Britax Römer Kidfix Iıı M Oto Koltuğu Moonligh Blue 15-36 Kg

4.787,03 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Britax Römer Kidfix Iıı M Oto Koltuğu Moonligh Blue 15-36 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ‘’ Britax Römer markalı oto koltukların Türkiye’deki resmi yetkili iki distribütöründen biri Joker Baby mağazalarıdır ‘’ ‘’ Tüm Britax Römer markalı oto koltuklar Almanya üretimidir ‘’ BritaxRomer Kidfix III M 1536 Kg Isofixli oto koltugu ozellikleri daha fazla guvenlik icin 4. nokta Secure Guard ile guvenli bir koltugu daha guvenli hale getirir. Ekstra 4. nokta, onden gelen carpma durumunda karin bolgesindeki kuvveti 35e kadar azaltmaya yardimci olur. XpPad, Grup 2, 3 icin yeni bir emniyet standardi olusturan teknoloji, aracin koltuguna kiyasla, cocugunuzun boynuna tesir edecek darbe kuvvetlerini 30a kadar azaltir. Ayarlanabilir yan darbe teknolojisi SICT, ustun yan darbe korumasi saglar ustelik ayarlanabilir. SICT Ozelligi, urunlere sonradan ilave edilemez veya cikarilamaz. Hava yastigi gibi patlamaz. Bu ozellik ayni zamanda urunun dis tarafinda oldugu icin cocuklari rahatsiz etmez. Sadece kapiya yakin olan tarafta kullanilir ve baska yolcular icin yer kazandirir. Isofix sistemi sayesinde koltuk dogrudan aracin Isofix baglanti noktalarina baglanabilir, bu sayede kolayca ve emniyetli bir sekilde montaj saglanir. Sezgisel olarak konumlandirilmis kemer kilavuzlari, aracin 3 noktali emniyet kemerini surekli olarak dogru konumda tutar, cocugunuz icin en ust seviyede emniyet saglar. Derin kasali, yumusak minderlerle kaplanmis yan kanatlar, optimum yan darbe korumasi saglar. V Sekilli Arkalik, Cocugunuzun tum gelisimi boyunca mukemmel bir uyum saglar. Yukseklik ayarli kemer sistemi ve kafa yastigi, cocugunuzun omzunun uzerinden dogru pozisyonunda kalmasina olanak saglar. Kullanilmadiginda bile Isofix Ile Korunan Koltuk, Cocugunuz kullanmadigi zamanlarda kaldirmaniza ya da yeniden kurmaniza gerek kalmaz. Kurulum gostergeleri koltugun dogru bicimde monte edildigini onaylar. Geri cekilebilen Isofix kollari koltugunuzu saklamaniz veya 23 grubunda yalnizca kemerli opsiyon ile kullanmaniz durumunda Isofix baglantilarinin toplanmasini saglar. Yumusak dolgulu, yikanabilir kilif, cocugunuzun koltukta rahat etmesini saglar ve yikama icin kolayca cikarilabilir.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 15-36 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver