Brit Care Sensitive Venison Potato 12 Kg Geyikli Köpek Maması

2.850 TL
(237,50 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.554,41 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brit Care Sensitive Venison Potato 12 Kg Geyikli Köpek Maması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KingPetshop Satıcı Ünvanı: HİDAYET ERSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804048700200001 Vergi Kimlik Numarası: 3690127459
    Bu ürün KingPetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brit Care Sensitive Venison Potato 12 Kg Geyikli Köpek Maması

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Geyik
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Brit Care KY.10049 Sensitive Geyik Etli 12 kg Köpek Maması

Köpek sağlığı için mama tercihi oldukça önemlidir. Hayvanın yaş aralığından ihtiyaç duyduğu besin ögelerine kadar birçok kıstas mama seçiminde dikkate alınır. Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız 12 kg köpek maması, yetişkin köpeklere yönelik üretilen besleyici bir mamadır. Zengin içeriğiyle köpeklerin sağlıklı beslenmesine olanak veren bu mama, tahılsız formülüyle benzerlerinden ayrılır. Özellikle sindirim hassasiyeti yaşayan hayvanlar için ideal olan Brit Care Sensitive köpek maması, tüm orta ırk köpeklere uygun içeriğiyle geniş bir alıcı kesiminin ilgisini çeker. İçeriğindeki geyik etiyle köpeklerin damak zevkine de hitap etmeyi başarır ve evcil hayvanınız için lezzetli aynı zamanda besleyici bir öğün oluşturur.

  • Aroması: Geyik
  • Miktar: 12 kg
  • Irk: Orta ırk

Brit Care Sensitive Tahılsız Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Brit Care Sensitive Tahılsız Köpek Maması İçeriği Nasıl?

Yetişkin köpekler için özel içeriğe sahip olan Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız 12 kg köpek maması, sağlıklı bir öğün için gerekli tüm besin maddelerini barındırır. 1-7 yaş arasındaki köpeklerin ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallere sahiptir. Tahıl oranı oldukça düşük olan mama, özellikle hareketsiz köpeklerde obezite riskini azaltır. Üründe geyik eti, patates, kurutulmuş elma, doğal aromalar, tavuk yağı, kıkırdak özü ve ayrıca biberiye, karanfil, narenciye gibi meyve ve otlar bulunur. Lezzetini içerisindeki %36 geyik etinden alan Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız köpek maması, yaşı ilerleyen köpeklerin sağlığını korumaya yardımcı olur. Özellikle hassas bünyeli köpeklerde oluşabilecek kalp, diyabet gibi tipik hastalıklara karşı koruyucu görev üstlenir. Ayrıca mamanın içeriğindeki protein-yağ dengesi kas oluşumunu destekler.

Brit Geyik Etli 12 kg Köpek Maması Tüy Sağlığını Etkiler mi?

Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız 12 kg köpek maması, eklem sağlığından tüy sağlığına kadar birçok açıdan köpeğinizi destekler. Ürün içeriğindeki omega 3 ve omega 6 yağlarıyla köpeğin tüy sağlığına iyi gelirken aynı zamanda tüylerin parlak ve canlı görünmesine destek olur. Özellikle deri ve tüy hassasiyeti olan köpekler için besleyici bir etki gösterir. B grubu vitaminleri ve E1, E6 vitaminleri ile derinin beslenmesine ve güçlenmesine katkı sağlar. Hücresel bağışıklık sistemini güçlendiren C vitamini ve prebiyotik katkılarıyla hayvan sağlığını enfeksiyonlardan korumaya yardımcı olur. Hayvansal içeriklere sahip formülü, hücresel bağışıklığı yükseltmeye katkı sağlar. Mama, genel olarak tahılsız yapısıyla düşük karbonhidrat oranına sahiptir. Tahıldan kaynaklanan alerjilerin önüne geçer ve hassas sindirim sistemini güçlendirmeyi kolaylaştırır. Özellikle gıda intoleransına sahip köpeklerin rahatlamasına yardımcı olur.

Brit Care Sensitive Tahılsız Köpek Maması Kullanımı Nasıl?

Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız 12 kg köpek maması, ana öğün olarak tercih edilen bir üründür. Bu ürün normal gıdalarla beslenemeyecek kadar hassas olan köpeklere hitap ettiği için köpeğinizin ana beslenme düzenini yalnızca bu mamayla oluşturmanız önemlidir. Mama miktarını belirlerken köpeğin kilosunu ikiyle çarparak evcil hayvanınıza vermeniz gereken miktarı öğrenebilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa Brit Care Sensitive geyik etli 12 kg köpek maması ile köpeğinizi besleyebilirsiniz. Bu ana öğünün yanında markanın nemli ve yarı nemli ek beslenme atıştırmalıkları arasından seçim yapabilirsiniz. Mama hakkında kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız 12 kg köpek maması yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Evcil hayvanınızı eklem sağlığından bağışıklığına kadar birçok açıdan destekleyecek olan Brit Care Sensitive geyik etli tahılsız mamayı Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.