devam ettirmiştir. Kalitesi ile dikkat çeken marka 1964 yılında dönemin önde gelen cihazlarından birisi olan daktiloların üretimlerini yapmasına karşın devam eden yıllarda bilgisayar parça ve ekipmanlarının üretimlerini yapmaya başlamıştır. 1971 yılında teknolojisi Brother markasına ait olan ilk hızlı nokta vuruşlu yazıcısını üreten marka kısa sürede adından söz ettirmesi nedeniyle pek çok kişi tarafından tanınan markalardan birisi haline gelmiştir. Japonya’ya ek olarak Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkeye ürün satışı yapmaktadır. Brother mfc-1911w-2t fotokopi tarayıcı faks wi-fi laser yazıcı özellikleri ile markanın dikkat çeken tasarımlarından birisidir. Kullanıcılarının isteklerine karşılık verebilen cihazlar arasında yer alan ürün birden fazla işlemi yapabilmesi nedeniyle de farklı kullanım alanlarına hitap edebilmektedir.

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 Kullanımı

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 Kullanımı

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 özellikleri ile dikkat çeken cihazlar arasında yer almaktadır. Genel olarak üretimlerinde son teknolojiyi tercih eden Brother markası kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek yazıcı modelleri ile dikkat çekmektedir. Brother mfc-1911w-2t toner wifi desteği sunması nedeniyle de pek çok kişi tarafından tercih edilen cihazlar arasında yer almaktadır. Tarayıcı özelliklerine de sahip olabilen ürün geniş kullanım alanı vadetmesi nedeniyle de dikkat çekmektedir. Brother mfc-1911w-2t lazer yaz. / tar. / fot. / fax(2 tonerli) çift tonerli olması sebebiyle de uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen cihazlar arasında yer almaktadır. Kullanıcıların isteklerine göre sadece yazıcı olarak kullanılabilen ürün aynı zamanda tarama ve faks işlemleri için de kullanılabilmektedir.

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 Yorum ve Fiyatları

Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 Yorum ve Fiyatları

Brother mfc-1911w-2t yorum bilgileri ve görüşleri okuyabilirsiniz. Yorumlar genel olarak kullanımları ile ilgili olmasına karşın kullanıcılar tarafından deneyimlerde paylaşılmaktadır. Kaliteli parçaları ve uzun süreli kullanımı ile ilgili çok sayıda yorum alan ürün fiyatları ile de yorumlanabilmektedir. Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner satın al işlemi için kolay adımları takip edebilir, ürüne Trendyol'da hızlıca sahip olabilirsiniz. Brother Mfc-1911w-2t Çok Fonks.faxlı Mono Laser Printer Wi-fi +2 Tam Dolutoner 171527 fiyatı ve performansı ile kullanıcılarını memnun eder. Siyah beyaz baskı hızı dakikada 20 adet A4 olan yazıcı 150 sayfa kağıt giriş kapasitesi sunar. USB kablo, USB girişi ve Wi-fi bağlantısı bulunan cihazla işleriniz çıktı alabilirsiniz.