Braun Silk·expert Pro5 Pl5137 Yeni Nesil Lazer Epilasyon, Ek Hassas Bölge Ataçmanı,

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Braun Silk·expert Pro5 Pl5137 Yeni Nesil Lazer Epilasyon, Ek Hassas Bölge Ataçmanı,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNAHOME Satıcı Ünvanı: LİNA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609076445000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090764450
    Bu ürün LİNAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atım sayısı: 400.000 atım
  • Uygulama alanı: Vücut
  • Cilt temas sensörü: Var
  • Cilt rengi analizi: Var

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 250.000 - 400.000
  • Tip Kablolu
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Cilt Tonu Sensörü Var
  • Kademe Ayarı Var
Geri Bildirim Ver

Braun PL5137 Silk-Expert Pro5 IPL Lazer Epilasyon

Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon cihazı ve başlıkları ile istenmeyen tüylerinizden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ürün kutusunda Silk-Expert epilasyon cihazı ile birlikte 2 başlık bulunur. Bu başlıkları farklı hassasiyete sahip vücut bölgelerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Epilasyon cihazı, kutudan çıkan adaptör ile kolaylıkla şarj edilebilir. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün tutuş ve kullanım kolaylığı sağlar. Cihazın dermatolojik etkisi Skin Health Alliance tarafından test edilip onaylanmıştır. Bu ürünün özel başlık tasarımı ve yüksek atım sayısı sayesinde güzellik salonu kalitesinde bakım sağlamak mümkündür. PRO5'in kutusunda yer alan Smooth Swirl tıraş makinesiyle vücudunuzdaki kısa tüylerden de kurtulabilirsiniz.

  • Atım Sayısı: 250.000-400.000
  • Uygulama Alanı: Vücut
  • Tip: Kablolu

Braun Pro5 Pl5137 İpl Lazer Epilasyon Atım Sayısı Nasıl?

Braun Pro5 Pl5137 İpl Lazer Epilasyon Atım Sayısı Nasıl?

Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon cihazı 10 farklı yoğunluk düzeyine sahiptir. Aletin üzerine lazer başlıkları takılır ve tüy alma işlemi bunlarla yapılır. Cihazın yoğunluk üzeyini cilt teninize uygun ışın yoğunluğuyla seçebilirsiniz. Lazer başlıklar, tüylerin kısa sürede alınmasını sağlar. Bu sayede epilasyon işlemi hızlı ve zahmetsiz biçimde gerçekleşir. Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon aleti hızlı bir performans gösteren sunar. Cihaz, dakikada 125 flaş atımına ulaşır. Bu sayede istenmeyen tüylerden etkili bir biçimde kurtulabilirsiniz. Aletin toplam flaş atımı 400.000'dir. Bu özellik, epilasyon başlığının değiştirilmeden yıllar boyunca kullanılabilmesini sağlar. Cihaz, hızlı olmakla birlikte güvenli bir tasarıma sahiptir. Bu ürün, yüksek atım sayısıyla uygulandığı bölgeyi istenmeyen tüylerden arındırır. Hassas başlıklar ürünün vücudun farklı yerlerinde kullanılmasını sağlar.

Braun Silk·expert İpl Lazer Epilasyon Uygulama Alanı Nasıl?

Braun Silk·expert İpl Lazer Epilasyon Uygulama Alanı Nasıl?

Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon vücuttaki tüyleri etkili bir biçimde alır. Cihazın iki farklı başlığı bulunur. Geniş başlık, kol ve bacak gibi bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Özel geliştirilmiş bu aparat sayesinde bacaklarınızın pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Ürün paketinde hassas bölgeler için de özel bir başlık mevcuttur. Bu aparat, derinin ince olduğu bölgeler için geliştirilmiştir. Başlık, bikini bölgesinde kullanmak için uygundur. Özel geliştirilmiş bu parça uygulandığı bölgeyi tahriş etmeyecek bir yapıya sahiptir. Hassasiyet başlığı koltuk altında da kullanılabilir. Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL cihazını yüzünüzde de kullanabilirsiniz. Ürün, yüz tüylerinden etkili bir biçimde kurtulmanızı sağlar. Cihazın etkisini ilk kullanımdan itibaren hissedebilirsiniz. Aleti düzenli periyotlarla kullanarak tüylerin daha seyrek çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede vücudunuzdaki pürüzsüzlüğü uzun bir süre koruyabilirsiniz.

Braun Silk·expert Pro5 Pl5137 Lazer Epilasyon Kimler Alır?

Braun Silk·expert Pro5 Pl5137 Lazer Epilasyon Kimler Alır?

Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon cihazı geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün hem kadın hem de erkek kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Cilt hassasiyetine göre özel olarak tasarlanan başlıklar tüylerin kolaylıkla alınmasını sağlar. Ürün, yüz ve koltuk altı bölgesindeki tüylerden kısa sürede kurtulmasını sağlar. Cihazı kullanmadan önce bazı konulara dikkat etmek önemlidir. Lazer alerjisi nadiren de olsa görülebilen bir durumdur. Ürünü kullanmak için böyle bir alerjinizin olmadığından emin olmanız gerekir. Alet, farklı cilt tipleri için uygundur ancak kullanmadan önce doktora danışmanız tavsiye edilir. Tüylerinizden etkili bir bakımla kurtulmak için bu epilasyon cihazını Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz. Aleti kullanan diğer kişilerin deneyimlerini öğrenmek için ürün sayfası üzerinden Braun Silk·Expert PRO5 PL5137 IPL lazer epilasyon aleti yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.