Braun Series 9 92927CC Erkek Folyo Tıraş Makinesi, Temizleme ve Şarj İstasyonu ve Deri Seyahat Kılıfı ile

1.554 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Braun Series 9 92927CC Erkek Folyo Tıraş Makinesi, Temizleme ve Şarj İstasyonu ve Deri Seyahat Kılıfı ile

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas tüy kesme makinesi
  • Entegre ve cilde dost hassas tüy alma makinesi, favori şekillendirmesi için tıraş makinesinin arkasından kayarak çıkar.
  • Kolaylıkla erişilebilir multiheadlock, tıraş makinesinin oynar başlığını sabitler, bu özellik çene altı ve burun altı gibi zor bölgeler tıraş edilirken kolaylık sağlar.
  • Kauçuk, desenli tutma bölgesi, ıslak kullanımda bile güvenli bir tutuş sağlar.
  • Tüm braun tıraş makineleri 5 metreye kadar su geçirmezdir, böyle onları akan suyun altında rahatça durulayabilir, hatta duş altındayken bile tıraş olabilirsiniz.
  • Series 9 ile kuru tıraş olabilir veya daha da kaygan ve yumuşak bir cilt hissi için su, köpük, jel kullanabilirsiniz.
  • 50 dakika boyunca kablosuz tıraş imkanı
  • 1 saat içinde tamamen şarj edilir

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Gümüş
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun Series 9 92927CC Erkek Folyo Tıraş Makinesi

Erkek bakımında saç, sakal, bıyık kesimi ve şekillendirilmesi önemlidir. Bunu profesyonel alet ile yapılması işlemin doğru şekilde yapılmasını sağlar. Braun Series 9 ürünü gerekli olan bakımı, doğru ve güvenli şekilde evinizde yapmanıza imkan verir. Cilt dostu olan makine yüzünüze zarar vermeden favori şekilleri ve kesimi yapmanıza yardımcı olur. Keskin bıçakları sayesinde tek seferde kesim işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Kauçuk tutma özelliği sayesinde ıslak kullansanız da güvenli tutuş imkanı verir. Sahip olduğu su geçirmez özelliği sayesinde Braun Series 9 tıraş makinesi ile kuru ve ıslak tıraş olabilirsiniz. Her şekilde yüksek performans gösterir. 1 saate yakın kablosuz kullanılabilir.

  • Uzun süre kablosuz çalışma
  • Hassas ciltte etkili çözüm
  • Kuru ve ıslak tıraş

Her Cilt Tipine Uygun Braun Series 9 Tıraş Makinesi

Her Cilt Tipine Uygun Braun Series 9 Tıraş Makinesi

Kullanılan tıraş makinelerinin cilde zarar vermesi ve yüksek verimlilik göstermesi erkekler için önemlidir. Evde tıraş olmayı kolay ve pratik hale getiren Series 9 erkek folyo tıraş makinesi 5 metreye kadar su geçirmeme özelliği sayesinde işleminizi sorunsuz yapmanızı sağlar. Sahip olduğu 5 tıraş senkronizesi tek bir hareketinizle yüzünüzdeki tüm kıllara temas eder. Böylece tıraşa ayırdığınız zamanın daha az olmasını sağlar. Özel olarak geliştiren hassas kılma alma özelliği sayesinde herhangi bir tahrişe sebep olmadan tıraş olmanıza yardımcı olur. Yüzünüzdeki sürtünmeyi azaltan ses teknolojisi sayesinde kılları alırken titreşim oluşur. Bu sayede yayılan titreşimler yüzünüzde hissedilen sürtünmeyi minimuma indirir. 10- D esnek başlık özelliği sayesinde sakalınızda ulaşılması zor olan noktalara erişir. Farklı kıl tiplerinde maksimum verimlilik gösteren makine sayesinde evinizde profesyonel olarak saçınızı ve sakalınızı şekillendirebilirsiniz.

Yüksek Performanslı Braun Tıraş Makinesi

Yüksek Performanslı Braun Tıraş Makinesi

Tıraş makinesinin sahip olduğu 5 metreye kadar su geçirmeme özelliği sayesinde duşta da rahatlıkla tıraş olabilirsiniz. Hassas bir cilt tipine sahip değilseniz kuru da olabilirsiniz. Kuru ciltler için ıslak ve köpüklü tıraş iyi bir tercih olabilir. Ürünün titreşim teknolojisi de maksimum rahatlık yaşamanız için özel olarak geliştirilir. Hem verimli hem de nazik ve kolay bir tıraşa olanak sağlar. Ürün alkol temelli bir sisteme sahiptir. Böylelikle tek bir tuşla Braun series 9 temizleme istasyonu devreye girer. Ürün temizleme ve yağlama işleminin haricinde şarj da edilebilir. Maksimum performans gösteren Li-ion pil sistemi sayesinde 60 dakikaya varan kablosuz kullanım vardır. Ürünün batarya dolum süresi de 1 saat kadardır. Günlük kullanıma uygun olan ürün, cildi tahriş etmeyen yapısıyla herkes tarafından tercih edilir.

Bütçelere Uygun Avantajlı Braun Series 9 Fiyatları

Bütçelere Uygun Avantajlı Braun Series 9 Fiyatları

Braun Series 9 fiyatları saç ve sakal kesimini evde profesyonel şekilde yapmanızı sağlayan özelliklere göre belirlenir. Birçok profesyonel özelliğin bir araya geldiği ürün 1 saat gibi kısa bir sürede yüksek performans gösterir. Ulaşılması zor noktalara kadar hepsini tek bir hareketle alarak pürüzsüz bir görünüm kazanmanızı sağlar. Çene altı ve burun altı kıllarınızı da kolaylıkla tıraş edebilir. Ayrıca ürünün temizleme istasyonu sayesinde temizliği de rahatlıkla yapılır. Kullanımdan sonra yer kaplamaması için sahip olduğu kılıfa koyulabilir. Yüksek teknolojisi sayesinde cilt problemi veya yanma hissi engellenir. Cilt dostu ürünle favorilerinizi alabilir veya şekillendirebilirsiniz. Kolay ulaşılan açma ve kapama düğmeleri kullanımı pratik hale getirir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Braun Series 9 92927CC kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de maksimum performans gösteren, verimli ve güvenli kullanım olanağı sunan Braun Series 9 92927CC ürününe uygun fiyata Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.