Bref Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü

114,14 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
179,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bref Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekrem Ofis Satıcı Ünvanı: TUNA AVLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1050526436
    Bu ürün Ekrem Ofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuvaletinizi her sifonda temiz ve ferah tutmanın daha kolay bir yolunu mu arıyorsunuz ?
  • Eşsiz 4 fonksiyonlu formülü ile Bref Power Aktive Çam, kireç oluşumunu önler, tuvaletinize kuvvetli köpük verir, hijyenik temizlik ve ekstra ferahlık sağlar.
  • Sadece ürünü klozetin iç kısmına yerleştirin, su akış yönüne göre ayarlayın ve yoğunlaştırılmış ferahlık ve temizlik deneyimine her sifonda yaşayın!
  • Yoğunlaştırılmış çekirdeği sayesinde ilk sifondan son sifona kadar ferahlığın keyfini süreceksiniz !
Geri Bildirim Ver

Power Aktiv Klozet Bloğu ile Temiz Tuvaletler

Son zamanların en yenilikçi tasarımlarından biri olan Bref Power Aktiv klozet blokları, icadından bu yana sterilizasyon ve temizlikte çığır açmıştır. Mekanizma çok basit olsa da klozetinizi fazlasıyla temiz tutar. Sadece temizlik süresinden tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda klozetin hijyenik kalmasını sağlar ve klozetin etrafındaki havayı temiz tutar. Tuvalet temizliği özellikle önemlidir. Power Aktiv klozet bloğu çam üçlü klozetin hijyenini garanti eder. Durulandıktan sonra harika çam aroması ve güçlü formülü ile ferah ortamlar yaratır. Bref Power aktif klozet temizleyicinin çeşitli formülasyonlarından özel sıvılar maksimum hijyen sağlamak için suyla temas eder. Sadece klozeti temizlemekle kalmaz, aynı zamanda etkili kokusu ve rengi ile hijyeni sonuna kadar sağlar. Bref Power aktif 3 lü klozet bloğu 250 adede kadar sifon çekebilecek şekilde tasarlanmıştır.

  • Etkili Temizlik için
  • En Yenilikçi Tasarım
  • Ferah Ortamlar

Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü Kullanımı

Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü Kullanımı

Bref Power Aktiv klozet temizleyici 3 lü paket çam bir temizlik maddesi içeren katı bir bloktur. Klozet kenarının altından ve tuvaletin üstünü saran kısma asılırlar. Bu bloklar zamanla sifon çekildiğinde erir, etken maddeyi terk eder ve hijyen seviyelerini korur. Sadece güçlü bir temizleyici olmakla kalmaz, aynı zamanda güzel görünür. Bref Power Aktiv nasıl takılır sorusunun cevabı ise oldukça kolaydır. Sadece uzun plastik kolu açın, bloğu klozet üzerinde istediğiniz yere taşıyın, kolu bırakın ve klozetin üst kısmına sarın. Ancak, bir tuvalet bloğunu klozete takmadan önce dikkate alınması gereken bazı konuları bilmeniz önem taşır. Yıkarken, ürünü yatay olarak asmak ve tüm parçaları aynı miktarda suya maruz bırakmak önemlidir.

Maksimum Hijyen Sağlayan Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü

Maksimum Hijyen Sağlayan Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü

Tuvalet temizleyicisi seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da tuvaletinizi her yıkadığınızda temiz tutan ürünlere bakmanızdır. Tuvaleti her yıkadığınızda, tuvalette biriken kokuyu ve bakterileri gidermek için suyla çalışan bir tuvalet bloğu kullanabilirsiniz. Bref Power Aktiv çam klozet bloğu, klozet kapağının altına yerleştirilen, jel veya sert malzemenin su ile karıştığı ve klozetin kendisini temizlemek için sifonların bulunduğu ürünlerdir. Ayrıca bu ürünleri seçerken doğaya zarar vermeden karışıp karışmadığına ve nefes almanın tehlikeli olup olmadığına da dikkat etmeniz gerekir. Bu tür ifadeler, ürün ambalajı üzerinde bazı semboller ve ifadeler ile tanımlandığı için kolayca görülebilir. Bu açıdan Bref Power klozet blokları, zararlı maddeler içermez. Bu açıdan Bref Power Aktiv nasıl kullanılır sorusunun cevabını öğrenerek bu blokları kullanabilirsiniz.

Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü Fiyatları

Power Aktiv Klozet Bloğu Çam Üçlü Fiyatları

Tuvalet bloğu aynı anda birkaç işlevi yerine getirir. En yeni Bref Power Activ tuvalet bloğu, dört işlevi yerine getirir. Bu ürün mikroplar ile mücadele ederek klozeti temizler. Klozetin iç kısmındaki kireç ve kahverengi lekeleri önler. Ayrıca hoş bir koku yayar, tuvalet ve banyoyu ferah hissettirir. Basitçe söylemek gerekirse, klozetinizi her zaman hijyenik ve taze tutar. Böylece klozetinizi temizler ve siz de daha az endişelenirsiniz. Evin her yerinde, özellikle tuvalet ve banyolarda hijyeni sağlamak, güvenilir ve sağlıklı temizlik ürünleri kullanmak isteyenlerdenseniz size, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ürünü bulmak çok kolaydır. Bunun için ilk olarak Bref Power aktif fiyat skalasını öğrenip ardından sipariş verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan Power Aktiv klozet bloğu çam üçlü yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.