Braun Texstyle 7 Pro Sı7062bl 2600 W Buharlı Ütü

2.989 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.099 TL2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.019 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.033 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Braun Texstyle 7 Pro Sı7062bl 2600 W Buharlı Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orange. Satıcı Ünvanı: MEHMET ZEKİ KOYUNCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4251437325600000 Vergi Kimlik Numarası: 5810969303
    Bu ürün Orange. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - 2600 watt -50 gr/dk daimi buhar -225 gr/dk şok buhar -Su damlatmama fonksiyonu -Eloxal 3D taban -Kolay kireç temizleme fonksiyonu -Cep ve düğme aralarının kolay ütülenmesi için ergonomik tasarım -Dikey ütüleme fonksiyonu -Kolay su doldurma -100,000 T-shirt ütülemeye kadar dayanıklı -Alman Teknoloji

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 200-300
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Buharlı Ütü Çeşitleriyle Kırışıklıkları Hayatınızdan Çıkarın

Evin olmazsa olmaz eşyalarından bir tanesi de ütüdür. Ütü, kalitesi ve kullanışlılığıyla kullanan kişilerin işlerini kolaylaştırmaktadır. Bu nedenden dolayı ütü satın almadan önce fonksiyonelliği, malzemelerinin kalitesi ve kullanım süresi gibi konular göz önünde bulundurulmalıdır. Kısa süre içerisinde kırışık kıyafetlerin açılmasını sağlayan buharlı ütü, ütü yapmaktan hoşlanmayan kişilerin bile keyif almasını sağlamaktadır. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan Braun Texstyle 7 Pro ürünü, kullanan kişilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. Ütü yapmayı zevkli ve eğlenceli bir hale getiren ürün, buharlı yapısı sayesinde ev işlerini pratikleştirmektedir. Braun Texstyle 7 Pro SI7062bl 2600 w buharlı ütü satın al seçeneği buharlı ütü tercih eden kullanıcılar için uygundur. Markaya ait olan buharlı ütü, termostatı sayesinde rezistansta oluşan sıcaklığı sabit tutmaktadır. Bu sebeple konforlu bir kullanım sağlanır.

  • Konforlu Kullanım
  • Daimi Buhar
  • Kireç Temizleme Fonksiyonu

Braun Buharlı Ütü Kalitesi ve Gücü

Braun Buharlı Ütü Kalitesi ve Gücü

Buharlı ütü modelleri, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap vermesi amacıyla tasarlanmıştır. Buharlı ütülerin bazıları kırışıklıkların zor açıldığı kumaşlar için tasarlansa da bazı modelleri kolay kumaşlar için üretilmiştir. Gün içinde birden fazla defa ütü yapan ve farklı kumaşları ütüleyen kişiler yüksek buhar gücünü tercih etmelidir. Braun Texstyle 7 Pro SI7062bl 2600 w buharlı ütü, daimi buhar ve şok buhar özellikleri ile tüm kırışıklıkları hızlı bir şekilde açmaktadır. Kolay kireç temizleme fonksiyonu ve kolay su doldurma haznesi ile pratik bir kullanım sağlar. Ürünün sahip olduğu hafif yapısı ve buharın sağladığı kaygan zemin sayesinde ütü işlemi hızlanmaktadır. Braun Texstyle 7 Pro SI7062bl 2600 w buharlı ütü özellikleri arasında kolay kireç temizleme fonksiyonu yer almaktadır. Kireç, ürünün performansını düşürdüğü için bu özellik oldukça önemlidir.

Braun Texstyle 7 Pro Buharlı Ütü Geliştirilmiş Özellikleri

BraunTexstyle 7 Pro Buharlı Ütü Geliştirilmiş Özellikleri

Ütü seçiminde rol oynayan watt değeri, ürünün buhar gücü hakkında bilgi vermektedir. Bu özellik, ürünün tükettiği elektrik konusunda da kullanan kişilerin öngörü sahibi olmasını sağlamaktadır. Braun Texstyle 7 Pro yorum incelemesi yapıldığında ürünün farklı ihtiyaçlara hitap ettiği gözlemlenmiştir. Buharlı ütülerde genellikle akıllı buhar teknolojisi bulunmaktadır. Kullanan kişilerin hareketlerine paralel şekilde ütü otomatik olarak buhar çıkışı sağlayabilir. Kullanıcı durduğunda ise buhar çıkışı da durmaktadır. Bu özellik sayesinde zorlu kırışıklıklar açılırken efor sarf edilmez. Braun Texstyle 7 Pro Si7062bl 2600 w buharlı ütü kullananlar, motorun gücü ve buhar gücü hakkında yorumlarda bulunmuştur. Buharlı ütülerde bulunan özellikler arasında yanık sorununu ortadan kaldırmak için tasarlanan teknolojiler yer alır. Hassas kumaşları ütülerken yanma problemi yaşayan kişiler için tasarlanan yanmayı önleyici teknolojiler sayesinde ürünler zarar görmez.

Braun Buharlı Ütü Fiyatları

Braun Buharlı Ütü Fiyatları

Farklı modellere sahip olan buharlı ütüler, özelliklerine göre farklı farklı fiyatlandırılmaktadır. Braun Texstyle 7 Pro SI7062bl 2600 w buharlı ütü fiyatı her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Ütüler buhar kazanlı ütü, buharlı ütü ve taşınabilir ütü olmak üzere farklı modellerde üretilmektedir. Modellerde bulunan özellikler ve sağlanan avantajlar fiyatları etkileyecek detaylar arasındadır. Ütünün gücü de fiyatı etkileyen önemli noktalardan bir tanesidir. Çünkü ütü motorunun gücü ile çalışma kapasitesi direkt olarak ilişkilidir. Güçlü motora sahip olan ürünler, hızlı bir kullanım sunar. Kaliteli bir ütüler arasında yer alan Braun Texstyle 7 Pro SI7062bl 2600 w buharlı ütü indirim dönemlerinde farklı olarak fiyatlandırılmaktadır. Ürünlerin tasarruflu olması ya da olmaması da fiyatlandırmaya yansımaktadır. Tasarruflu olan ürünler uzun vadede kullanıcıların cebine katkı sağlar ve uzun süre kullanılabilir. Siz de Trendyol'dan hemen ürünü sipariş edebilirsiniz.