Breathe Right Burun Bandı Deneme Paketi Normal Boy 4'lü

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Breathe Right Burun Bandı Deneme Paketi Normal Boy 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneş Kozmetik Satıcı Ünvanı: DENİZ SANCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7430408070
    Bu ürün Güneş Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Breathe right extra burun bandı 4 lü ile breathe right ile nefes alın! Geceleri yaşadığınız burun tıkanıklığı probleminin düzeninizi alt üst etmesine izin vermeyin. Breathe right burun bantlarıyla hızlı bir şekilde rahatlayın. Geceleri, burun kanalları daralır ve boğaz kasları gevşer böylece havanın burun kanallarından geçmesi zorlaşır. Breathe right burun bantları esnektir. Yay şeklindeki bu bantlar, burun kanallarını hassas bir şekilde genişleterek açar. Böylece daha rahat nefes alıp vermeye başlarsınız. Breathe right, soğuk algınlığı, alerji ve septum deviasyonu nedeniyle sizi rahatsız etmeye başlayan burun tıkanıklığı sorunundan kurtulmanıza yardımcı olur. Burun tıkanıklığını hafife almayın. Nefes alıp verme hakkınızı kullanın. Breathe right burun bantları daha iyi uyumanıza yardımcı olur! Rahat nefes almak sizin de hakkınız! Rahat nefes daha iyi bir uyku anlamına gelir. Burun tıkanıklığı ve horlama yüzünden uykusu sürekli kesilen kişiler bu durumdan ciddi şekilde etkilenebilir.Gece uykusu, gün boyunca konsantre olma kabiliyetimiz ve performansımız üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Yetişkinler evde ve işte yapacaklarına odaklanmaya ihtiyaç duyarken, çocuklar da okulda konsantre olmaya ihtiyaç duyar. Bu yüzden dünyada milyonlarca insan daha iyi uyumak için breathe right kullanıyor. Güvenli ve ilaç içermeyen breathe right burun bantları, burun hava kanallarını açarak burnunuzdan nefes almanıza yardımcı olur. Daha rahat nefes alacak, daha iyi uyuyacak ve daha iyi hissedeceksiniz. Nasıl bu kadar iyi etki gösterir? Breathe right burnunuza takar takmaz etki eder ve bantı çıkarana kadar etkisini gösterir çünkü içindeki patentli “yaya benzeyen” şeritler burnunuzu yukarı doğru kaldırır, geniz yolunuzu açarak hava akışını arttırır ve nefes alıp vermenizi kolaylaştırır. Soğuk algınlığı, septum deviasyonu ve alerjilere bağlı gece burun tıkanıklığınızın giderilmesine yardımcı olur horlamanızı azaltabilir veya tümüyle ortadan kaldırabilir. Nefes alma üzerine yapılan çalışmalar, burun tıkanıklığının hafiflemesinde breathe right’ın rolünü desteklemektedir.
Geri Bildirim Ver