Brons Eva Tahta Silgisi Mıknatıslı Br-259

42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
34,97 TL
4. Ürüne 20 TL İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
36,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Brons Eva Tahta Silgisi Mıknatıslı Br-259

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tahta silgisi
  • Kolay kullanım Ergonomik yapısı ile silme kolaylığı sağlamaktadır.
  • Sünger dış tasarım
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Brons Mıknatıslı Eva Tahta Silgisi Br-259

Yazı tahtalarındaki yazıları silmek için tahta silgileri kullanılır. Bu tahtaların uzun süreli ve yüksek performansla kullanımı için uygun silgilerle temizlenmesi gerekir. Kırtasiye ürünlerinde köklü bir tecrübeye sahip Brons markası, fonksiyonel ürünleriyle bu alanda fark yaratır. Mıknatıslı eva tahta silgisi Br-259 üretiminde kullanılan eva malzemeyle dayanıklı bir yapıya sahiptir. Özellikli tasarımı etkili temizlik sağlar. Yazı tahtası kullanımında kalem, silgi gibi materyalleri etkili kullanmak için sürekli elinizin altında bir yerde olması önemlidir. Özellikle devamlı kullanımlarda silginin yakınınızda oluşu işlemlerinize hız kazandırır. Brons tahta silgisi, mıknatıslı yapısı sayesinde bu anlamda efektif kullanılan bir üründür. Kullanım sırasında silgiyi tahtaya mıknatıslı kısmından yapıştırarak pratiklik kazanabilirsiniz. Böylece çalışmalarınızı rahatça tamamlayabilirsiniz.

  • Leke ve iz bırakmayan malzeme
  • Ergonomik gövde
  • Mıknatıslı pratik kullanım

Kaliteli Eva Malzemeden Üretilen Brons Tahta Silgisi

Kaliteli Eva Malzemeden Üretilen Brons Tahta Silgisi

Brons mıknatıslı eva tahta silgisi Br-259, üstün kalite eva malzeme kullanılarak üretilir. Açılımı etilen vinil asetat olan bu madde kağıt ve köpüğe benzeyen kendine özgü bir dokuya sahiptir. Son derece dayanıklı bir malzemedir. Esnek yapısı ısı farklarından etkilenmediği için uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Üzerinde bakteri oluşumu olmaz. Bu da ürünü güvenli kullanım için ideal hale getirir. Eva tabandaki özel mıknatıslı kısım silgiyi tahtaya yapıştırmanıza olanak verir. Bu şekliyle yazım sırasında hem zamandan hem de yerden tasarruf sağlar. Model tasarımı el anatomisine uygun şekilde yapılır. Bu durum kullanım sırasında ürünü konforlu kılar. Brons marka eva silgiyle tüm yazım ve çizim işlerinizi pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ürün, farklı alanlarda kullanım için de son derece uygundur. Kendiniz ya da yakın çevreniz için tercih edebilirsiniz.

Brons Eva Tahta Silgisi ile Etkin Temizleme

Brons Eva Tahta Silgisi ile Etkin Temizleme

Yazı tahtaları pek çok amaçla kullanılabilir. İş, okul ya da çocuk aktivitelerinde sıkça bulan bu ürün üzerinde kullanılan malzemelerin kalitesi ve işlevselliği pek çok açıdan önem taşır. Etkili bir kullanım için tahtanın iyi şekilde temizlenmesi gerekir. Kalemler kalitesiz bir ürünle silindiğinde tahta üzerinde iz bırakabilir. Bu izler, bir süre sonra üst üste gelerek artar ve kullanım performansını düşürür. Bir noktadan sonra altta kalan izleri temizlemek mümkün olmayabilir. Bunun gibi sorunları baştan önlemek için kullanılan silginin kalitesi çok önemlidir. Brons mıknatıslı eva tahta silgisi Br-259, özel yapısı sayesinde iz bırakmadan temizlemeye olanak sağlar. Aynı zamanda yazım performansını doğrudan etkiler. Silgi kısmı tahtada tortu bırakmadan temizleme yapacak şekilde tasarlanır. Böylece defalarca üst üste kullanıma olanak tanır. Tüm bu üstün özellikleriyle tahtanızı uzun ömürlü kullanmanız mümkündür.

Avantajlı Fiyatıyla Brons Eva Mıknatıslı Tahta Silgisi

Avantajlı Fiyatıyla Brons Eva Mıknatıslı Tahta Silgisi

Brons markası kaliteli kırtasiye ürünleri üretimiyle yıllardır piyasanın önde gelen isimlerinden biri olmayı başarır. Ürünlerin ergonomik ve işlevsel olmasına dikkat eder. Böylece kullanan kişiye konfor deneyimi yaşatır. Brons mıknatıslı eva tahta silgisi br-259 fiyatı, ürünün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle birleşince bütçe dostu şeklindedir. Tahta silgileri zamanla kalem boyalarını üzerinde toplar. Bu durum bir süre sonra işlevinin kaybolmasına sebep olur. Brons marka eva silgi malzeme özelliğiyle kolayca temizlenebilen bir yapıdadır. Bu da ürünü uzun süre kullanmaya olanak tanıyarak bütçe dostu yapar. Dönemsel olarak yapılan indirimlerle marka ürünlerin fiyatını daha da uygun hale getirir. Dilerseniz çoklu alım yaparak stoklu şekilde de kullanabilirsiniz. Böylece sık kullanılan bu ürün her ihtiyacınız olduğunda elinizin altında olur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Brons Eva mıknatıslı tahta silgisi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli Brons marka eva tahta silgisine Trendyol avantajlarıyla kolayca sahip olabilirsiniz.