2
Kaliper Tamir Takımı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Brembo Metal Kaliper Kapağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
428 TL405 TL

Ürün Bilgileri

Brembo Metal Kaliper Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harphour Satıcı Ünvanı: FURKAN GÜVELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4490402382
    Bu ürün Harphour tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BREMBO METAL KALIPER KAPAGI KALİTELİ ÜRÜN PLASTİK OLANLARLA KARISTIRMAYIN. 2Li Brembo Seti Artık Aracınızın Görünümünü Güzelleştirmek Çok Kolay Brembo Kaliper Kapağı Seti İle Aracınıza Renk Katın. Brembo Kapaklar Ön Arka Fren Kaliperleri İçindir. 2li Set Olarak Gönderilmektedir. Isıya Dayanıklı Maddeden Üretilmiştir.17-18-19 Jant ve Üzeri Araçlara Direk Uygulanır. 15 ve 16 jantlarda Tadilat Tapılması Gerekebilir. Boyama Değildir Sonradan Rengi Asla Solmaz. Kabartma Yazılıdır Sticker Değildir. MONTAJ: Isıya Dayanıklı Silikonla Yapıştırılarak Yada Vidalanarak Monte Edilir. Araç Kaliper Tiplerine Göre Ufak Çapta Uygun Kesme Yada Traşlama İşlemi Yapılması Gerekebilir. Montaj Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Husus Kaliper ile Jant Arasındaki Boşluğun 3-4 Cm Olması Gerekir.
Geri Bildirim Ver

Brembo Metal Kaliper Kapağı Çeşitleri Trendyol'da!

Brembo metal kaliper kapağı, çok kullanışlı bir üründür. Bu ürünü fren kaliperlerini modifiye etmek için kullanabilirsiniz. Jantların arasından görünen bu parçaları daha şık ve renkli hâle getirmek mümkündür. Kaliper kapağını kullanarak jantların dıştan görünümünü değiştirebilirsiniz. Bu sayede araca daha modern ve spor bir hava katılabilir. Bu ürün, kırmızı rengiyle oldukça dikkat çeker. Aracınız koyu renkse otomobili kaliper kapağıyla renklendirmek mümkün olur. Brembo metal kaliper kapağı, çevrenizdeki insanların ilgisini çeker. Şık tasarımı sayesinde araç kullanan her bireyin favori ürünleri arasında yer almaya adaydır. Kaliteli metal materyalden üretilen bu kapağın montajı ve kullanımı da son derece rahattır. Bu ürün, kalitesiyle de tüm kullanıcılardan tam not alır.

  • Isıya dayanıklı materyalden üretilir.
  • 17, 18, 19 inç ve üzeri jantlara uygundur.
  • 2'li set hâlinde satılır.

Brembo Metal Kaliper Kapağı Ne Amaçla Kullanılır?

Brembo Metal Kaliper Kapağı Ne Amaçla Kullanılır?

Brembo metal kaliper kapağını aracınızı güzelleştirmek için tercih edebilirsiniz. Bu ürün, 17 ve 18 inç jantlara sahip arabalar için idealdir. Ürünü 19 inç ve üzeri jantı olan araçlarda da kullanmak mümkündür. Bu kapaklar, ön ve arka fren kaliperleri için üretilir. Arabanın dört lastiği için de tercih edilebilir. Kırmızı rengiyle göz kamaştıran ürün, aracınızın daha spor durmasını sağlar. Brembo metal kaliper kapağı, 2'li set olarak satılır. Her iki kapak da aynı tekere takılabilir. Kabartmalı yapısıyla dikkat çeken bu ürün, jantların renklenmesini sağlar. Ürünün üzerinde markanın adı ve metal aparatlar vardır. Kapağa hareket katan detaylar, aracınızda bariz bir şekilde görülür. Brembo 2'li kırmızı metal kaliper kapağını otomobillerini süslemek isteyen her birey gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Brembo Metal Kaliper Kapağı Dayanıklı mıdır?

Brembo Metal Kaliper Kapağı Dayanıklı mıdır?

Brembo metal kaliper kapağı son derece dayanıklı bir üründür. Bu kapak, kaliteli metalden üretilmiştir. Fren kaliperlerine takılan bu aparatlar, kolay kolay zarar görmez. Ürünü doğru bir şekilde monte ettikten sonra yıllarca çıkarmanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda kapaklar, ısıya dayanıklı materyaliyle de öne çıkar. Araç çalışırken ısınan tekerlerden hasar almaz. Brembo metal kaliper kapağı, sonradan boyanmadığı için ürünlerin rengi solmaz. Kapaklarda yer alan markanın adı kabartmalıdır. Ürünün kalitesini artırmak için çıkartma tercih edilmemiştir. Böylelikle beyaz renkli yazı, ürün kullanıldığı sürece kaliper kapağının üzerinde kalabilir. Brembo 2'li metal kaliper kapağı, darbelere karşı da dirençlidir. Aracın lastiğini bir yere sürttüğünüzde bu aparat sağlamlığını korur. Araba kullanan bireyler, markanın bu kaliteli ürününden oldukça memnun kalır.

Brembo Metal Kaliper Kapağının Montajı Nasıl Yapılır?

Brembo metal kaliper kapağının montajı oldukça kolaydır. Bu ürünü ısıya dayanıklı silikon kullanarak fren kaliperlerine yapıştırabilirsiniz. Farklı yapıda bir silikon kullanırsanız ürün, zamanla maruz kaldığı ısıdan dolayı düşebilir. Kapakları iyice sabitlemek için kullandığınız malzemelerin yapısı ve kalitesi de önemlidir. Kaliper kapağını takmak için ilk olarak krikoyla araç kaldırılır ve jantlar çıkarılır. Kaliperi temizledikten sonra ürünün duruşu ayarlanır. Hem ürüne hem de kalipere silikon sıkıp montaj işlemini tamamlayabilirsiniz. Brembo metal kaliper kapağının tamamen oturması için 24 saate kadar suyla temas etmemesi önerilir. Ayrıca kapağı vidalayarak da araca takmak mümkündür. Bu ürünü monte etmek için vidaları çıkarmanız gerekir. Daha sonra matkapla 2 milimetreyi geçmeyecek şekilde ürünü delebilirsiniz. Kaliperde açtığınız dişlerden ürünü vidalamak mümkündür. Ancak kaliper ve jant arasında 3-4 cm boşluk olmasına dikkat etmek gerekir. Siz de aracınızı daha şık bir görünüme kavuşturmak için bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Brembo 2'li kırmızı metal kaliper kapağı yorumlarına da aynı platformdan ulaşabilirsiniz.