Brillant Çizgili Tül Yeni Model Tül Perde

450 TL
Boyut/Ebat: 100 x 250
100 x 250
150 x 200
350 x 250
400 x 250
100 x 270
100 x 260
250 x 250
200 x 250
300 x 250
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Brillant Çizgili Tül Yeni Model Tül Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rüyaper Satıcı Ünvanı: ARZEY EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086163486600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861634866
    Bu ürün Rüyaper tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozca desen çizgili spor model tül perde her oda için rahat kullanımı vardır. Çocuk odası , oturma odası , mutfak vs tüm odalarınızda şıklık katar ve geniş gösterir . Yıkama açısından kırışma yapmaz 30 derecede düşük devirde yıkayıp ıslak olarak kornişe asmanız yeterli oalcaktır. Linkin içeriğinde çeşitli benzer model tüllerde bulunmaktadır . Orjinal birinci kalite brillant marka olan tüller en uygun fiyat garantisindedir .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Takma Şekli Kornişli
  • Parça Sayısı 1
  • Beden 100 x 270
  • Renk Ekru
  • Desen Çizgili
Geri Bildirim Ver

Brillant Çizgili Tül Perde Yeni Model

Yaz kış her evin ihtiyacı olan tül perde her odada rahatlıkla kullanılan bir üründür. Salonda ya da oturma odasında özellikle tercih edilir. Yatak odası pencereleri için de kullanımı idealdir. Brillant çizgili tül perde yeni model, tek parçadır. Ancak ürünü dilediğiniz boyda ve şekilde tekrar diktirebilirsiniz. Ekru rengindeki bu model, her türlü ev dekorasyonuna ve tipine uygundur. İsterseniz evinizde kullanacağınız isterseniz de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu perde modeli oldukça kullanışlıdır. Polyester bir yapıya sahiptir. Şık yapısı sayesinde odaların havasını değiştirip modern bir görünüm sağlar. Ürün, üretim ve materyal kalitesi sayesinde uzun yıllar boyu kullanım garantisi sağlar. Kolay yırtılmayan bir yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde yıkanması ürüne zarar vermez. Tek parça olan bu ürünü mutfağınıza ve balkonlarınıza takmak için de tercih edebilirsiniz.

  • 100x270
  • Tek parça
  • Polyester

Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model Özellikleri

Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model Özellikleri

Tül perdeler, gerek tasarımları gerekse de üretim materyalleri açısından farklılık gösterir. Kalın perdelerin arkasına takılması ile kullanımı yaygındır. Brillant çizgili tül perde yeni model yorumları, ürün kalitesini vurgular. Oldukça ince gözenek yapısı sayesinde gün ışığını dengelemesi ise tercih sebeplerinden biridir. Çizgili tasarımı gözünüzü yormaz. Aynı zamanda odaya katacağı genişlik algısı sayesinde dinlenmenize katkı sağlar. Çocuk odası için de seçebileceğiniz bu modeli kornişli takma kolaylığı sayesinde evin diğer bölümlerinde de kullanabilirsiniz. Tek parça bu modeli dilediğiniz boyda kısaltabilir ya da iki parça haline getirebilirsiniz. Ütü yapmanızı gerektirmez. Fazla kırışmadığı için de kullanım avantajı sağlar. Ekru renk seçeneği tüm mobilya ve dekorasyonunuz için idealdir. Yıkanması da oldukça kolaydır. Çizgili tasarımının yanı sıra hem spor hem de şık yapısı ile evinizin her bölümünde kullanabilirsiniz.

Şık Tasarımıyla Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model

Şık Tasarımıyla Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model

Evinizin zarafetini ve şıklığını tamamlamak için Brillant çizgili tül perde, rahat kullanım sağlar. Ürün temizliği oldukça kolaydır. 30 derecede düşük devirde yıkamanız önerilir. Yıkadıktan sonra ıslak olarak kornişe asmanız yeterlidir. Fazla zaman ayırıp ütü yapılmasını gerektirmez. Kaliteli yapısı sayesinde çocuk ya da yetişkin odası için değerlendirebilirsiniz. Ekru rengi ile tüm eşyalara uyum sağlar. Eve ferah ve aydınlık bir görünüm avantajı sunarak göz zevkinizi rahatlatır. Salonda ya da oturma odasında kullanımı idealdir. Çizgili tasarımı ile oldukça şık bir modeldir. Polyester yapısı sayesinde kir tutmaz. Fazla kırışmaz özelliği ile kullanım avantajı sağlar. Doğal ışığın tadını çıkarmanıza engel olmadan evinizin güneş görmesini sağlar. Mobilyalarınızla kusursuz bir uyum yakalayacak bu modeli öncelik listenize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz hediye amaçlı olarak da dağerlendirebilirsiniz.

Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model Avantajları

Brillant Tül Perde Çizgili Yeni Model Avantajları

Geçmişten bu yana evlerin temel eşyalarından biri de tül perdelerdir. Bu model, her odaya uygunluğu sayesinde hem zarif görünüm hem de dekoratif kullanım rahatlığı sağlar. Tül perdelerin en önemli avantajı klasik ve modern ev dekorasyonları için uygun olmasıdır. Bu model renk tonlaması ile tüm mobilyalarda kendini gösteren ve odaya rahatlık sağlayan yapısı ile dikkat çeker. 100 x 270 cm ölçüsü sayesinde dilediğiniz gibi kısaltma yapabilirsiniz. Pencerenizin boyutu ve kullanım tercihinize göre boyunu ayarlayabilirsiniz. Brillant çizgili tül perde yeni model fiyatları ürün kalitesi ve güvencesine göre belirlenir. Uzun süre kullanım avantajı sayesinde isterseniz şimdi kullanmak isterseniz de çeyizlik saklamak için temin edebilirsiniz. Ayrıca ev hediyesi olarak da seçebilirsiniz. Ürün, kolay yırtılmaz ve yıpranmaz. Kir tutma özelliğine de sahiptir. Bu ürüne ulaşmak için Trendyol avantajlarından faydalanabilirsiniz.